Städvecka

Ja då har det blivit min städvecka och jag tog tag i det nu efter jobb,
städa som in i på jobbet idag för anticimex kommer imorn och ska ta en massa prover med sina fancy tops så för vårt eget bästa va det bara fram med desinfektionen och på med rubber gloves och skrubba häcken av oss :)
va faktis rätt kul men enbart tack vare att jag jobba med Karita :D  Och nu har städandet bara fortsatt här hemma.
Kan säga det att varje gång jag städat har jag blivit förvånad av hur jäkla smutsigt och snuskigt vi fyra tjejer kan få det ? usch fy blä för att städa toan haha... går INTE in på detaljer för vill håla mina klökningar för mig själv haha ...

annars blir det mys kväll med breost och pepperkakor och te men det får vi vänta lite med för vi har precis ätit kvällmat som förövrigt beståd av firrepinner med stekta potäääter,
såå alla fina njut av kvällen så ska jag slappa vidare i denna helt underbart sköna fåtölj!  xx

är fattig på nya bilder så får bli en för ett par veckor sen, från black&white party (;



liten förändring

ja igår gick det som det gick , med mitt hår
första advent och fick lära mig ngt nytt att lila är väntans färg här i norge. att man pytnar med lila nu innan jul i väntan på att julen ska komma, fick äran att pynta på jobbet och tända första ljuset i den fyrsiffriga stacken.  släng på en juleskiva med så stämningen blev på topp när mina söta oldies kom upp för att äta frukost, myspys på hög nivå. pricken över i:et va att det lös utanför av all vit snö som låg som ett mjukt täcka på marken.

jaa tillbax till det där med håret hehe blev att sling färgen åkte fram och hmm första resultatet va Hej Tocken! men efter att vi la i en omgång till med blonderingen blev slingorna tack min gud mer åt det blond guldiga hållet haha.. om det inte hade blivit "lyckat" skulle jag fått dra på mössan och springa ner till första bästa affär och inhandlat en svart färg :P
ska bli fler slingor men får ju börja lite smått vill inte at folk ska bli chokade eller att mitt hår ska ramla av för det kan vi fråga emma om hur det känns haha..
det är ju inte så att jag ska gå & bli blond för det kommer jag aldrig i mitt liv bli, vill ju inte se ut som en polski med mega utväxt efter en vecka. noo det får bli ljusa slingot så jag inte ser ut som en albino (lika mkt i alla fall)

annars jobb idag men nu hemma och ska äta lite food med anna, emma är med sin booy och josse jobbar kväll så blir vi två som får mysa framför tvn och datan ikväll. annars blir det såklar jobb imorn , ovanligt va?


sisådär bild men har ingen lust att fixa håret eller fixa mitt face och vara med på bild idag hehe så detta får ni nöja er med soo long :)  och sling färgen josse använde på mitt hår va denna,  funkar helt super på emma&josse men kanske inte på mitt cp hår som kan lika mer en lejon mann ibland..  xx


GODMORNING OSLO

Söndag morgon och oslo är folk tomt? jaa jag va väl den enda som inte va ute igår och festa till det och den enda som tog t-banan kl 8 imorse.. usch vill knappt höra hur kul anna&josse hade det igår haha.
Naeej inte vara depp måste vara pepp har ju tjänat goa pengar med goo OB istället :)
sitter här hemma nu och inväntar att tjejerna ska vakna upp och vi kan ha en dejlig frulle!
Annars kommer dagen att bestå av fix&trix och förhoppningsvis en god film, inget öppet idag så tyvärr kan man inte dra ut och försöka hitta sig ett par svarta jeans, som jag är in need of, det får väntas med till imorn!

jobb inatt igen och imorn direkt på dagvakt, det går ju fint nu :)


och jag måste ju tacka mina fina sötnosar Karro&Emelie som överraska igår med ett samtal från sverige bara för att de ville säga att de älskar och saknar oss här uppe!  det kallar jag riktigt vänner , <3

trevlig söndag alla! xx

(bild från fredag)




