on my way

uppe med tuppen och vinkat hejdå till familjen som åker på en veckas semester , kul! för er haha. jaja hemma själv är ju inte helt fel heller :P blir kanske en favorit i repris då vem vet?
i alla fall ska jag ha llite frukost mys med Elly som kommer över när hon vaknat och efter det blir det att möta upp stimmo tjejerna och se på när de shoppar loss på primark ;) kan bli faarligt ! haha
fiint väder är det idag också så blir nog ngn ute servering vid floden senare idag (:
Vakna och såg att jag hade missat samtal från Cammy kl 3 inatt haha , fylle samtal kanske ;D tusan att jag hade ljudet av det kunde blivit ett mkt trevligt!
naae nu tar jag tag i allt och dricker upp mitt kaffe och fixar till mig och ska försöka få mitt hår någerlunda platt? önska mig lycka till..
ha en underbar daaag alla fina ! xx



gänget som gjort london osäkart (osäkrare?) de senaste dagarna ;D

Ingen rast ingen ro

fullt ös medvetslös är mottot när stimmo är på besök! :D haha jaa som alltid när vi är tsm blir det flippat till tusen, fy satan vad vi kan festa ;D
går dagen såg ut såhär : Camden market-London bridge- barrow market- tapas resturang? haha - clapham och kolla in karros lya- hem , powernap, fixa oss, förfest och sen uuutgång och det blev China White för första gången.
alla detaljer tror jag att det är bäst vi lämnar utanför detta blogg inlägg vill ju inte skärmma iväg alla er läsare :P

nu är jag hemma hos värdfamiljen blir mys kväll med min värd dotter och imorn tillbax till mina lovers för ännu mer kvalitets tid <3 lite bilder kommer här nedanför från de senaste dagarna :) guud vad jag älskar er !

en liten sammanfattning av hur en av våra dagar har sett ut ;) blandat av allt! löööve it



trööött

är helt slut i kropp och huvud men ve ni vad det är inte att skylla på när mina favoriter är här i London :D
eftertlängtade stimmo är äntligen här och på ingång  <333 är ledsen för mitt urdåliga bloggande som kommer hålla i sig ngr dagar till (;

Detta är gänget som ska röja i London över helgen (; looove


WILL.I.AM


Ja då har man varit en runda i Brixton idag med Karro och skulle försöka fixa en present till värdmamman men hitta inget tillräckligt fab som hon skulle uttryckt sig haha!
så får se om jag hittar ngt på Zara home eller vad det nu heter. Hitta ett annat kap istället (a) såklart!
en super fiiin klänning jag velat ha innan på new look! ska fota den sen då ni får se den :)
Ikäll blir det en liten utgång för att dra till Wiskey Mist där WILL.I.AM ska spela och för er som inte vet vem denna man är så är han en av medlemmarna i Black Eyed Peas ;D kommer bli riktigt häftigt tror jag!
neej nu ska jag hinna jobba lite innan man får ha roligt ;P
xx

han är grym


Paolo Nutini , Docks Hamburg förra året i november
<3

Usch

Jag känner att jag varit dålig på att ge en full utläggning av vad jag hittat på med de senaste dagarna!
men ska göra en kortkort sammanfattning för er
Fredag-Barnvakt
Lördag- Brighton med Cammy&Karro, på kvällen vattenpipa&vin på en marockansk resturang, sen en kort utgång
Söndag-Steeek hela dagen med karro & på kvällen chill och barnvakt
Måndag-kände mig helt lost in d blåst ingen mobiliisch som fungera, stekte i solen och hängde med min värdmamma till east dulwich för att hon skulle shoppa mat och behövde hjälp att bära plus att jag skulle lösa in mina money på en sko affär.
IDAG TISDAG :D jaa jag hade ju tänk ta mig till karro för lite steek emn solen fick kanske nog igår av att vara framme och steka oss så idag har den gömt sig bakom molnen :/ så vi fårse vad som händer, hade behövt fixa lite things i affären.. fårse när karro vaknar till liv vad som hittas på (:
nu är det bara en dag kvar och sen är stimmo på igång :D :D nii fattar inte hur lycklig jag är att snart få ha mina favoriter samlade här i London !

asså jag är så trött hela tiden fattar inte varrrrföör NGN ge mig energi piller tack! får väl bli en kaffe nuu så man får en liten push att sätta igång att fixa sig.
och bilder från helgen KOMMER men har min kamera hos karro så därför har jag inte kunna dela med mig av dom till er men jag lovar de kommer ;)

saknar min bror nu , han fyller år nästa fredag och tyvärr kommer jag ju inte vara med på hans födelsedag men jag lovar jag kommer hem kort efter det med en fiin present ;)

te amoooo hermano<3

xx


feeling hot hot hot

grymmmmmttt HOT ute idag, värsta sommar stek jadåå!

tyvärr gusten men tror inte ni slår oss inte idag i alla fall (; men hoppas man tar med sig denna värmen när man kommer hem! så att det blir en riktigt stek het sommar för så varmt som det är nu här i London hade jag velat ha heeellaaaa sommaren!

