Yesterday Is Today

Helgen är kommen och jag välkommar den med trötta ögon och med ett fett minus på sömn fronten men eftersom vårt motto är att vi lever bara en gång kan vi ju inte klaga efter de här dagarna! haft riktigt kul och samtidigt tjänat massa money sweet! 

nu ligger jag och josse här i sängen efter att vi tagit helt fel på dagarna och trodde vi skulle vara på personalmöte idag och det va inte förän den 28 nästa månad? haha.. snacka om att båda två är helt ute och cyklar!
Matfestival i Oslo och det blir nog en runda ut dit imorgon för att checka vad det ät för ngt, annars ikväll blir det att tvätta och försöka fixa med tvn som vi helt glömt bort att vi inte har ngr kanaler kvar på efter vi fick rätt på internetet , ansåg väl inte att det va så intressant längre då haha.

fler bilder från de senaste dagarna kommer nedan så enjoooy alla underbara! xx

 
 
 


always crossing the line


Bild från gårdagen Martin som sitter och njuter av utsikten över Akerbrygge , undrbart fint väder och en underbar dag med våra gäster. Dagen blev kväll och kvällen blev natt och flaskorna tömmdes god mat avnjöts och ingen vet vad som hände egentligen haha en rolig kväll med trevligt sällskap, en midre trevlig tidig morgon för min del på jobbet trött som aldrig förr och otrevliga anhöriga gjorde mig väl mer eller midre gråtfärdig men dagen gick fort och nu har det avnjutits ännu en super god middag gjord av Mark bilder får ni imorgon, för nu ska jag sova för det blir jobb tidigt imorgon med... suck.. :)

så sov gott mina vänner, xx




Sol & Kyla


Bilden tog jag sist vi var ute på utflykt och det verkar som att idag har vi lika tur med vädret som då och det tackar vi för! fler underbara bilder och härligt väder att gå i med våra gäster.
Som jag nämde igår hade Mark kommit och idag anlände Martin från Stockholm så nu har vi två snygga killar här i lägenheten inte helt fel hehe,
vi fårse vart vi tar guysen idag men Oslo ska de få se !

ciiaao xx


Dream on


Min och Emmas Resrut inför nästa år är mer eller mindre bestämd så nu börjar jag bli riktigt exited!
som det ser ut nu kommer det bli Mexico,Berlize, El salvador, Argentina, Brasilien, Peru, Colombia, Costa Rico
De länderna kommer det bli men vilken ordning är inte spikad men snacka om vilket äventyr det kommer bli ooohh yees... bara att jobba jobba jobaaaa nuuu så att man kommer iväg till alla länder man vill när man ändå är där :) sen hur lände vi stanna på varje ställe får vi titta närmare på men att vi bara bestämt vilka länder det kommer bli känns som ett steg närmare vårt mål :D

Bilden är från El salvador där vi har vårt hus tror det var för två år sen ? snart tre.. i alla fall helt underbart land och underbart folk och dit blir det garanterat!

Från det ena till det andra har vi gått vårt besök nu frn New york, Mark är här och vi har avnjutit ännu en av emmas goda middagar plus gott vin som vår gäst hade med sig, mkt trevligt men nu är vi så trötta att alla däckar på dirren och laddar upp inför morgon dagens utflykt i Oslo :)

sov gott alla, xx


Hemmafru next?

Jaa man kan undra om jag & Josse Nudel ska bli hemmafruar vi håller alltid på att städa baka eller tvätta, laga maten står i och för sig Emma för :P men idag har det hänt igen vi har haft en riktigt storstädning nu på förmiddagen och snart är det nybaka bröd på ingång! allt för att vi ju får gäster och även om det är vår lilla emmas "städ dag" har vi tänkt att eftersom hon jobbar och står i idag kunde vi vara gulliga och överraska henne lite med allt :) så vi får hoppas att hon blir glad och älskar oss ännu mer haha!

har för övrigt kollat "ensam mamma söker" som inte varit något jag tittat på innan men nu när man är ifatt idol avsnitten fick jag ju hitta ngt annat att checka in och det blev tre avsnitt av dessa mammor som söker kärleken, gulligt program och man blir själv lite kär i själva grejen tänk er själv om man hade varit med 7-8 killar som alla velat ha dig , haalleelujjaaa moment eller vad haha! jag hade inte tackat nej till det no no noooo ;)

ajaaaa :) nu ska jag fixa mig lite inför jobbet ha det fint , xx

 


Uppe med tuppen



Ja idag har man varit uppe tidigt, jag och josse var och möte upp anna på stationen, det ligger precis brevid oss men hon hade tre väskor så det hade väl tagit minst dubbel så lång tid som det tog för oss om hon skulle tagit allt själv. så nu sitter jag här med mitt älskade kaffe och känner att jag inte vill gå och lägga mig igen när jag ändå är så pass pigg. kanske kan passa på och hjälpa till med städa undan lite i lägenheten eftersom vi får besök ikväll från New York!
och imorgon från sthlm, det är emma&annas kompisar som kommer och hälsar på oss här i Oslo, trevligt trevligt!
Har tagit mig lite ledig imorgon för att vi ska kunna hitta på ngt med boysen när de är här :)

nu får jag ta och äta mig lite frulle och sen en dusch!

Godmorgon!

(
bilderna är från i lördags)
xx



hangover

trött bakis hungrig lite jobbångest och har minnesluckor

vad häde igår haha... om ngn säger all in kör vi verkligen helaaaa vägen alla tre
sånt man ångrar lite halvt dagen efter (;


mat nu jobb ikväll, ge mig ork!

