okt09


Fdag

Lördag = Festdag ! Börjar redan ladda inför ännu en utgång med tjejerna. Igår kväll blev det mykväll med la familia men nu är det lördag och då blir det andra bullar ;) middag + vin hos jessi och besök av emmy från lund låter som en givande kväll (: många fina presenter av mamsen&papsen från el salva alltid lika kul. nu ska jag ta tag i mitt liv för studen och hoppa in i duschen för att sedan give Nudel a call, <3

God morgon världen!

Äntligen är det fredag och mina älskade föräldrar kommer hem från el salvador! De har haft semester i en hel månad och jag och syster har varit hemma i det "underbara" vinter vädret.

Jaa kvällen igår va tänkt att bli som alla andra kvällar med tv tittande och bara dega i soffan men nej! Tack och lov blev det ett avbrott i från mitt tråkiga mönster och det börja med ett glas vin på torstens :) passa på nu nä emelie och tina fortfarande är hemma för de gör som hälften av alla andra ängelholmare de drar vidare till thaaaiiland , fuckers ;)  som ni säkert förstår blev det inte bara ett glas vin utan jag och lise gav oss ett försök på dannes nya drink kallad "Trazan" riiiktigt god MEN han snåla inte med ginen..

en allmänt mycket lyckad kväll , love spontana planer!! men där va faktis ett ställe skon klämde på och det va för **** var där och jag kunde inte hindra mina känslor koka så lite hat kände man utan egentligen dirakt anledning men så är det! Mange och jag följdes hem till han för att jag sedan hoppa upp på cykeln och cykla hem i vårt kalla vinter land.

NU: frulleee <3

vill bara ut och fota!

Solen skiner & det är ett helt underbart väder,
och jag sitter inne på jobbet och kan bara njuta av det genom fönstret..
längtar till London riktigt mycket nu jag vill bara komma bort och få tänka på annat och låta tiden bara rinna iväg!
För just nu står tiden verkligen stilla här i lilla ängelholm dagarna är segare än mitt favvo godis sega råttor.

Passet är återfunnet (smart ass som jag är leta jag inte där jag brukar lägga det) biljetten bokad sen ngr dagar och packningslista är på gång! Karro soon I'm with you ;)
åter till hard work, not. adiosss

Hola Guapos!

Nu ska jag också dela med mig lite av mitt liv genom en ny blogg!
Hoppas ni kommer få ta del av det ni vill och att ni får en trevlig läsning.

äventyret har bara börjat.. (;

Välkommen till min nya blogg!