nu ska jag ut i solen igen, and I feeling HOTHOTHOT ;D


30 GRADER IDAG !!


Idag ska det bli 30 grader!! i alla fall om man ska tro nyheterna och det gör jag gärna idag :D
får väl ta mig ut nu och fånga lite av solen, tyvärr kan jag inte steka i trädgården för där är det byggarbetare som springer rundor så fårse vart jag kan slå mig ner. bilden ovan är från i lördags då vi var i Brighton :)
varmt ich nice va det men föredrar sand strand framför sten , mycket skönare ;P
Nu är det i alla fall bara två dagar kvar tills Josse och emma kommer och tre dagar kvar tils Jessi&Månsson kommer wiiiiiie :D :D ska bli så kuuul att visa er London! hoppas inte det ska bli regn då som de säger på nyheterna utan vi hoppas detta underbara sommar väder håller i sig!
xx

Capital of Gay

Ja då har vi varit på vår utflykt idag jag Karro och Cammy, det blev Brighton som är känt som homosexuellas huvudstad :) va helt underbart väder verkligen sommar värme!! vi kolla rundor lite i centrum sen gick vi ner mot straden och där låg vi och stekte i ngr timmar, greeat! :D  Bilder kommer imorn men nu ska vi börja fixa oss inför utgång med folk från svenska skolan alltså Cammy då med!
gud vad jag älskar soooooooool !! xx

NattiNatti

Bilden tog jag igår när vi va påväg hem från vår lilla myskväll vid floden, det va suuuper varmt och så härligt att se alla människor så glada och inte så påklädda haha.

Har suttit barnvakt ikväll och kollat min första cricket match live :P det va sonen som spela och jag kan ju säga att det va inte för lätt att förstå hur det spelet gick till men tydligen va han duktig haha..

imorgon blir det en utflykt men vart får vi se det är i alla fall jag karro och cammy som ska ut och njuta av dagen :)

sov gott alla , xx


kl 13.38

lovely sun , you can't dislike it! it gives you power when u think you didn't have got strenght anymore, when you feel it warming your body you forget about all dark thoughts and keep on smiling, what can possibly go wrong now?
hope I can take the sun with me when I get back home, that would be great, for right now I dont want to leave this wonderfull place.. but back to reality I know. I just have to enjoy my last time here, enjoy it to 110 %


Och varför jag skriver lite på engelska är för att jag fått klagomål på att visa inte fattar svenska haha men ta det lugnt blir ingen vana! bara ngn rad så kan folket inte säga ngt haha..

här sitter jag nuu , ute i solen med Bella brevid helt däckad och jag njutar av lite Paolo Nutini i öronen och såklart Train soul sister!  and I know jag är vit som ett lakan och min tvilling heter spöket Laban, buuhuu


******

SOLEN ÄR FRAMME = STEEEEEEK

Mys vid Big ben


lite vin med Cammy & Karro ikväll
ska hitta ngn mysig uteservering vid Thames river och Big ben i bakgrunden
inte helt fel tror jag :)

Keep on Blogging ?!

tveksam, ska man fortsätta blogga efter London eller göra ett litet uppehåll för att ta atg i det sen igen ?


Massa moln så långt ögat kan nå



HEJHallåå vad hände ved vädret
? igår va det stek het i parken och man blev till&med lita röööd men idag har solen gått och gömt sig :/ jag och Koppen som planerat steka lite idag igen men nehe så blev det inte! Hoppas den tittar fram till ikväll i alla fall då jag vi ska in mot stan och möta upp efterlängtade Cammy som vi inte sett på föörlänge. blir en liten kvälls fika och some catch up talk!
Igår kväll va det inte tänkt att jag skulle göra allt för mkt men ibland kan det ändras så snabbt, och när Elly skrev och fråga om jag ville med ut en runda bara för att chilla i det fina vädret tveka jag först en sekund eftersom jag inte va fixad alls men sen så tacka jag ja till inbjudan och fick sätta igång.
Här nedan ser ni alla fall Alejandra till vänster som är från Spanien & Elly till höger som är från Turkiet :) båda två också au pairer i samma område som jag. really nice girrrrlllls ;)


 

Sitter just nu hos en familj som jag varit barnvakt för innan, är bara jag och en av killarna hemma för han är sjuk och skulle inte gå till skolan. Mamma K behövde hjälp med att kolla till han eftersom hon hade ngr ärenden att fixa idag såå blir barnpassning från nu kl nio till fyra i eftermiddag.. helt OK eftersom sonen sover OCH solen är inte framme idag annars hade jag inte pallat haha.. :P men pengar är alltid bra att ha speciellt nu när jag ska köpa present till bror min :)
nej lite kaffe nu kanske ? suueeen !
xx

BellaBus


underbar sommar kväll så har lekt utomhus med min värd dotter på studsmattan och kära Bella kunde såklart inte lämna oss ifred haha.. kommer sakna C så mycket så söt är hon <3

bjuder vi på (;

















bilder från Högstadiet, och lågstadiet tror jag till&med haha :P
ni känner igen folket va haha ?