I got it from my mama


tonight is tonight and no other night will matter when the spotlight hits us on the dancefloor, soo dance and dance like we are the only people in the club. feel like a rockstar and see the floor as your battlefield.
cheeeeerrrssss maaateees now lets goo!


LÖÖÖÖRDAG in my heart

Fieeestaaa på ingång mina vänner och det är ju inte vilken trio som helst som ska ut och skakaaa rumporna!
Hemma från jobbet är vi alla tre och både josse och emma ligger och sover för at samla kraft jag där emot sitter här vid datan med färg i håret och samlar energi på mitt lilla sätt genom att skriva lite i bloggen :)

Jaa denna dagen har varit den lugnaste någonsin har verkligen inte haft mycket att göra! har riktigt roliga arbetskamrater så tiden mer eller mindre rinner väg, tur det! så är inte kempe trött än men en liten power nap sen blir det nog allt för att man ska orka med hela natten :P jobbar klart imorgon men inte förän kl 17 så det är chiiiilllll !

idag blir det en grattis hälsning till mitt hallon Hannah som fyller år! hoppas du har en wonderful daaaay and night!
och en hälsning till vår fina pamela (jessi) som vi skanar enormt mycket, hoppas du kommer upp snart så vi får krama om dig (v)

naaaae nu må jag skölja ut färgen ur håret, ha en suuuper goo lördag,

haa deeeeee , xx




De tre oslagbara


foto 19/9

Jaa nu sitter vi här tre crazzzy bitches, helgen är vår och vi laddar upp redan nu!
Lite Don Omar och snart some sleep på de, hard hard work imorgon då är vi laddade till tusen OCH då är det dags ..

så tills dess sleep like a rich man and pretend like life is a dance on roses. (v)


Ny Design!

Ingen rast ingen ro..
14 timmars jobb igår och idag 8 imorgon på det igen. men jag är lika glad för det :)
det är ju därför vi kom hit? haha jaa man kan inte annat än älska livet när det går som man vill!
sitter här med josse i lägenheten, Elin& Oona har flyttat ut, emma jobbar, anna här hemma i sverige, Karro har åkt hem efter sin kort visit. så nu är det inte fullt hus längre tråkigt men klart samtidigt skönt när man är så död som jag och josse är right now!
blir inte super blogging från min sida men kommer skriva såååå fort jag har ork och tid. och nu hade jag ju det eftersom jag sluta kl tre idag. :)
triv mkt bra på det nya jobbet tiden bara flyger iväg och det känns extra bra när man som ny får visa de som jobbat där i flera år hur man lättare förflyttar patienter och hur man använder en ligg lift? haha mm..

Det regnar i Oslo idag, är väl tredje dagen som det gör det sen vi flytta hit så det är skönt, blir nog en power nap för mig efter detta inlägget måste återhämta lite sömn, jag har ju så svårt för att komma i säng om kvällarna..

Ett extra grattis vill jag skicka till Jenny kusinen min i malmö :) och till vår inneboende Marcela! pardeeey for me 2night giiirl, haaallaaa! ;)

Och TACK TACK TACK igen till underbara Emma B om har fixat min nya design! sååå flink du e :D

och till mamma om du läser detta, ring mig ? haha.. at det ska vara så svårt att få tag i folk ;) men eftersom jag vet att hon läser detta så hoppas jag på att mitt meddelande kan komma fram.


bilden är från vår lilla trip i söndags, tagen av mig


22 september, redan ?

God middag alla som läser detta (:
har fortfarande inget super fungerande internet so gårdagen fick bli utan ett inlägg, möööög... men vad gör väl det, det va ju igår idag blir det ett och då ska jag berätta det ni missat så inga tårar över det!
Har fått mycketmycket jobb nuuu så är super glad! det har verkligen släppt sig för alla så denna veckan blir det 52 timmar för min del och inte ledig förrän nästa fredag så nu börjar det bli som jag velat. har aldrig jobbat så mkt tror jag så vi fårse hur min kropp reagerar på det, men just nu är det toppen(!)
och eftersom jag får tacka nej till allt på det andra jobbet får josse bara mer jobb suuupeeeer.
och när man är trött får man bara tänka "pengar pengar pengar" så går det lite lättare i alla fall..
En energi kick är i alla fall att Karro aka Vitrumpan är på besök i vår lya så jaa just nu är vi 7 girls i vår tvåa :P mys ju haha. men hon åker redan tillbax ikväll efter att hon bara varit här på jobb intervju och lägenhetsvisning. Förhoppningsvis flyttar hon och emelie upp inom snar framtid.
Kan även meddela att Elin&Oona har skrivit på sin lägenhet och flyttar nog ut idag eller imorgon, det kommer ju bli ganska tomt men som tur är bor vi nära varandra så man kan hälsa på ofta! :)

nej nu ska jag fixa mig lite så man ser ut som människa igen och sen dra till jobbet.
adiiiioooos, xx



saknar för övrigt min syster muchooo.. bilden är tagen för cirka ett år sen på Jessi&Robins inflyttningsfest i huset!

si yo no te vuelva vez



mina fina underbara snygga flippade galna knäppa bästaste vänner 
överflöd med kärlek till er för att ni är precis som ni är