Julpynt & extra jobb

Godkvæll alla :) kan man tænka sig att en lørdag kvæll sitter jag hær på jobbet och har tagit på mig extra.. yesbox det ær tyværr fallet. Lørdag ær ju vår heliga dag då det alltid firas med fest før att man "øverlevt" ænnu en jobbe vecka men det firade vi igår før idag jobbar jag natt och emma kvæll + morgon imorn.
Det blev før fest utanfør oslo med josefines jobbar kopmisar och sen in till stan før fest på Hard Rock som før øvrigt va riktigt kul! Helt spårad kvæll som vanligt nær vi ær i farten , men man lever bara en gång haha ..
(internt meddelande till stimmo, josse&malin solade haha)
Annars va vi hemma vid fem tiden efter nattamat och dans på karl johan, direkt i sængen och ljudet av på mobilen før alla skulle sova ut før engångs skull (:

Blev en super god middag lagad av kocken Emma, Nær hon hade get sig ivæg på jobb satt vi andra tre mest och dega tills vi tog tag i våra liv och drog igång julmusik och børja gøra pynt! så nu ser lægenheten lite mer julig ut men det ær klart allt blev inte riktigt så moget gjort av oss.. men såna ær vi :D

Naae så denna lørdagskvællen/natten spenderas på Jobbet men en varm kopp choklad & kos, ha en trevligt kvæll alla festpinglor! xx

 

bild tagen av josse. smakprov på vilket håll vårt pynt spåra..



new haircut ?

hmm frågan är
ska man färga håret eller inte, klippa eller inte
riktigt sugen på förändring lite ljusare kanske ngr slingor eller
ngt helt annat ..  tips är mycket välkomnade :D

annars kör vi på att raka av allt bara för att jag vill göra det någon gång i mitt liv hahaha...

sömnbrist


jag kan inte sova, i alla fall inte på jobbet? jag har jobbat natt tre nätter i rad nu men inte fan kan jag sova..
jag får ju sova efter kl tio är det tillåtet men där ligger jag i en super skön säng och är skit trött men kan verkligen inte sova! jag blir så arg på mig själv.. vad är promblemet lixom bara sooov!
jaa jag kan tänka mig att det kan vara så att jag är så van vid att sova med någon när man alltid delar säng med emma och josse men trodde inte det skulle göra att jag inte kunde sova själv, trodde istället man skulle tycka det va mer skönt att få sova lite själv men nooo..

hade turen idag att kunna komma hem imorse och kosa ner mig i sängen brevid josse somna på två röda. men inte kul att sova bort hela dagen precis, men what to do är sten trött!
jobb inatt igen yeeey (or nooot) sen imorn blir det en FIX dag men Emma båda är vi lediga och har en del att fixa så imorn blir det att göra lite nytta sen är det ju fasiken helg ;)

xx

nattevakt

sitter på jobb och kænner mig jævligt ensam!
det ær skønt att jag jobba natt ibalnd men inte idag ær helt sællskap sjuk  och riiktigt snacke sugen men vad gør man inte nær man får førfrågan att jobba två extra nætter, jo man tackar ja utan tvekan! før pengarna vill vi ha :P
nae kør imorn med sen ær det ju helg igen och då hoppas jag på att få tid att umgås med lite folk så jag inte druknar i mina enga tankar.
nej lite varmt te och krypa ner framfør tvn på nattevakt rummet om ett tag sen hoppas vi på en lugn natt men någon sømn!

sov gott! xx


You guys its what keeps me going!
Målade denna i paint før x antal år sen, vill tillægga att månsson har inte blivit dit ritad æn men det kommer , det kommer før hon ær lika mkt simmo som oss andra nu :)  ælskar er


remember it

summer  stimmo   heart   happines   lucky   love   friendship   smile   you   memories   success

right now

jaa klockan är närmare halv tre denna tisdagen och jag inväntar mina roomies för att få lite glädje idag.
sitter här med mitt underbara kaffe som värmer halsen så skönt och med min nya kofta som är hur mysigt mjuk som helst. tvätten är upphängd och diskmaskinen är igång så nu ska vi bara njuta lite av de få timmarna jag har innan det bär av till jobbet igen!