Final countdown

Morning alla morgonpigga därute :)
hoppas alla mår helt underbart och känner att livet leker så som jag gör idag !!
solen skiner jag bor i London och om vecka kommer mina bästa vänner hit,
mkt planer smids inför hösten men vi fårse vad som blir av jag hoppashoppas det går som vi vill. kan tyvärr inte avslöja mer för alltid när jag börjar snacka om vad mina planer är slutar det med att jag bara babblar om det och inte gör det till verklighet så sålänge får det blir lite hemlis (:

gårdagen blev ju inte som tänkt för jag & karro hade ju spikat att vi skulle steka meeeen tror ni inte att solen går i moln när karro kommer till mig och hittar ut när jag börjar jobba... yeeeeeesss! så jag hoppas banne mig på att den håller sig ute idag (; ska ta mig en runda till briixton också för att se om det finns billiga kepsar som jag tänkt köpa i födelsedags present åt min kära bror som fyller 14 åt, han samlar ju på kepsar och det måste vara de med ett sånt där klistermärke annars är de inte "äkta" eller ngt haha såå det är bara att köpa en sådan :)


nej nu ska jag in i duschen och efter det fixa till mig lite så man ser ngt normal ut innan man vågar sig ut ;)
ha en fiiiinfiiin dag ! xx


Maj 18

Idag är det bara en vecka och en dag kvar tills mina underbara älsklingar kommer hit :D får börja planera upp vad vi ska hitta på förutom att festa ;) har i alla fall utforskat nattlivet med karro en hel del på sistone så få får väl tänka ut vilket som va top notch (Stavningen?) och som passar våra babes bäst ;D

Idag kände jag för att vara lite extra snäll så jag gick in på euroflower.se , tror jag det va, med hjälp av Ingrid som guida mig hehe, därifrån beställde jag en bukett blommer som skulle levereras till Laxen Spa och mamsen :) det va både till mamma & pappa och de verka som de blev glada för överraskningen som kom med bud :)

nu blirre lita skype med josse&karro sen sova tidigt ? nej men gå till sängs i tid i alla fall.. xx

 


its up to u

you know, I dont want to care anymore I give up now its up to.
I wouldn't hesitate but you, you dont
even consider to solve this.


our friendship maybe have come to its end..



stek stek stek

 

sol sol sol

ska ut och njuta njuta njuta


Florence 2night

Idag blev det en fika med Elly som kommit tillbax efter ett besök i Turkiet, hade mkt att ta igen eftesom vi inte setts sen innan jag åkte hem för ett besök! eftersom det är helt underbart väder ska vi ta oss till en pub och sitta på uteserveringen och njuta av ett glas vin i sommar värmen :) Alejandra ska också med så ska bli trevligt inte heller sett henne sen innan jag åkte hem på besök. kanske har vi turen att karro kommer en runda med men hon jobbar så vi fårse :)
ska i alla fall ta och fixa mig lite nu sen bege mig runt åtta tiden, så på med lita music och in med the goodii feeling så blir allt wonderfuuull ;D lite bilder på Elly & Alejandra kommer så ni kan få en bild av de här två brudaran ser ut :P
xx

två nya inköp

 

 

 


Spets linnet från Top Shop
Skjortan från H&M



måndag

Jaa då har man vaknat upp ännu en dag i storstaden London :D underbart väder och jag sitter här i solen och njuter av min kaffe kan det bli bättre!? det är inte långt kvar till hemgång nu och tiden rinner bara iväg helt sjukt.. funderar så det knakar på hur det blir till hösten vad jag vill göra men jag tror nog vi kommit fram till det eller hur koppen, men man vet aldrig vad som händer. 
idag känner jag bara sån glädje av att ha helt underbara vänner i min omgiving och så glad att kunna umgås med dom jag själv vill och inget påtvingat skit, happy happy happy :) det är bara att radera alla de människor som tar energi från en istället för att ge, i alla fall ....
igår när jag kom hem efter chill med karrosen blev det film mys med min värd dotter och efter det måla vi lite bilder kommer här nedan på våra mästerverk :P

& något jag måste dela med mig av är min läängtan till Stimmo kommer :D :D nu är det baraaaa en vecka och tre dagar tills vi är samlade här miihiiii såå happy! ska bli så kul att visa London och få vara alla tsm (v) vi hoppas såklart fortfarande på att emelie hänger på för annars saknas det en pusselbit i stimmo.
xx





bilder från emelies besök :)

haha miffoo (;

 

 


the day after

som planerna kan ändras, det va tänkt att det skulle bli en lugn kväll men så blev det inte och det är vi glada för :) det visade sig att karros flatmate inte skulle ut längre så han kunde sitta barnvakt för värdfamiljen istället och då tog vi vår chans och börja fixa oss dirren :D först föröskte vi komma in på china white men det va för mkt krångel så vi sket i det och åkte gratis cykel taxi till Alto haha trevligt med lite sightseeing :P
ett nytt ställe för och jag säger bara grym muuussiiik!!
ett ställe jah gärna går tillbaka till för att vekligen varje låt va en dans låt, me lööve.
idag blev det engelsk frukost för mig och karro, myspys och nu är det chiiiiiiiillll som står på schemat lite film hennes säng och bara ta det lungt en perfekt dagen efter!