Nu regnar det i Oslo med


bild sen igår tagen av mig

trött trött trött..
det är nog det enda jag kan tänka på just nu, att jag är så trött..
jag har fasiken inte jobbar mkt de senaste dagarna men ändå är jag helt slut i huet (?)
ajaa det finna inte mer att göra än keep on working.
Idag var min första dag på emmas jobb äldreboendet, funka helt ok mkt att göra och man satt inte ner mkt men det gör ju bara att tiden går fortare så det är bra. men dagens är nog ändå att hon ja fick gå brevid heter Baby haha coolt namn men jag har nog fan inte velat heta det :P bara - Hej, Baby! hmm nää hade nog blivit mkt förklarade. Och sen att en annan i personalen heter Panda ! haha så kul asså.. stone face -Hej panda. med världens bas röst haha jag skratta inombords ;)
nej men hoppas på mkt jobb där framöver måste ju casha in mer än vad jag gjort nu de två första veckorna här i Oslo, men det kommer väl :)

Nu väntar jag in min stjärna Josse, när hon är back blir det mat och mys sen tidig säng gång och jobb imorn igen!

ha det koseligt alla sötnosar, xx


Nu regnar det i Oslo med


bild sen igår tagen av mig

trött trött trött..
det är nog det enda jag kan tänka på just nu, att jag är så trött..
jag har fasiken inte jobbar mkt de senaste dagarna men ändå är jag helt slut i huet (?)
ajaa det finna inte mer att göra än keep on working.
Idag var min första dag på emmas jobb äldreboendet, funka helt ok mkt att göra och man satt inte ner mkt men det gör ju bara att tiden går fortare så det är bra. men dagens är nog ändå att hon ja fick gå brevid heter Baby haha coolt namn men jag har nog fan inte velat heta det :P bara - Hej, Baby! hmm nää hade nog blivit mkt förklarade. Och sen att en annan i personalen heter Panda ! haha så kul asså.. stone face -Hej panda. med världens bas röst haha jag skratta inombords ;)
nej men hoppas på mkt jobb där framöver måste ju casha in mer än vad jag gjort nu de två första veckorna här i Oslo, men det kommer väl :)

Nu väntar jag in min stjärna Josse, när hon är back blir det mat och mys sen tidig säng gång och jobb imorn igen!

ha det koseligt alla sötnosar, xx


Ledig söndag

Hallååsan vi har tyvärr problem med internet IGEN så ingen super uppdateringn från min sida idag ... Men här kommer ett litet snabbt och jag hoppas det inte klabbar just nu.
Igår blev det utgång, Kristiania ,Fugatzi och sen in på hard rock, vände mer eller mindre i dörren, 100 spänn för 45 minuter? nej tack.. efter blev det för mina tre hungriga vargar till sambos , Donken! jag va inte riktigt sugen på det för jag de ju siktat in mig på nudlar här hemma ;P Vägen hem blev verkligen hädelserik, för att sammanfatta: Josse får med sig en barnvagn, söndagstidiningen, hon får skjutsa en kille i vagnen en bit och hon dansa till en gautmusikan som spela saxofon ;D haha ska försöka ladda upp videon, den är ngt extra (;

Idag vakna vi till emmas ljuva stämma och när vi kommer ut har hon dukat upp en helt underbar frukost! såg ut såhär


Efter attt vi avnjutit en lång frulle fixa alla till sig och vi gav oss ut i det helt underbara vädret, vad som stod på schemat var en utflykt till en ö så vi traska ner till akerbrygge och tog båten. helt perfekt väder och helt underbart mysig dag har vi haft.
Bilder från dagens utflykt ser ni nedanför.
Kul att alla var lediga och att vi hade tur med vädret, fler såna utflykter får det verkligen bli :D
nu blir det film my och en god söndags middag !

xx


Utflykt 19/9









Saturday fever

Hallaa People!
Nu är jag tillbax hemma efter jobbet mår finfint föruton att jag har väldigt ont i nacken...
har gått och undrat hela dagen vad det har knnat bero på och nu påminde emma mig att det måste bero på allt dansande igår,
 det gick ju inte lungt till.. (; Har nu avnjutit en mysig middag med mina sambos och oona&elin dock va det inte att leka med emma hade mer eller mindre tappat burken med grön curry i grytan haha,
jag älskar ju starkt men anna halvt avled och drack inte lite vatten ;P
jaa vet inte hur många av folket här som hänger på ut ikväll men jag kan ju säga att jag&emma är de trognaste partybrudarna i denna lägenheten så oss kan oslo räkna med ikväll igen ;)



Bilder från natten på Lipp





Ja det var ett litet smakprov på hur vår kväll/´natt såg ut! Först när vi kom till Lipp var det inte för mkt folk på stället så om vi skulle stanna var tveksamt... men efter lite övervägande stanna vi såklart nu när vi hade lyckats få in både Oona&Elin!
Efter ett tag började folket strömma in och inom kort var dansgolvet fullt.
Det blev till& med lite dans-Battle (!) mellan mig och en bög ? haha vet inte om han var det men efter ha sett han dansa loss med sina moves så va vi alla99% säkra på den saken.. fråga mig inte vem som vann för det kan jag inte svara på haha men sjukt kul va det ! :D

Nu har jag och josse tagit oss upp ur sängen och sitter mätta efter en go frukost, jag har fixat mig lite (så att man inte ser ut som crap i alla fall) och nu blir det Jobbbbbb, hemma igen efter halv åtta.

ha en nice dag fooolks , xx


Did someone say paaarrddeeey!?


