I can find something else

Man kan bli lack!
Nu har jag och en av cheferna på ett sykehjem bestämt intervju tre gåger och VARJE gång är det hon som bestämt dag och tid men VARJE gång har hon flytttat fram det för ngt kommit ivägen för henne och nu var det som jag nämt tidigare tänkt att jag skulle dit imorgon men vet ni vad hon flyttar fram det iGEN! jag blir ju bara såååå trött.. om det nu ändå hon som får bestämma får hon ju ta det när hon verkligen kan sen kan man inte hålla på att boka om det hela tiden jag tappar ju intresset , vad tror hon lixom!? jag kan få andra jobb inte bara detta om det är d hon nu tt´ror... ialla fall hon ville träffas måndag istället men då kan inte jag för då jobbar jag, HA! så vi fåre vad som händer.
Idag har i alla fall Josse och Jag tagit tag i våra liv ännu en gång och varit ute och joggat, vi stanna till vid en grusplan körde löpskolning , groddhopp och skit ;) sen när vi höll på med armhävningar kom det fram en utländsk man och visa oss hur vi som "damer" skule göra och inte göra armhävningar, haha sweet. sen inte nog med att han skulle vara snäll och visa oss så fick vi hans ask med jordgubbar! Muuums ! :D man kan säga att vi nästan svalde dom hela så goda va dem och så längesen va det vi åt ngr.
Vilka guliiga männikor det finns, verkligen inget stort han gjorde men vi blev jätte glada och tacksamma :)

när vi kom tillbaka och kämpat oss upp för trapporna fråga emma oss om vi ville ut på en liten utflykt och det tackar ju inte krull&nudel nej till såklart. och då blev emmas svar - okej, då får ni vara färdiga om en kvart, så det blev snabba ryck! tyvärr kom vi inte så långt eftersom vi kom på att anna alutade jobbet inom kort och hon hade ingen nyckel till lägenheten så det blev att vi fick vända, det äventyret sparar vi till en annan gång :)

talk to u later, xx


  

 


0 Kommentarer

Namn:


Mail:


Blogg/url:


Skriv din kommentar här:


Jag är här ofta, spara mina uppgifter!