älska soool

möta upp KARRO nuuuu i solkskenet see u guys later!

xx


Mina favorit låtar just nu!

Lyssnar så mycket på musik just nu så tänkte rangordna mina favvo från 1-10 någon ni också gillar?

1. Train-Hey soul sister
2. Jason Derula- Ridin solo
3. Tinie Tempah-Pass out
4. Proffesor Green feat Ed Drewett- I need you tonight
5.  Usher fest Will.I.am -OMG
6. Justin Timberlake feat Timbaland- Carry out
7. Taio feat Keshia-take a dirty picture
8. JLS-One shot
9. Roll Depp- Good times
10. Aggro Santos feat Kimberly Whyatt- Candy

sweeeeeeeeeeeeeet (;

never easy

'

No one said it was a easy way to walk, no one said we could make it or that we would even like it, but I know that u enjoyed the must of the time, cause I sure did. but now we dont have that left or do we, .... I dont know if I want to know..
si pudiera leer mis pensamientos o ver mis sueños cuando hubiera sabido lo que un dolor y el amor que siento por ti. Nunca me volveré a enamorar
..Yo no quiero que mi corazón roto de nuevo


En elefant i London ?

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yes hela London har blivit invaderat av elefanter i alla olika färger och mönster! en härlig färgklick och roliga att kolla på!

Anledningen till att de ens finns är ju som ni säkert vet av samma anledning som att de kossorna stod runt om i Stockholm förra året och då också i London, för att samla in pengar till välgörenhet.
Det är alltså kända och mindre kända designers/konstenärer som bestämmer hur sin egen elefant ska se ut och får den utplacerad ngnstans i London där allmänheten kan få chansen att njuta av dem och sedan ska de auktioneras ut till högst bjudande och de pengar som samlas in går då till välgörenhet.

Bra idé tycker jag :D

 

I alla fall blev det att njuta av solen idag i Green Park med karro :) vi missade precis Danny och hennes kompis som var påväg till London tower Bridge så vi hann tyvärr inte möta upp dem, men en liten mys stund han och my love med.
Ikväll som sant blir det barnvakt och jag känner på mig att jag kommer få till sängs tidigt idag och verkligen sova ut imorgon är fortfarande helt slut efter Emelies besök och jag undrar hur det kommer bli när Stimmo kommer då haha .. herregud :P dottern C har turen att få gratis biljetter till O2 idag och vip pass och hon ska få se och träffa Westlife.. hmm inte alls avis .. ;s

hörs senare!

xx


Solsken :)

Idag vakna jag av att solen hade letat sig fram bakom gardinen och lyste rätt i mitt ansikte, brukar hata när det händer men idag blev jag bara så himla glad att solen sken, underbart! behöver lite sol-energi och att springa en runda i parken när solen skiner är ju helt perfekt! tyärr känner jag att jag är påväg att åka på ännu en förkylning.. usch hoppas inte det blir som sist va helt borta, håller tummarna och knarkar te med citron ;)
idag tror jag det blir en runda till stan för att möta upp Danny och hennes kompis på besök fårse hur jag gör men ska i alla fall komma iväg på en löprunda strax även om det tar emot.

tänkte även på det att nu till sommaren är alla hemma igen , alla i min närhet som rest, kommer blir riktigt kul tror jag när alla är samlade igen (:  sen vad som händer till hösten får vi se men pengar måste jag tjäna och om det blir som vi hoppas på eller om det blir andra planer det återstår att se, orkar inte lägga ner för mkt energi på att tänka på vad som händer då mer på vad jag måste hinna med nu sista tiden i London och sen när jag kommer hem och sommaren knackar på dörren.

ingen utgång i idag i alla fall, lovat sitta barnvakt så det blir bara jag och min värdson hemma i huset och jag undrar hur det kommer gå, han kan vara annat än lugn när hans föräldrar inte är hemma haha menmen det brukar funka om man sätter på fotboll på tvn då blir han lugn.


tänker på dig cammy love, <3


´´

som en chock.

glad eller likgiltlig

bra eller dåligt, det är frågan..

 

tror jag får lägga mig nu och sova på saken, varför när man tror att allt är lungt kommer stormen ?


Namnet Malin kommer från

Va bara så nyfiken på vad mitt namn betyder och vart det kom ifrån så kolla upp det :P hade nog hellre hettat Alexandra som är mitt andra namn menmen (;

Malin är ett egennamn och kvinnonamn och en nordisk form av det hebreiska namnet Magdalena, som betyder "kvinna från Magdala".
Malin var ett av 1970- och 1980-talens största modenamn. Populariteten tog fart när filmerna om Saltkråkan visades för första gången i svensk TV och fortsatte sedan att öka under lång tid. 31 december 2005 fanns det totalt 48 255 personer i Sverige med namnet, varav 40 678 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 344 flickor namnet, varav 190 fick det som tilltalsnamn.
Namnsdag 10 december, tillsammans med Malena.