Och utgång blir det (!!)
Här är mina pinglor som just nu håller på att göra sig redo inför utgång, och kvällens mål blir återigen Lipp för att emma fixa in oss på listan och fixar även in Oona&Elin där. Det är 25 för att komma in men det va ingen problem sist så vi hoppas på samma flyt ikväll ;)
ha en super fin fredag alla njuuut för nu är det helg :D
ciiiaaao ! xxx


Yes or no


Utgång eller inte utgång det är frågan..
orken har jag verkligen men har mina sambos ;)
återstår att se!
xx


2 veckor i Norge


två veckor in Oslo.. ingen sol idag men på super humör ändå! tror vi behöver städa en runda här i lägenheten så  blir väl att skruva upp musiken och sätta igång!
v

känns som att tiden går fort men samtidigt sakta.. kännns som jag varit här längw men på samma gång som att tiden står stilla... men en sak är säker jag trivs som fisken och kommer stanna här ett bra tag till, och snart kommer ju karro&emeile upp med och fler kommer förhoppningsvis och hälsar på!
sen kan ju inget vara bättre när jag har mina älsklingar här mina egna solstrålar emma&josse ni två kan få mig på bra humör när jag mår dåligt (v)

och det verkar som att torstens va bättre än någonsin igår och det är ju som det ska va! sommarens torsdagar var ju inget om man inte tog sig en runda dit, underbart! ser redan fram emot nästa sommar ;D

xx



sleep tiiight


kan ju inte annat än tacka för internet, tv3,4,5 play! hur skulle jag annasr kunna hänga med i allt ;)

denna kvällen har bestått av en massa snack om , mask i magen !?!? hahah jag tänker inte gå in på det mer än att anna har haft en lång förklaring för Elin&JOsse om vad detta är och så vidare..
man trodde i alla fall inte att någon skulle vara sugen på att äta något efter det samtalsämnet men man ska aldrig säga aldrig det har jag lärt mig (;

nu blir det lite mer nördande och sen bingen .. så sov gott alla kära läsare. xx


I can find something else

Man kan bli lack!
Nu har jag och en av cheferna på ett sykehjem bestämt intervju tre gåger och VARJE gång är det hon som bestämt dag och tid men VARJE gång har hon flytttat fram det för ngt kommit ivägen för henne och nu var det som jag nämt tidigare tänkt att jag skulle dit imorgon men vet ni vad hon flyttar fram det iGEN! jag blir ju bara såååå trött.. om det nu ändå hon som får bestämma får hon ju ta det när hon verkligen kan sen kan man inte hålla på att boka om det hela tiden jag tappar ju intresset , vad tror hon lixom!? jag kan få andra jobb inte bara detta om det är d hon nu tt´ror... ialla fall hon ville träffas måndag istället men då kan inte jag för då jobbar jag, HA! så vi fåre vad som händer.
Idag har i alla fall Josse och Jag tagit tag i våra liv ännu en gång och varit ute och joggat, vi stanna till vid en grusplan körde löpskolning , groddhopp och skit ;) sen när vi höll på med armhävningar kom det fram en utländsk man och visa oss hur vi som "damer" skule göra och inte göra armhävningar, haha sweet. sen inte nog med att han skulle vara snäll och visa oss så fick vi hans ask med jordgubbar! Muuums ! :D man kan säga att vi nästan svalde dom hela så goda va dem och så längesen va det vi åt ngr.
Vilka guliiga männikor det finns, verkligen inget stort han gjorde men vi blev jätte glada och tacksamma :)

när vi kom tillbaka och kämpat oss upp för trapporna fråga emma oss om vi ville ut på en liten utflykt och det tackar ju inte krull&nudel nej till såklart. och då blev emmas svar - okej, då får ni vara färdiga om en kvart, så det blev snabba ryck! tyvärr kom vi inte så långt eftersom vi kom på att anna alutade jobbet inom kort och hon hade ingen nyckel till lägenheten så det blev att vi fick vända, det äventyret sparar vi till en annan gång :)

talk to u later, xx


  

 


Oslo Street



Kvällen är kommen och nu har mörkret lagt sig över Oslo centrum, snart ska väl Emma&Anna lägga sig eftersom de ska upp och jobba imorgon, Josse jobbar natt och jag sitter såklart vid datan. Men ikväll är inte en vanlig kväll för ikväll skypar jag med Smulan&Klara :D och så typiskt nu när klara  snart kommer hem har vi ju kommit hit!
men de får ju ta sig upp hit och hälsapå oss så vi får träffa våra underbaringar <3
nu ska jag väl ta och komma igen lite idol avsnitt och ta mig en kopp té..
sov gott folket ! PUSSS, xx

Right now


När Josse&Elin slingar varandras hår...

... tro det eller ej då bakar Mallan! just nu luktar det gott men vi fårse hur tusan detta smakar :P haha


15 september, and we keep on working

GODMORGON!
Kom hem från jobbet vid halv nio, hittade en sovande Elin& en halv vaken josse. De andra sängarna var tomma eftersom de lämnat för jobbet. Jag så pigg som jag va satte igång med att plocka undan och försökte fåigång diskmaskinen, men den ville inte som jag ville så fick dra upp josse som hjälpte mig :) Nu sitter jag här med min gröt och laddar inför ännu en dag i Oslo. Underbart väder idag så får nog bli en runda ut sen igen antingen ut och jogga eller med kameran.
Första natten på jobbet gick fint, städa som bara den igår kväll innan det blev dags för sängen och en bok kl 22. Har fått låna en bok av emma, Liza Marklunds Nobels testamentet och eftersom jag älskar den typ av böcker låg jag och läste ett bra tag,men sen somna jga in fint. Inget hände under natten så det va en lungt, hoppas verkligen på fler nätter , goooaa cash !
Annars har jag fått ett jobb till på ett sykehjem, där emma jobbar precis brevid miitt nuvarande jobb. Ska börja där på måndag så hoppas få mkt tider där med och samma tider som Ems hade ju varit roligast :)