 


sleepy

jag vet inte vad som inte står rätt till men en sak vet jag, jag hade kunnat sova många mååånga timmar till är så satans trött hela tiden.. vet inte vad jag ska göra mer än att sova bort dagarna och sen gå till jobbet .. kul.
aja det är väl förhoppningsvis bara en period. I alla fall jobba jag natt det var lungt inget hände.
nu hemma igen och laddar inför en natt till med jobb sen imorgon halv åtta direkt på dag passet.

ledig på fredag-söndag så blir jobb intervju på fredag, eftersom jag bara har ett nu blir det att söka sig vidare håller inte att jobba bara 3-4 dagar i veckan måste ha 6-7 dagar så måste fylla ut de tomma timmarna :)
fårse hur det går, hoppas på lite extra vakter!


annars håller jag på att gå under haha min dator är fucked up my friends,
fattar inte vad problemet är men vi år hoppas på ett mirakel att den helt plötsligt en dag bara börjar funka igen :P
jaa jag tappar inte hoppet i första taget haha ;)


annars en bild i repris som jag tycker mycket om , älskar själva byggnaden och färgerna men också att oslo är så mångkulturelt speciellt grönland, fan vad man lär sig mycket av människor från andra länder och med en annan tro.

 


work it

Ny vecka , nya tag
ja nu börjas det igen helgen är över och man blir inslängd i jobbe livet igen och det är ju bara att gilla läget!
jobbar natt idag och imorgon så det är sweet sen fortsätter veckan med "vanliga" jobbe dagar. Ska snart dra upp josse ur sängen, hon har jobbat natt och beställde väckning av mig halv två så då ska vi nog se till att hon vaknar till liv ;) annars har jag skickat lite bilder till daddy idag, bilder på spaet som jag tog när jag va hemma. de har ju gjort om lite där så nu va det dax för lite nya bilder några kommer här nedan så ni kan se hur det blev!
annars får ni ha det sweet idag gringos, xx

 


Åter igen sitter vi här

Jaa så va det söndag igen :) tiden går fort nu.
längtar redan till nästa lördag eftersom det är den dagen vi festar till det lite och oftast går ut och på det lever man sen hela veckan för att hålla humöret uppe och klara sig igenom allt haha. tänk vad lite fest kan göra och att få fixa sig är ju ngt av de roligaste och det gör vi ju bara på lördagar nu mer, ingen som orkar fixa sig inför jobb..

Men jaa annars sitter vi här igen jag och josse :D har haft en mysig deg dag med josse och en film. Det blev Wold Trade center som ingen av oss sett innan och jag kan säga att vi kunde inte hålla oss från att gråta men jag kan erkänna att jag var den större lipsillen av oss :P

Blev inget bloggande igår eftersom jag josse och hennes syster var ute på sightseeing hela dagen och det är nästan skrattretande hur många gånger vi varit  i Vigelandsparken och Opera huset haha.. men så är det! :)
annars blev det fiesta igår vi hade förfest och jaa vi kom inte längre haha det va ju tänkt att vi skulle ut men det va så trevligt här hemma så vi stanna här, det blev mkt dans och pratande så det va lyckat! har träffat några av de mest roliga killar på evigheter och de ska vi festa med igen tycker jag!

Nej annars jobbar emma, Alexandra (josses syster) har åkt tillbaka till Sverige och Anna kommer imorgon tidigt,
josse flippar rundor i lägenheten som vanligt och jag försöker få ner en Julklappslista .. Vilka jag ska köpa till och vad! .. alltid lika svårt .. och inte mycket till hjälp heller när man frågar svarat blir antingen -Vet inte, inget speciellt, eller -Det vet du bättre än jag. hmm tack typ :P
jaa men ni får skylla er själva ni lämnar beslutet till malin och då vet man aldrig vad det kan bli ;)

neej men bilder sen igår kommer senare eftersom dATORN dampar lite.. , ha en mysig kväll xx








min lilla överraskning ;)