Popularitetstrend för Malin

Jaa då är mitt namn inte så poppis längre haha :)


infon är hämtad här:
http://www.namntoppen.se/index.php?page=namefacts&name=Malin

På tiden!

Att jag kom ut och sprang en runda igen, har verkligen legat på den lata sidan nu ett tag och det är inte bra! jag va så taggad innan och va ute och spran ofta men nu, inge pepp alls. älskar känslan efter men man glömmer den så lätt till nästa gång man står där och ska bestämma sig för om ska på med de där jogging skorna eller inte.
Till sommaren har jag i alla fall bestämmt mig för att träna friidrott igen, inget tävlande men träna på IP i sommar hade varit riktigt nice, saknar verkligen de träningarna så nu har jag meddelat bengan bacon (tränaren) att han kan räkna med mig i sommar så får väl ta tag i det och ta mig ut dit :D ett par nya spikskor kanske skulle behövas då kom jag på.. (; får nog dra med mig lita andra i stimmo så att det blir som de good old days, ngn sugen Jessi, karro emelie, emma ;D ???

Har förövrigt så mkt bra musik att lyssna på nu blir såå pepppppppad!! move on and shine on!
ska tortera mina öron med de olika låt texterna nu så kanske ngt går in,
ser verklgen fram emot denna sommaren :) tror det kommer bli underbar och oförglömlig, eller inte tror jag vet för det ska vi se till att den blir!

Bild från Wiskey Mist i Söndags!

jag och mina j'vla pussmun poser..

 


Felling like a star and u can't stop me shine

Telling me to get my shit together now I got my shit together
Now I made it through the weather, better days Can't get no better
I'm so sorry that it didn't work out I'm moving on,
I'm so sorry but it's over now, the pain is goooone,
I'm solo , I'm ridin solo



Rihanna&Pixie Lott 11/5, O2 London

PIXIE LOTT VAR FÖRBAND


Rihanna va awesomeeee!!

Yees igår blev det Rihanna ändå efter  många OM & MEN !
jag ska berätta hur mkt fram & tillbaka det har varit med de där j*vla biljetterna!
det började med jag emelie och karro boka biljetterna för kanske två-tre månader sen och va super glada att vi fått mkt bra platser för ett helt ok pris (60 pund) vi hade skrivit att biljetterna skulle levereras till min adress så det va bara att vänta eftersom det stod att de kommer inte förän veckan innan. Och veckan innan kom tror ni ngr biljetter kom !? nooooo!! jag prata med min värdmamma och hon va snäll och hjälpte oss och ringde detta företag som vi beställt igenom, hon ringde för att inga missförstånd skulle uppstå, hon fick då reda på att vårt köp hade blivit diclined UTAN att vi fårr reda på detta! hur i heliske skulle vi kunna veta att vårt köp inte gått igenom när det stod när vi köpte biljetterna att köpet gick igenom men SEN att de avböjt vårt köp pga av ngt security skit och inte ens skickar ettt mail ??
I alla fall såå prata min värdmamma med dem och fixa så att vi skulle få nya biljetter som de då som tur att hade kvar , riktigt bra kap för då fick vi riktigt bra platser och denna gången för 40 pund, och mamma L fråga minst tre gånger är du nu säker på att detta köp går igenom och är du 100%på att tjejerna kan hämta ut biljetterna på måndag, och mannen hon prata med försäkra L att allt är ordnat och vi skulle kunna hämta ut våra biljetter på månadagen.
Överlyckliga va vi eftersom vi fick billigare biljetter och bättre platser, men man ska inte ta ut segern i förväg..
föööör på måndagen skulle vi bara kolla vår mail av ingen speciell anlening och då visa det sig att vårt köp hade blivit DECLINED IGEN! fast att vi pratat med en från företaget och de hade försäkrat oss att allt gick igenom och att våra biljetter skulle kunna hämntas ut på måndagen men fyyyyy fasiken !
snacka om att vi kände att allt gick emot oss.. vi ringde företaget och de sa att det hade blivit avböjt av samma orsak som förra gången pga av security skit! men de ville meddela att de hade biljetter vi kunde köpa för 160 pund, NEJ TACK pisse dyrt och det företaget kan ju glömma att vi skulle våga beställa igenom den någonsin!

Vi skulle pröva lyckan och tog oss ner till stan för att se om en av alla biljett "stånd" hade ngr biljetter över och jaa visst de hade precis fått återbud av ett gäng på 20 pers som inte kunde ta sig till London och det va "best seats ever" och de kunde vi få köpa för 55 pund så vi tog ju det erbjudandet och betala, vi skulle återkomma halv sex samma dag (igår) för att hämta ut biljetterna så vid den tiden var vi där igen helt spända på att äntligen få hålla i biljetter till Rihanna efter allt skit men vad tror ni de säger när vi kommer dit joo VI HAR INGA BILJETTER!!
ni får tillbaka era pengar men tyvärr vi har inga biljetter till er, snacka om att jag börja koka! och karro börja skälla ut mannen emelie helt ställd och vi kände verkligen att det är INTE sant! mannen föreslog att vi skulle gå runt hörnan och se om ett annat biljett "stånd" hade men svaret på det va karros:  ni är ett skit företag , skiiit!  de va det minsta de behövde höra j*vla företag.. som LOVA verkligen LOVA oss biljetter bara ngr timmar innan.