Bild från en tidig sommar morgon i Juli


sk8

 


 
 
Bilderna är från i sommar, bror min på bilderna jag fotar :)


Jobba Natt


Saknar Friidrotten och allt underbart folk! jaa jag till & med saknar BanganBacon's terroriserande av allas öron haha och det är sjukt! Idag har i alla fall jag & Josse varit duktiga och joggade en bra runda, en jäkla uppförsbacke och sen klart en go nerförsbacke ;) llite styrka på det sen mår man ju som en ny människa!


Nu sitter vi här och inväntar lilla Emma som kommer hem från jobbet, vi har lagat lita mat så hoppas hon är tom i magen, efter det blir det jobb för mig och detta kommer bli min första natt jag kommer jobba... kommer gå brevid en tjej inatt så känns bra men sen när man ska vara på det stället helt själv kommer det nog inte va så kul om larmet skulle gå eller ngt sånt haha :P men det bästa med detta jobbet är att jag är där 14 timmar, jobbar fyra och får betalt för 8 GOTT som f a  n.. :)
så jag hoppas på fler nätter (!!)

Och ikväll kommer Oona&Elin igen som va här förra veckan de kommer bo hos oss några dagar tills de fixat med sin egen lya :)

ciiiiaaao , xx


saay whaaat ?!!

jag går under.. alla mina bilder på mitt minneskort är helt borta!! bara sådär?!?! fattar inget.... när jag satte in kortet i datan fanns  nada  inga bilder alls!! KUL alla bilder härifrån Oslo som jag tagit cirka 400 hundra bilder är  någonstans där ja inte kan hitta dom!!! aaaaahhh!!!! :(


Ridi'n solo


Telling me to get my shit together now I got my shit together,
 Now I made it through the weather better days are gonna get better.

bilden från igår, oslo hamn


Godmorgon!



Denna låten får mig fortfarande på toppen humör jag kan nästan må hur piss som helst men när jag hör denna skiner jag upp som en sol! och idag skiner inte bara jag utan solen också ett stort plus  :D Frukost nu och sen första dagen på jobbet då jag ska vara helt ensam, wish me luck! see yaaa xx

Kan ju inte annat än älska Oslo





En bråkdel av de bilder som blev tagna idag när jag och josse var ute och fota lite :)
Oslo är ju bara såååå fint! kommer verkligen trivas här. Ikväll har vi haft besök så blev en mysig kvällsfika och nu sitter vi här vid var sin data och snart kommer väl den första att trilla in i sängen och den kommer nog bli emma eftersom hon börjar jobba tidigt plus att hon jobbar dubbelpass imorgon, duktigt flicka!
ha det fint folksss nattinatti, xx


12 september

Kvällen igår blev så jäkla lyckad! för er som känner jag bra vet att om det är musik jag gillar kan jag dansa non stop hela natten och så var det näst in till inatt när vi var ute och gjorde Oslo osäkert igen! vi var på ett ställe som heter Lipp där det spelas RnB, hiphop, regeaton och salsa så fy för tusan vad vi dansade och svettades! det stället går vi definitivt tillbax till! det märktes att vi behövde sova ut för jag och josse kom inte upp förän efter halv ett och vi har alla sovit som stockar! emma var duktig så hon va uppe och jobba imorse me nu ligger hon också däckad för att kom ifatt lite sömn. Nu ska jag och Josse ta oss ut för att fota lite vet inte var eller vad vi fårse om
vi hittar ngt kul!


  


Getting Ready

Känner redan att det lättar i halsen och jag har bara tagit två tabletter så jag hoppas att efter morgon dagen kommer jag kunna äta normalt igen! :) men inte mer tjat om det nu för nu gör jag & josse oss redo för nattens bravader och dricker lite rosé! snart kommer emma & anna hem och då får de snabbt fixa sig för fest sen lite mer smuttande och efter det blir det utgång! vet inte riktigt vart det blir ikväll är emma som har koll på det :D men hoppas på en trevlig kväll! ha det fiiiint !
xx

 


Dyrt att bli sjuk

Yes nu har jag i alla fall tagit tag i mitt liv och fått tag i något för min hals! jag emma och anna tog oss en trip ut i stan och hitta fram till Lagevakten alltså en läkare. Inte mycket folk där så det gick fort att komma in till läkare som utan krydd hette DR. SNORRE! haha asså gud... kan man ta han seriöst efter att han presenterat sig hej Dr. Snorre haha fy fan... i alla fall kom in han fick känna på halsen kolla lite i den sen blev det stick i fingret och det älskade -peta i halsen med en lång tops- provet,
Fick receptet på penicillin och vi var glada att komma ifrån och att jag äntligen skulle komma på bättringsväg MEN... lyckan vare inte länge för när vi kom fram till receptionen och skulle betala fick vi oss en chock, 1305 norska kronor!!! kosta mitt jäkla besök utan att jag ens hade betalat för min medicin än , fattar ni för ett jäklaaaa besök kosta det ETT TUSEN TRE HUNDRA FEM NORSKA KRONOR! usch asså... haha och sen sa tjejen inne på apoteket när jag skulle betala medicinen att det går bra att dricka sprit när jag går på denna kuren det påverkade inte dess verkan, haha vadå ser jag ut som en som inte kan klara mit utan sprit ?! :P
nej men nu gäller det väl att hålla sig frisk till man kommer hem för annars kunde jag lika bra stannat hemma och jobbat därifrån för kommer gå back om jag ska besöka den läkaren mer!