jaa snart kommer lilla josse hem coh då väntar en present till henne :D jag älskar att överraska och jag hoppas hon blir glad .. det återstår att se :D sen hade jag inte hjärta att inte ha något till emma också, hade ingen aning om vad jag skulle köpa till henne kunde inte komma på ngt direkt hon sagt att hon vill ha så det fick bli ngt jag vet hon behöver och det är strumpor haha I know I know not to fun men verkligen in need! den kvinnan sliter ut våra och återanvänder ett par flera dagar i rad haha. såå yees det fick bli det! då hoppas jag ju på att hon inte kommer in på min blogg innan hon kommer hem ikväll så det blir en surprise för henne med :)



helgen är kommen

  • Yes mina kära läsare nu är det äntligen helg igen :D denna veckan har gått undan och nu är vi här igen!
kom hem runt halv nio från jobb och nu har jag käkat lite frukost snart ska jag ut en runda och fixa en present till josse.. en väst som hon velat ha här nere i en av affärerna men inte köpt den. jag ska dit idag och se om den är kvar och då tänkte jag överraska med att ge den till henne i present, så håll tummarna för mig att de har kvar den!
Annars blir det besök idag från skåne land :) josses ena systrer Alex kommer hit över helgen och hälsar på, trevligt trevligt! :D så imorn blir det ut och visa henne runt.

annars ikväll blir det nog myskväll och god mat, kanske lite vin också. jo det glömde jag förresten att berätta till er att jag fick av min chef tre ljuslyktor i rött och en flaska vin, varöfr undrar ni och det undrade jag med? och hennes svar blev "som tack för att du ställer upp och jobbar för oss" .. asså gud vilken skillnad det är på folk. helt underbart att bli uppskattad och inte bara höra det genom ord utan också via handling :) det gjorde mig glad!
så den flaskan kanske vi öppnar ikväll.

annars får vi se hur helgen blir och vad vi känner för att göra , ha en trevlig fredag alla xx

bild tagen av josse på mig

oktober, Oslo


Mysdag

Jobbat igår kväll och fick gå på natten med! goa pengar :) jobbar kommande natt med så det är ju inte helt fel!

Joo vi hade ju fiskfest igår eller rättare sagt va det rakfisk aften! som är en fisk som motsvarar vår surströming :P låter kanske inte super gott men jag ska säga det att det va faktis va helt ok :) med tillbebören rödlök, purjulök och creme fraiche i ett lompe bröd eller med nypotatis , mums!
så nu har man smakat ngt väldigt norskt fick jag höra och beröm från ena ägaren att jag våga mig på att smaka ens eftersom den luktar inte hallon precis ;)
mysig kväll tills vi skulle ta undan allt och diska .. mindre kul. men med hjälp gick det undan och jag behövde inte stå och diska hela natten som jag trott. annars en lugn natt på jobbet och nu är man hemma igen
sitter ensam i soffan och njter lite av att det är så jäkla kallt ute och här inne varmt och mysigt under täcket och med en varm kopp kaffe.. nu skulle jag haft en bra film kanske en romantisk ? nae då hade jag blivit sån bölig haha en riktigt feel good film hade jag behövt!

naae men mina vänner ni får ha en super dag! xx




på bilderna ser ni Carolina en av de jag jobbar med, hur det såg ut efter vi dukat ,ljusen vi tänt utspritt över hela baksidan och på smörebröden man får om man inte ville ha rakfisk :)



skärpning mallan

jag måste skärpa mig. inte bry mig. inte gräva ner mig för det. inte känna som jag gör.

mm Godmorogn alla, vakna upp idag av att min chef ringde så nu bli det jobb inatt direkt efter fiskfesten och sen jobb natt imorgon med (: känns skönt trodde jag bara skulle få tre dagar totalt..
Annars sitter jag här lonely i lägenheten skönt samtidigt som det är väldigt ensamt, ska försöka hinna med att plocka undan lite för så att emma kan dra över med dammsugaren sen när hon landar i lägenheten.''

