:)

fick oväntat besök av karrobabe så nu blir det lunch, ska bjuda henne på henns favorit Wrapssss ;)


Valborg i London

Valborg i london kommer nog inte bli likt ngn annan valborg men det är väl kul det :)
svenskar ska samlas i Hyde park ikväll så dit ska vi med pick nick! det ska vara folk som sjunger (svenskar) och det ska firas valborg, tror dock inte att ett majbål kommer tändas då kommer väl alla londonbor tro att vi håller på att bränna ner parken haha .. men vi fårse vad det kommer bjudas på.
Jag hoppas på att solen är medverkande också för annars får det bli reservplan. utgång blir det i alla fall , vart vet jag inte ? får se vat detta valborg kan medföra för roliga minnen har ju en del på lager från åren innan.. (;

idag vet jag inte vad jag ska hitta på med, är riktigt rastlös.. får väl fixa allt inför ikväll så jag inte står där halv sju när jag slutat och inte vet vad jag ska ha på mig (;



Say Whaaat!?

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article7028444.ab

Kan detta verkligen vara sant, att man blir hungrigare av att skratta! faan ska man behöva bli deprimerad för att kunna gå ner i vikt eller hahah , faan dassigt ändå! inte konstigt att jag alltid är hungrig xD




Bandit Queen

fasiken vad musik kan få en på bra humör men fy sören vad den kan få en att må piss med.
vet inte om jag ska hissa eller dissa musiken idag..

Ey yo bust it: when the police come yo she ready for whatever
Never talk to the cops cus she got her mind together
A down to earth mother earth living at the speed of life
She don't need a ring to be my wife
A truly independent woman, not a destiny's child
Not depending on money or fashion to have style
She got nuff style - rough style - diamond in the ruff
Not a dimepiece in the back, she a diamond in the front
Seat by my side, ready to ride
With a smile on her face when she let me inside
What is this? I need a gangsta bitch, I need love
I need a ride or die bitch? None of the above
I need a terrorist chick taking care of this dick
Ain't nothing superficial like marriage and shit
A truly holy matrimony she my homie
I forget about this evil world when she hold me

She love love like I do
She need sex like I do
She love freedom like I do
She need music like I do

I need a bandit queen (a bandit queen)
A real woman that can bring out the man in me
I said a bandit queen (a bandit queen)
Independent enough so she can handle me
Ey yo a bandit queen (yes a bandit queen)
She the mother of humanity
I need a bandit queen (a bandit queen)
She look good, but she not into vanity

I need a riot girl, not a violent girl
but one that knows how to defend herself when they try to quiet her
In this manmade era of gangrapes and terror
Where most men can't face the mirror
She overcome cus she positive
She live in love and she love to live
She love to give and love to take
She don't compete cus she above the fake
She don't deal with no silly silicone
Even when I'm not with her I don't really feel alone
cus there's a metaphysical bond between us


Back on track

Ja då är man helt tillbax i au pair livet igen, uppe i tid och fixa frulle till kidsen sen lite städning och efter det en jogging runda i parken med Bella. sååå skönt att komma ut och jogga tidigt på morgonen och känna solens värma :D
tog ett skutt in i duschen och fixa till mig så gott det gick och tog promenaden till bussen och Clapham, möte Karro och vi begav oss mot närmaste park. På våg dit köpte jag med frukt till oss så vi hade ngt att smaska på i vårsolen, riktigt billigt va det också så blev lite bananer och vindruvor på köpet fick vi clementiner :P

är nu tillbax i huset och inväntar att jag ska börja jobba igen .. har ont i huvudet också great! beror nog på som karro sa allt ljud och all rörelse, märks att man inte är helt van vid det efter ett besök hemma. helt snurrig i huet blir man , så skönt att komma tillbax till lugna Dulwich då :)
ikväll blir det nog en kvällsfika med Elly men vi fårse , hon åker förövrigt tillbax till turkiet för ett besök på söndag så måste hinna ses innan dess!