Ja efter det rånet tog i trikken en runda och sen hamna vi Operahuset som ligger i hamnen nära central stationen, gick runt och kolla lite och fota en massa sen nu är vi tillbax hemma och har ätit en god lunch! snart kommer josse hem från jobbar och då sticker emma och anna , bara jag som är ledig idag (:
fårse vad kvällen bjuder på :)




Mysfredag


Fredagkväll och jag josse och emma har varit lite mån av oss själva ikväll efter jobbet så det blev lite ansiktbehanling, peeling och grejer känner sig som en ny människa, man borde nog göra sånt oftare.
ska nu kolla på film och sen imorgon är man ledig, det första jag kommer kryssa av är att jag ska till Legevakten och hoppas på att de kan skriva ut pencillin till mig.. annars kommer väl min hals svullna upp helt och jag kommer inte ens kunna prata. nej tar tag i det imorn men jag hoppas bara inte det kostar skjortan för hr inte råd med det inte nuu...
Väntar på att fler ska meddela när de kommer hit och hälsar på oss hemifrån! kom igen guys :D

jo ska inte glömma att berätta att vi ENTLIGEN har fixat en tv-antenn så nu kan vi också titta lite tv och vi har en del kanaler att välja på det gillas ! :D
ha en super fredag alla , denna kväll är till för att mysa.
xx


En vecka i Oslo


Ja Då har det gått en hel vecka sedan man flytta till Oslo! tiden går fort men samtidigt tycker jag vi hunnit med mycket eller sett mycket av oslo på denna vecka nu kommer man väl komma in mer och mer i rutinerna med jobbet så mycket ork till annat vet jag inte om man kommer att ha.. Fredag idag i alla fall och det gillar vi starkt :) börjar jobba nu tolv slutar vid sju så då har man hela kvällen på sig att hitta på massa skojsigt !
sitter just nu och förösker dricka mitt kaffe och har idag använt toastern jag fick av Cammy i inflyttningspresent men tyvärr är min hals inte alls för gullig mot mig idag så tror att det får bara bli en tugga elller två..
Hoppas jag kan fixa pecillin idag på jobbet vifårse om de kan hjälpa mig (hoppashoppas)
nej nu måste jag kila ha en underbar fredag och njuuut för nu har vi hela helgen framför oss :)


vår kväll i bild














































Pågick någon gratis tillställning i stan där man även fick se människor uppträda på scen äta gratis grönsakssoppa,choklad,våfflor och dricka kaffe från EL salva!! man fick även ansiktsmålning gratis och vilka tror ni skulle fram där och få en norsk flagga målad på kinden jo emma oona och jag ;) anna och elin stod över men vi tyckte att vi kunde visa att vi också blivit lita mer norska av oss (;  i alla fall en trevlig kväll på stan med tjejerna, nu har elin&oona åkt hem och de andra tre har gått och lagt sig bara jajg som sitter uppe och kuckelurar nu när internet inte dampar lika mycket :D men tror ändå att man får hoppa i sängen inom kort min hals dödar mig så gör väl bättre att man sover.. nattinatti i alla fall, xx

fck this

internet klabbar, så funkar två minuter när det vill, just soo u guys know... abstinens varning

fck this

internet klabbar, så funkar två minuter när det vill, just soo u guys know...

Trötter


SÅ HÄR PIGG ÄR JAG NU....
bilden är från London efter mitt karolinas& dannys tre-dagarans intensiva festande mådde ju inte helt hundra ;)

Mår kempe bra annars idag men är sten trött tur att man inte börjar förän tolv imorgon så man kan få sova lite! Nu ska vi strax iväg på den där kaffe dagen :D kommer nog bli mys! Ska även meddela att OONA har fått jobb här i Oslo på ett Cafee!! så nu flyttar nog hon och Elin hit snart kempe braa !! :D

nej nu blev de lite stress så vi ses senare, xx


Jobben rullar in som de ska..

Ja då har tre andra vårdboende hört av sig och vill att man ska komma på intervju, detta bådar gott :D ! allt för att man ska casha in lite moneeey. Så vi fårse om något av ställena vill ha mig där :) men har i alla fall jobbat på mitt andra tim jobb idag tiden gick mycket snabbare än när man jobbar kväll,mer att göra..
Mina pass ser ut såhär: Dag, 7.30-15.00 "kväll"12-19 och natt 18-7.30 så jag hoppas ju på nattpasset där man får sova efter kl tio fram till strax innan åtta ;)
men nu till början blir det under dagen för att lära känna stället och de boende. Kan mer eller mindre säga att jag och josse jobbar som husmor där vi inte har ngn mer kontakt med de äldre än när vi serverar dem mat eller sitter och snackar gott med dom ;D så det är mkt chill (!!) för en go lön ;) plus att kylen och förådet är öppet för oss som jobbar där mmmm jag&josse gillar't
Blir jobb imorgon med sen på kvällen ska jag, emma och anna till ett stäle där de har kaffe dag :P smaka på kaffe och mala eget plus göra eget choklad och äte det, passa på jaadå! haha nää men bönerna var tydligen från El Salvador så extra kul :D
fårse om det blir något jobb till helgen, I hope.. imorgon blir det i alla fall en till intervju på ett av ställena emma jobbbar på som ligger bara ngr meter från det jag jobbar på nu, super! vi fårse (:

Oona & Elin som är här på besök har även de fått napp idag när de var ute och lämna CV i stan , de ska provjobba redan imorgon :D gott eller vad! så vi har erbjudit dem att de kan stanna längre om de vill men vi fårse hur de går för dem imorgon om servitris jobbet på cafeet är ngt för dem :) vi håller tummarna !