Och på jobbet blir det som jag sa fisk fest och josse kommer också dit efter hennes jobb, och så här lät det igår när jag meddela att josse ville komma:
Tone: Jaaa men det är klart hon ska komma alla anställda är  välkomna!
Jag: Jaa men vad bra! men i behöver inte beställa fisk till henne för hon gillar inte det.
Carolina: Jaa men det är ingen fara vi har tonfiskröra hon kan äta.
Jag: mm jaa fast hon äter inte tonfisk heller haha.
Tone: Jaaha men då gör vi en god macka med skinka, ost och goda grönsaker.
Jag: jaa super fast utan ost då , för det är heller ingen favorit haha.

lilla josse är kanske lite kräsen i allla fall ;)

nej nu får jag ta tag i röran här och få i mig lite frukost! ha en fin dag xx




its cold around me

Kallt som aaaatan! och halt som in i helskotta.. höll på att halka idag bland massa folk och om jag hade jag gjort det hade jag dött av pinsamhet  i sådana situationer vet man inte om man ska skratta eller gråta, resa sig upp snabbt och låtsas som inget har hänt eller sitta kvar och vänta på att alla gått förbi? haha neej som tur var slapp jag fundera över det denna gången ;)

Hade en rolig dag på jobbet idag, var nog ganska trött för fick kommentaren av en tjejen jag jobba med
"fan vad stisig du är idag malin " hmm jaa jag kände mig ganska stisig var över allt och ingenstans haha!
kom hem vid tjugo i fyra och då möte josse mig vid tunnelbanan med kamerorna i högsta hugg och på en foto promenad gick vi. hitta inte för mkt kul att fota men några bilder kommer nedan (:

annars imorgon blir det fisk fest på jobbet? haha ska bli koseligt och kul förhoppningsvis! berättar mer om det imorgon kväll när jag kommit hem och vet vad det innebär :P
har för övrigt haft ett flippat samtal med Pi idag haha.. du är inte som alla andra kan jag väl säga? haha och inget illa menat du är så jäkla go!

naae nu blir det faktis sängen är sten trött (!)


sleep tight
xx

burn it away

Måndag, och hela veckan framför oss tyvärr har jag bara tre dagars jobb inte ok!
vill ha minst fem sex dagar juu..
men i alla fall har man jobbat idag och det va ingen "vanlig" dag på jobbet. idag fick man pröva sina kunskaper och ringa efter ambulansen för första gången.. inte kul att se en person förändras från natt till dag.
hoppas att det blir bra igen.

Nu sitter jag här i lägenheten med josse&emma, hade planerats en foto runda ute i vinterlandet en snön tina tyärr bort lite för mycket så får vänta med vinter bilderna tills snön vill lägga sig lite mer :)

annars har vi skypat ed whiteass Karro och haft en lite brasa i vårt kök? haha..
vi kan vara evil om vi vill jag & josse...
här nedan får ni en bild på vårt verk ;) säger bara burn baby burn





fake it

hur känns det för dig nu när du mist fem av dina "nära" vänner?
fast det är klart vi undrar om vi verkligen va dina "riktiga" vänner efter allt.
vi har nog alla kommit fram till vilken person du egentligen är.
tyvärr ingen vi orkar ödsla tid på.

Choklad kalender


Snälla Anna kom hem med de här kalenderna igår , muums :D
aldrig för gammal för choklad nooo noo !
längtar redan efter förste december haha.


farsdag

Söndag, dagen efter, slappe&kränge dag plus FARSDAG :)
Är ju inte hema så att jag kan fira min kära pappa men imorse när mina syskon skulle väcka han med frukost på sängen med fin sång fick jag vara med på ett hörn i telefonen, tack till högtalare haha.
första gången jag missar att vara hemma på farsdag någonsin, annars har jag alltid tagit mig hem om jag varit ngn annanstans men tyvärr blir det inte så idag.. får hoppas de firar på där hemma utan mig :) grattis igen Pappa! mycket kärlek till dig världens bästa :)


annars som jag nämde i början är det dagen efter,
dagen efter fest såklart ;) och går kvällen blev mycket lyckad och uppskattad Beyonce blev man. Josse fick bli Kesha med flippad sminkning, passande!
annars fick vi träffa på både Lady Gaga & Turtle i Entourage :P
träffats massa nytt folk och tagit masssa roliga bilder som ni kommer få ta del av, såklart!
men som sagt söndag idag och man är ledig blir film mys med josse eftersom de andra två ska jobba.
ha en super dag alla, xxxxxxxxxxxx ;)

















Pardey Hardey


Belisimo.