så där stod vi inga biljetter och helt förbannade, men från ngnstans hitta vi viljan att våga föröska igen att få de där biljetterna, klockan va runt sex och insläppet skulle börja halv sju men det hindra inte oss från att ta tuben till O2, och väl där fick vi en trevlig överraskning att vi kunde få tre biljetter för 43 pund var, sittplats helt ok platser. vi tveka inte en sekund utan langa fram pengarna och fatta inte att det va sant när vi stod och höll i biljetterna. snacka om lycka haha.
och de andra j*kla företagen kan slänga sig i väggen!!
Rihanna va grymmast! såå bra Live och verkligen skit många låtar man inte tänker på att hon gjort såå blev mkt dansande upp på läktarn haha ;D jaa det va inte en lätt väg till de där biljetterna men vi fick se och höra henne och jag ska säga att jag mina öron njööt varje sekund av den konserten , fy nästa gång åker jag direkt till O2 om jag ska ha ngr biljetter haha...

Ny favorit!

 

helt underbar låt och jag har en stark känsla av att jag kommer lyssna sönder den i sommar ;)


Utvilad?

Ja vad ska man säga, är jag utvilad eller hade jag behövt ngr timmar till?..
sov helt underbart i natt men går natten va mindre energigivande eftersom jag fick ställa upp för mina två vänner som skulle joina mig så efter lite tjat på chicken tikka fick jag min kudde och somna snabbt men när jag vakna hade jag såklart ont i hela kroppen, inte super mjukt på golvet.
gårdagen spenderas bara till att chilla och på kvällen blev det lite chill ute på cafe där även karros room mate hängde också på,

söndagen ska jag sammanfatta kort, efter att varit ute på lördagen chilla jag emelie&karro rundor i stan  visa emelie lite av london. vi kaka riktigt god lunch på Wagamama! lite shopping och där efter mellan landning i brixton för en milkshake haha. tog oss hem till mig powernap för de andra två och sen here we go again- på det igen och börha fixa oss för kvällen,
efter mkt mkt krångel landa vi hos danny i hennes nya boende förfesta lite snabbt och begavoss sedan in mot stan, tackar ali kebab för hjälpen med det! ;D
Det blev Wiskey Mist där jag aldrig varit men fick nu också uppleva, ska tydligen vara ett ställe mkt kändis folk drar sig till, kunde inte riktigt förstå varför först eftersom jag tyckete det va ganska litet och inget speciellt, men sen när man lyckades komma in på VIP visa det sig va dubbelt så stort än vad man kunde se från början! och kändisar va där, Chelseas fobollsspelare dök upp och Michael Ballack va en av dom karro snacka med , :P
såklart hade de ett eget vipvip inte vanliga vip utan ett alldeles eget ;) så det va titta men inte röra haha, men fett att de va där ;D
hemgång och där tackar vi music from the heart :P haha och såklart underhållaren Chicken Tikka!

en rolig kväll med såklart massa galet involverat, trött som ett lakan och brännande fötter men va gör det när man får umgås med lite chelsea players :P


idag blir det att möta upp karro&emelie så får vi se vad vad vi hittar på med! :) kul att ha emelie här är det i alla fall så det ska njutas av mer innan hon tar sig hemåt imorgon. kan ju hoppas på att hon dyker ypp med resten av stimmo i slutet av denna månaden!
neej nu ska jag ta med bella och dra mig ut i parken en runda. ha det super alla och njut av solen för det ska jag :D


here we go again

Imorgon blir det sammanfattning av hur gårdagen såg ut hur denna kvällen blev och våra planer inför morgondagen men nuuu är vi helt döda efter utgången igår, så POWERNAP give us strength

emelie babe är här och joinar oss när vi röjer London ;D


m.

why am I never satisfied



Fredaaaaaaaag in my <3

(emelie till höger&jag tillvänster)

Äntligen freeedag!

som jag längtat efter helgen denna veckan, har bara kännts som jag har gått i sömne i en evighet men nu när vaknar jag upp och det är heeelg :D vet inte riktigt hur planerna ser ut för ikväll än men en sak är säker jag ska umgås med mina lovers :) IMORGON däremot kommer Emelie hit igen och denna gången laddas det upp för fest!

hon landar på eftermiddagen imorn och då ska förhoppningsvis jag och karro hunnit koka ihop ngt ngt att äta efter det blir det lite förfest hos mig efter som jag är hemma själv igen ;) jag klagar inte !

sen utgång men vart har jag ingen aning om än, vi har pratat lite om China White eller Alto men det kanske blir Amika haha jaa ni ser inte helt klart vart vi hamnar än.

solen stekte igår men idag ser det inte ljust ut .. moln moln moln.. jag som tänkte sätta mig i solen i parken och bättra på min albino färg, ;s det får väl vänta !

ha en super dag alla och njuuut av fredagen hörs senare! xx


Favorit Bilden!