Nu ska jag nana snart så good night gringos!
xx


*


I can show you the world
Shining, shimmering, splendid
Tell me now when did
You last let your heart decide?

I can open your eyes
Take you wonder by wonder
Over, sideways and under
On a magic carpet ride

A whole new world
A new fantastic point of view
No one to tell us no
Or where to go
Or say we're only dreaming


GOD NATT OSLO, SVERIGE MY LOVE ONE...


Ladda om


Jobbedag 1 .. ska berätta mer ingående vilka uppgiter jag har på det nya jobbet men kan säga att det är slappt!
Nu ska jag inte fastna vid datan för vi har besök hemifrån som ni vet så ska återgå till de underbara brudarna som var urgulliga och hade med värsta väskan med gotte :D love it !!
men nu ska vi faktis ut en runda tro det eller ej men det är lite som London var dag är en fest om man vill ;) men vi ska definitivt INTE fylla kylskåpet som på bilden, kan även meddela att all den sprit på bilden tog slut på en kväll.. vi var ju as kalas.. ;)
nää men nu blir det att samla kraft och börja fixa sig även fast man känner dig halv kraslig och att jag jobbar imorn morgon... men man lever bara en gång!!!!!!!!!
xx


Tisdag 7september..


Godmorogn alla som är upp med tuppen..  själv har man varit uppe ett tag och kan säga att jag inte sovit mkt i natt har ont i hela kroppen och känner att en andra omgång av halsfluss är påväg, känns ju sådär ;/ när klockan ringde för josse&anna kändes det nästan som en lättnad att nu var det morgon och jag kunde gå upp.. men det tar emot när man vet att man inte början förän kl 12 idag..
Men nu sitter jag här med mitt te och väntar på att emma ska vakna till igen så vi kan äta en mysig frukost tillsammans :)
Idag blir det fin besök från Ängelholm då vår älskade Oona kommer upp på besök med sin kompis Elin!
Alltid kul med besök och vi hoppas på att fler tar sig hit och besöker oss!

På frukost menyn idag står: Knäckebröd med mjukost,te, gröt och ett glas med mulitivitam.. om  bara emma kunde vakna nu för jag börjar bli riktigt hungrig...
Håller tummarna för både Anna&Josse idag på deras första jobbedag :)


JärnGänget


Kan man tänka sig att detta gänget snart är samlat i Oslo!
vad vi ska göra denna staden osäker brudar. Karro&Emelie ni får ta ert pick&pack och komma hit nu :)
Nu blir det sängen för hela bunten här för imorgon väntar första jobbe dagen för tre av oss !
Håll tummarna folket!


..

 


så här såg träden ut för lite mindre än ett år sen, så vi vet vad som väntas ...  


JOBB!!!!!

Jaaddå då har man i alla fall skaffat sig ett tim jobb :D jag och josse på samma ställe och bara några meter från där emma jobbar kan det bli bättre !? joo kanske om jag hade fått fast 100% menmen är glad för det lilla!
börjar redan imorgon både jag och josse så ska bli så jäkla skönt att veta att pengarna börjar rulla in! och inte bara ut.. hoppas på mkt jobb och förhoppningsvis ett till jobb !!


Ut och fixa med mina favorit blondiner!

TUMMEN UPP för att vi fick jobb idag !! :D


Godnatt Oslo



Emma hem kommen och min äppelpaj är klar så nu har vi tagit en kvällsfika ute på vår mysiga inglasade balkong  :) nu blir det snart sängen..

här kommer också ett smakprov på våra ordnings regler:
-Diska din egen disk
-Släng toarullen om den är slut
-Stäng lådor efter dig
-spara energi släck lampan efter dig
-HS=vardagsrummet
-använda sina egna produkter (smink,shampoo,balsam osv)
-Lämna toan fräsh

Ja ngr av våra flummiga ordningsregler som sitter uppe på kylskåpet för att vi inte ska missa dem ;)


sommar


det är bara början av september och det känns redan som att det var evigheter sen solen stekte i ansiktet, varför ska sommaren försvinna så snabbt? det gör det inte bättre när jag vet att vi har ett halvår av kyla och mörker, Men tur har jag som har söta vänner som kan varma mig med sin närvaro.


Söndag & Dagen efter

Morning alla pigga!
Då var en ute kväll avklarad i Oslo och jag kan ju meddela att det var en mycket lyckad kväll!
Blev rekomenderad ett ställe som vi inte kan komma ihåg vad det hette såklart men det viktiga är tt vi vet vart det ligger ;)
I alla fall blev det lite för fest i vår underbara lägenhet och sedan tog vi oss ut i god tid för att vara säkra på att vi hitta och inte kom helt sent och inte kunna komma in. Men såklart fastna vi på vägen lite här och var så vi kom ju inte fram riktigt då vi hade tänkt, men vad gör väl det när man fixat sin första norske kompis som ville gära visa oss nattlivet i Oslo en annan kväll! När vi väl var framme och stått i kö ett tag kom vi in. Underbart ställe med folk med alla möjliga stilar och alla dansade och flippa! Underbart !!
tyvärr va det inte många låtar man kände igen så blev lite tråkigt emellanåt men det tog vi igen när det kom en låt man kunde shaka till ;)
När vi kom hem kan vi säga så att det blev pyjamas party och lite english talk!