Not keen on it

Ingen blogging för min del de senaste dagarna och det med avsikt, har inte varit alls pigg på det har inte velat skriva något.. men nu tror jag det vänder igen :)

Har varit tillbaka i Oslo nu i några dagar, ska säga det att jag ville inte tillbaka ville stanna hemma denna gången med min saknade familj och all trygghet.. men för min älskade sambos tog jag tag i mig själv och körde upp med emma igen.
Så nu är man back on track och jobbet är igång igen, tar en sak i taget och mitt första mål är att klara fram till jul och det ska vi väl klara? ... återstår att se.
i alla fall,
gårdagen bestod av jobb och sen på kvällen fest ganska sen utgång för vi lyckades inte riktigt få tummen ur asset och komma ut men tillslut! Anna hade fått höra om ett ställe som hette luux som tydligen skulle vara bra, vi hitta dit men det såg inte mycket ut för världen. Däremot hade grannstllet fullt ös så då tänkte vi att vi går in dr istället och chekar! vi möts av riktigt go musik och massa hånglande killar? ooh yees vi hade kommit till en gay bar haha, ska säga det att de kan verkligen festa! de vet hur de lurviga ska skakas haha ;D stanna inte jätta länge, drog oss ut när brudarna började bli lite för närgångna :P
blev en yr runda sen runt i oslo centrum där vi både möte en 60-årig Josse-sugen man, massa säljande kvinnor som stod i hörn (hoooockers), lammkött, vår favorit gatumusikant, och goda cheeseeesar på donken.
Nej en blandad kväll :)

Idag har det blivit en promenad ute i friska luften, ett försök på en sushi bar som inte var öppen så istället har det blivit en god lunch här hemma ed potatismos&köttbullar!
ikväll jobbar Anna &Emma och jag och josse ska på Fest med tema kändis , och vad tusan ska man då klä ut sig som ... hmm återstår att se !

thingeling, xx



jag vill inte


Check check check

Många saker på min att göra lista idag och det rullar på fint, hemma om för lite mat och om laddning men iväg igen om några minuter :)
helt underbart att solen skiner idag :D

xx


bild från förra veckan (:


Surprise Surprise

ingen uppdatering I KNOW! känner ju nu när man är hemma att man inte har riktigt tid för at sitta för länge framför datan har ju så mycket annat kul man vill hinna med!

och yes jag är faktis hemma i äholm :) jag och emma har sen länge planerat att vi skulle komma hem och överraska Jessica som fyllde år igår och hade förfest hemma! :D så i fredags när min familj skulle hem från Oslo hängde jag och emma med i bilen och kom hem runt halv 10 på kvälle, det blev att krama om syster och marcela som satt hemma och vänta med en tårta och present till mig och emma :) super välkomnande eller vad!
hann med att träffa christoffer och ta igen ett löfte om körkorts oskuld på donken ;D haha

igår blev det att hålla sig inne eller i alla fall gömd för att inte avslöja min och emmas hemkomst så blev att jag hjälpte mamma&pappa hemma som skulle ha fest på kvällen och sen en runda till spaet och chilla med marcela,syster & bror. perfekt uppladdning inför kvällens bravader!

klocken blev äntligen åtta och jag hämta upp emma, vi fixade ett lakan som vi klippte hål i vid ögonen och på lakanet skrev vi "trick or treat Jessica". körde till jessica och runt hörnet innan jessicas hus halsa vi vodka för att fina lite styrka haha. vi drog lakanet över oss och ringde på, Jessica öppna och skratta till "haha" drog av oss lakanet och vi får ett vanligt "hej" men två sekunder senare inser hon vilka som står framför oss och jessi brister i gråt och slänger sig på marken :D en reaktion vi hade hoppats på!
inne i soffan satt resten av stimmo gänget och när de fick höra att "de är några från norge därute" sprang de ut ögonböj och kasta sig i våra famnar :D kram&puss kalas på hög nivå! :))

går kvällen bllev mycket lyckad , helt underbart att få vara med sina fina vänner :)
idag har man hunnit med att träffa Pi,Kalle,Emma,Karro,Madde,Mia,KLara,Linnea och Stina ! och nu sitter man här hemma igen och myser till det med familjen,morgon dagen är fullspeckad med saker jag "måste" göra... men på kvällen blir det en stimmo kväll som jag ser fram emot!