Min favorit bild, inte en direkt känsla av ngt bra för min del mer en känsla av ensamhet och tomhet, but I looove it

 

(tagen påväg ut till magnarp förra året ngn gång)


Dagens vill ha!

haha till salu och allt ju! den har stått där nu i några veckor och bara kallar på mig!!

haha kanske inte direkt ett nice ride men ändå såå söt haha..


El Salvador<3

okeey I know , not to hot on this pic (;

men vad jag vill säga med detta är att jag saknar el salvador!! vill så gärna dit nu. träffa släktingar och äta underbart god pupusas & pastelles, shoppa, steka i solen och vara omvingen av underbara människor och miljö.. måste fasiken ta en trip dit snart känner jag! Någon som ska med ?? :D


Morning!

tjena ögat! & godmorgon ängelholm, london, sverige, england , mamma pappa, alla,

trött trött trött trött trött.... varför ? vet fasiken inte varför. och idag gick jag ändå och la mig igen efter barnen gick till skolan och somna om men är jag piggare ! nooo noo.

chatta med pappa innan och det första han frågar är : trött idag ?

hmm hur tusan kan han veta det haha, han svarar : märks på långa vägar

och det enda jag hade skrivit va heeej :P

känner han mig eller vad haha (!!)

har också fått grymt ont i halsen så jag hoppas verkligen inte att det är en förkylning eller halsfluss som är på ingång för det orkar jag banne inte med just nu. vill vara frisk och speedad inför emelies besök till helgen. får börja leva på kaffe kanske. ikväll ska jag sitta barnvakt igen men det blir åt min egna värdfamilj och cammy love kommer och gör mig sällskap så det blir myspys kanske en liten film till det.

från det ena till det andra, just nu håller familjen här på att bygga om de ska alltså bygga ut köket så nu är hela garaget på baksidan bort köttad och det är feta hål ner i marken, massa byggisar där ute så man vågar ju inte gå ner i öket och göra sig den där efterlängtade kaffen nu eftersom jag ser ut som om jag aldrig sett solen plus som att jag varit upp i över en vecka, not hot vill jag säga. så får väl fixa så man ser lite anständig ut och ta sig neråt, kanske få bli en liten promenix ut idag , lite frisk luft har väl aldrig skadat .. eller ? ;)

det är för övrigt värsta grannfejden här haha, hit borde aschberg komma och ställa lite till rätta! detta är då min värdfamiljs ena granne, hon är kanske runt 60 år, polsk och bor med sin man sedan många år tillbax här. v någon okänd anledning är min värdmamma och hon fiender och kan inte en titta på varandra! nu när min värdfamilj skulle bygga om va de tvugna att ha tillstånd från grannarna och tror ni hon gav sitt tillstånd? klart inte haha. de som tar besluten om ombyggnaden går igenom tog först hänsyn till denna kvinnas icke medgivande men sen körde de över det och gav gödkänt för familjen att börja sin ombyggnad.

det ni ser på bilden är gränsen mellan familjens trädgård och hennes, det brukade stå ett garage där men nu som ni ser är där inget direkt hus som av gränsar. min värdfamilj erbjöd sig att sätta upp ett fint nytt högt staket för att få kvinnan på bättre humör, svaret blev - jag behöver inte er välgörenhet!

haha snacka om vaknat på fel sida på morgonen, så nu är hon där ute och försöker sätta upp en hemma gjord avgränsning av lakan, kläder, plast, resväskor, you name it!

haha kul att see vad som mer kommer upp under dagen :P

xx


!?

det kan vara så att det är bara jag som inte ser den nya blogg designen men det kommer det kommer ;)
det kunde ta ett tag enligt designerna själv emma :)

just soo u know guys !

Ny blogg design :D




Hallaaa peopleee! har precis skypat med snyggisarna Tina&Lise, mucho trevligt men tråkigt nog va de hemma sjuka så krya på er babes! själv är man fortfarande helt nitad och hade nog kunnat somnat ståendes om jag inte hade haft denna underbart sköna sängen att chilla i ;)
idag blev det som jag nämde lite shoppande och det gjorde att jag kunde stryka två saker från min att-köpa lista, min systers födelsedags present och en klänning till den 3juliii :D
fortfarande har jag saker kvar på listan men det får vänta lite så att det inte svider såååå hårt i plånkan..
blir jobb på bageriet på fredag för övrigt, gott med lite extra cash inför helgen och emelies besök! välbehövda om inte annat.

tror att denna kvällen får bli chill till tusen för mig del, ska invänta att efterlyst kommer upp på tv3 play, för det är väl ett nytt avsnitt idag hoppas jag!! en kopp te ska också få joina mig :)

ett extra tack till Emma B som varit gullig och hjälpt mig med den nya blogg designen, tack tack tack !! en länk till hennes blogg ser ni i menyn,
off to the beeed!  xx

trött? skojar du..