Idag mår vi fint och vi väntar på att emma ska börja laga sin söndags middag hon utlovat men ja hon har väl fastnat ngnstans för än kan jag inte höra henne stöka i köket.
Våra ordnings regler kommer, jag har inte glömt dom så i eftermiddag tror jag att ni kan få ta del av dem ;P

Innan ni får ta del av bilder från igår vill jag säga Grattis till min favorit Ingrid som fyller år idag ! Hoppas hon har en underbar 20 årsdag och att hon kommer inviga systemet det första hon gör imorgon :D Puss på dig!

  


Power åt Converse




Powerwalk-Mat-Utång
kan meddela att jag snart stryper emma så att jag får tyst på hennes låtsas norska ;)


God Morgon Oslo!



Första Mogonen man vaknar upp här i storstaden, solen skiner och jag sov som en prinssesa, har tagit en varm dusch och nu väntar mitt efterlängtade kaffe och något att äta, det kan inte bli bättre!
Älskar att det är så mycket folk i rörelse utanför fönstret för utanför mitt fönster där hemma hade jag väl haft tur om jag sett en person som inte är ute och går med sin hund utan bara är ute och njuter av dagen.
Från början var det tänkt att vi delade upp oss så att två sov i vardagsrummet och två i sovrummet men vi hade så pass stor plats att jag tror att vi alla kommer sova i sovrummet om det inte skulle vara ngt speciellt som inträffa så att ngn får släpa ut en madrass till tvn (;
Emma jobbar idag igen, duktig som hon är! josse sover så det är jag och anna som är uppe och ska ta tag  i våra liv :)
Igår blev våra ordningsregler skrivna så de ska ni få ta del av senare idag, nu blir det frulle för hela slanten!



Bilden tagen igår, Josse och Anna när vi var ute på sightseeing i vårt kära Oslo


Dag 1



bilden tagen augusti 10

Dagen har bestått av att komma i ordning med alla kläder och all mat här i lägenheten.
Blev första gången på längesom både Anna&Josse fick äta fiskpinnar till lunh som då  inte varit en höjdare innan. men nu när man ska leva ekonomiskt går det inte att vara kräsen ;) lite mer som emma och jag vi är all ätare mer eller mindre. Josse hade glömt sitt pass så hon stanna i lägenheten och packa upp medan jag och anna tog oss ut på en liten runda i området. Fixa med skattekort och norskt mobil nummer, kollat rundor vid t-banan och fixat tidtabell till det och kollat vart närmaste affären med hyfsad billig mat ligger och lite sånt :)
Jag har min intervju på tisdag då josse också har sin så till dess blir det att hitta rundor och komma lite mer till ro här plus söka annat jobb för det är ju inga garantier att man får det på tisdag MEN jag hoppashoppas!
nu ikväll har vi varit ute och lärt känna stan lite, eller ja försökt i alla fall, och nu är vi tillbax hemma och ska laga oss en riktig fest måltid för det kommer inte hända var dag om vår mat ska räcka så länge vi vill att den ska göra ;)
Många tack till min älskade pappa som körde oss hit idag, vet inte vad jag skulle göra utan min egen super daddy!


OSLO !!

YES I morse kl 05 startade resan med en fullpackad bil, Nu har vi tömkt bilen lastat in allt i lägenheten och hunnit med en Kaffe paus innan papsen min tog sig hemåt igen. Internet och tv var inte fixat när vi kom men nu lyckades vi få kontakt med internet och jag kan ju säga att anna josse och jag släppte allt vi höll på med och itter nu klistrade framför varsin dator , inte bra ;) emma är duktig och jobbar så vi får väl se till att all packning kommer undan tills hon kommer tillbax.
Bilder på lägenhetn kommer nedan och jag kan ju säg att den är super mysig och ligger riktigt bra men är ju inte jätte stor ;) men det är ju bara kooooseeeliigt ! :D



färg glatt kök i alla fall :)



Here we go again

Ja mina kära läsare då var det dags igen, Santos ska börja blogga igen!
anledningen till detta är för att hon ska ut på nya äventyrr och denna gången blir det Norge & Oslo som blir målet!
Jag och tre underbara brudar tar vårt pick&pack och flyttar in i en 2:a i cetrala Oslo, målet är somför så många andra svenskar att tjäna riktigt snuskigt med pengar ;) så mina vänner för att ni ska kunna följa vårt mindre lyxiga liv uppe i norgeland börjar jag blogga igen. Bilder kommer jag förhoppningsvis ta massor av !

Eftersom vi har ton vis med packning, som ni säkert kan förstå när det är fyra chix som flyttar, får vi skjuts upp med två bilar, sååå i natt bär det av för emma & anna ! kl två blir det avfärd eftersom emma smartasssss börjar jobba halv åtta imorn ;) hon börjar casha in på dirren ;D
jag & josse åker natten mellan torsdag & fredag så inte långt kvar nu..

nä nu ska jag bege mig tillbax till packningen och allt på min "att göra lista".
joo nicole hälsar förresten (;



Ingen vacker syn när jag packar ;D