bilder från hela vistelsen kommer sen när jag är back i Oslo för nu har jag inte tid att sitta här mer  ;P
godnatt !!xx


men en bild får ni njuta av och det är mina älskade päron som igår hade en liten försenad Halloween fest och efter mina förslag att de skulle vara Catwomen & Jokern från Batman blev detta resultatet , jag gillr't  haha ;D


Familjen på besök!

Då har men nästan hela familjen på besök här i vår lägenhet!
tyvärr är inte syster med här... :( men får se henne till jul om hon inte kommer hit och hälsar på mig innan( som jag hoppas på riiiiktigt mycket :) ) Så idag ringde alarmet halv nio och jag väckte resten av familjen, jag och papsen fick snabbt ge oss ut och flytta bilen så attt vi inte skulle få en p-böter. efter det blev det en god oc lång frukost med nybakt bröd och massa gott pålägg, laddade och klara för utgång höll vi alla tummarna för att det inte skulle regna när vi väl var ute på tur och vi hade vädergudarna på vår sida för solen titta till&med fram :)
det blev en riktigt sightseeing runda med karl johans gate-nationalteatern-slottet-akerbrygge-fortet-operahuset och en lite runda här runt i Grönland! mkt promenerande och massa mys , helt jäkla underbart !
 Nu sitter vi här och njuter av vin efter an trevlig efter middags fika här hemma med josse och emma och senare väntar en ost kväll med lite räkor och massa annat MUMS :D man kan ju inte annat älska att ha familjen här!

lite bilder från idag ser ni här nedanför :) xx








Nedräkning!

Nu är det bara några timmar tills jag får krama om min älskade mamma,pappa och bror! :D <3
ska bli helt jäkla underbart att ha dom nära mig i några dagar :)
nedräkningen haaaaaaar börjat :))))
jobbar dock en av dagarna de är här men ville inte ta ledigt alla dagar för känns som man inte jobbat alls mkt nu på senaste ... så nu blir det jobba jobba jobba tills julen kommer! ..

annars har det utlovats lite vin ikväll av mamsen, och de hade packat på sig lite annat smått&gott :) kommer bli sååå koseliiigt :)

xx


m


smile for me
make me happy



pengar

í mitt huvud när jag vaknar pengar
i mitt huvud när jag går till jobb pengar
i mitt huvud när jag är på jobb pengar
i mitt huvud när jag åker hem från jobb pengar
i mitt huvud när jag är hemma pengar
i mitt huvud när jag ska lägga mig pengar

Jaa man kan väl säga att det mesta jag har i mitt huvud just nu är pengar..
för att orka och för att kroppen ska röra på sig när huvudet är helt off måste
jag tänka,
pengar...

In need off a break , in need off money
vad ska man lyssna på lixom. kan ju inte få båda måste välja.



annars för ovanlighetens skull har jag jobbat idag, wooooow kan jag höra att ni tänker.. or not
men annars sitter jag här hemma och försöker vara tyst som musen eftersom josse sover så sött efter
att hon jobbat natt. anna kommer snart och emma har precis gått.
I morse innan jobb blev det att säga hejdå till smulan&klara som drog sig tillbaka hem till äholm.
hade en super sista dag med dem igår där skratt& gråt involverades och sightseeing, thai mat och film också avnjöts! underbart stavas det och jag tacker er sockersöta för besöket och hoppas vi ses hemma till jul!

kanske orkar jag förövrigt en jogging runda lite senare med josse? fårse hur hon tar frågan när hon vaknat till liv om ngr timmar ;)
xx

Bilder
från restaurangen ser ni här nedan, grymt mysig och sjukt god mat njöt vi av på Thai restaurangen YAYA :)