jag vet inte varför men är sten trött gäspar hela tiden och går och dagdrömmer stup i kvarten.. vet inte om jag ska ta mig en liten tupplur innan barnen kommer hem från skolan eller om jag bara kommer bli segare då.. palla

har varit på stan idag vi tog oss en runda till primark och shoppa loss lite, men bara lita ;s
är ju inte super rik nu så får blir det på att-köpa-listan som jag brukar vara så jätte bra på att följa..
solen tittar fram lite då&då och det tackar vi för , ger mig lite energi.

nej fasiken tror nog ändå att det blir en liten fem-minuters-ska-bara-vila-ögonen paus nu ;)

hörs senare! xx

rutigt, randigt, rosa, vit eller kanske blå

min värdpappa har ju inte alls lite olkia skjortor, och detta skulle då vara dom han använder mest enligt min värd mamma ? haha.. värre än en brud. det jobbiga med att han har så många är att han använder en ny varje dag och det är jag som får stå och stryka dom sen ;s inte lika underhållande ..


unbreakable


Maj 4

tänka sig att det redan maj och våren är kommen, snart är sommaren här och man får ta tag i livet och sommar jobba.. känner ju inte jätte mkt för det eftersom jag hade ju föredragit ha lte semester, menmen I need the money.
Söndagen på Boujis va inte i närheten lika galen som fredagen, mina fötter värkte och jag va bara inte på super fest humör. Kul va det men inte lika kul som det brukar tyvärr, nästa gång får det bli antingen ett nytt ställe eller amika igen :)
igår tillbringades dagen i min säng och jag karro fixa med alla inbjudningarna och chilla hela dagen, grymt nice. en liten promenad tog vi oss på och sen på kvällen satt jag barnvakt åt en annan familj, och det huset va inte att leka med! fyra våningar och varje våning va skit stort så jag gick fasiken vilse när jag skulle hitta dottern som skulle i säng haha. litet krydd med 5 toaletter kanske ;) men jätte gulliga barn och mkt chill eftersom jag satt vid datan mestadels av kvällen :P lätt förtjänta pengar!

idag blir det en runda ut i parken och sen möta upp karolina den fina för lite äventyrr, inget bestämt mål men får la se vad det kan hittas på med, har ju en del att planera bland annat inför helgen då emelie grodd kommer och lite inför 3 Juliii ;D

x


undrar vad den flaskan innehöll.. gott va det inte i alla fall ;)

en sak är säker , jag ska aldirg använda rött läppstift igen ser ut som jaa jag vet inte vad, men fult va det haha

 


ledsen..

men jag orkar inte skriva ngt idag
tar det imorgon lovers.. xx

**

oobbsii booobsii

never say never

just go with the flow and let all your inhibitions go


jag älskar rykten, dom berättar saker om mig själv som jag aldrig vetat!

jag älskar ju denna gruppen på face, haha mer sant kan det inte bli speciellt inte in a-town,
men så är det väl överallt bullshit kommer man aldrig ifrån , möööög

mmm frukooost

bästa målet på dagen , lätt!
är ensam hemma i husset så blir en riktigt stor noh goood frulle för min del. idag blir det chillidill tills karro kommer och vi ska fixa inför kvällen. det är alltså bank holiday imorgon och det betyder att det blir utgång för vår del ikväll :D har ingen aning vad bank holiday är annars det jag vet är att de har en ledig dag i början och en ledig dag i slutet av maj , vilka glidare vaa ;) plus att barnen har en hel veckas lov i slutet av maj också!!
ikväll blir det boujisssssssss så vi hoppas på att det blir lika fun som de andra gångerna och att våra favvo vakter är där eller hur karro ;) ??

bilder från i fredags ska nog komma upp idag eller imorn får se när man lyckas få fatt i cammys kamera :)
hörs senare gringos , xx



^^

Och så va det en tysk, en ryss, en spanjor och en britt

haha flipp!

Amika

"If there is one person who is known for thorwing a party is P Diddy! The superstar mogul chose to hold his first party in London for 4 years exclusively at his favourite London hotspot, Amika"

Jaa det blev ett nytt ställe att  testa igår och detta hette då Amika och ligger i Kensington. till en början va det inte så jätte livat men vi va där också ganska tidigt för att vara säkra på att komma in eftersom det skulle bli pretty crowded!
meeen sen så börja champangen att strömma och musiken va grym så då blev det dans för fulla muggar.
det är riktigt kul att pröva nya uteställen men man vet aldrig om de kommer vara bra eller om det blir en flopp, Amika var verkligen ett ställe jag vill tillbaka till och jag tror nog mina partypinglor instämmer ;)

idag har vi spenderat dagen i hyde park, i solen som ville titta fram till en början men sen tyckte det va roligare att gömma sig bakom molnen.. ikväll blir det barnpassning och det nalkas film mys , välbehövd chill kväll för mina fötter värker sen gårdagens plågande av high heels :P
imorn ska babesen Ryssen (danny) & Cammy firas eftersom det har jag och karro inte gjort, tror BOujis står på schemat :D

bilder kommer från gårdagen inom kort, kanske imorgon!

xx