Lite bilder från besöket hemma
;)

xx





HAHA PIGGA??








Emma in action!

denna bilden ger mig ett riktigt gott skratt! emma som ska imitera en gris som kör doggy ? haha

Yoggi ser redo ut haha....

 


Im in Londooon !

Jaa nu sitter jag här igen i min värdfamiljs kök igen. lite blandade känslor , men gott med frukost :P
rean hit gick ju som på ett banan skal jämfört med buss resan hem, skönt! Har varit några underbara dagar hemma och mycket trevigt har hänt (: Har hunnit med att träffa nästan alla underbaraingar jag velat träffa.
Blev ganska chockad när jag hoppa av tåget här vid mig, mötes av riktig sommar känsla, blommor gröna träd och lukt av fläder överallt, plus att det va inte alls kallt, looove att sommaren är påväg!! fick sov morgon idag av värd mamman så det va skönt kände verkligen för att sova ut lite.,
hade också fått ett litet välkomnade brev på min säng när jag va tillbax vid harlv tolv igår, mitt värdbarn hade skrivit: "Hi Malin, hope you had a great time in sweden. I have missed you and I had a great time with you. see you in the morning. xx charlotte" sööööötungee!! vill tillägga att hon är nio år och såå söt. Det värmde i hjärtat!!

idag tror jag att jag får packa upp lite och städa en runda för det verkar som det varit ett bombnedslag här, eller bara tydliga tecken på att jag inte varit här på en vecka.. fårse om jag hinner träffa karro idag annars får vi ta tag i det imorgon :) ska fota lite på sommaren utanför så ni kan ta del av det lite i alla fall :P

xx

till frulle blir det en macka och kaffe ? mer skum tycker jag det blev haha..


dålig uppdatering, I know!

sorry sorry men har ju haft fullt upp här hemma och har känt att uppdatera här på bloggen inte har varit prio ett! men nu blir det vä som vanligt igen alltså att jag försöker uppdatera en gång om dagen eftersom ikväll åker jag tillbax till the big city, ska bli nice men samtidigt har det varit underbart här hemma massa flippat har hänt och det älskar vi!
men back to London och livet där men tiden går sååå fort och snart är jag tillbax igen och då är det sommar :D

kommer skriva lite mer om vad jag hittat på här hemma imorn tror jag för nu måste det sista fixas innan papsen ska skjutsa mig till svågetorp :)

xx


Stress , stress

Mkt man vill göra ,
mkt att göra
igår va det fest fira underbar Johanna (smulan) som äntligen blivit 18 år :D trevligt trevligt !
idag blir det in till grannen och fira månssons pappa som fyller 50 tillbax hem till mig och lite förfest med girlsen!

nuuuu måste jag hitta kläder till ikväll ... eviga problem!


xx

Sweeeet !

Det känns bra att vara hemma , skönt att få krama om alla saknde och få köra lite bil haha, fint väder och det är bara ett stort plus :D vill hinna med så mkt nu när jag är hemma och därför har jag lyckats få ett fullspeckat hela helgen men måste säga I like it :) det är ju bara roliga saker jag ska hitta på med så därför är det inget att klaga på!

Jaa buss resan hem från London va ingen höjdare precis men det gick snabbt eftersom man sov mkt, eller ja försökte sova :P inte det lättaste när man inte kunde fäla ner sitt säte, satt precis vid toaletten min granne bredde ut sig så jag hade bara halva mitt sätte och att framför emelie&otto satt två killar som snacka om de mest konstiga sakerna så man ville ju bara lyssna haha, men till slut kunde man lyckas somna i ngn konstig ställning.
För det första fick vi vänta sex timmar på bussen eftersom den va försenad och efter det fick vi reda på att bussen skulle ta minst 20 timmar när vi trodde det skulle ta 15 timmar eftersom vår senaste källa hade sagt det, jag och emelie titta på varandra och visste inte om vi skule skratta eller gråta när buss chaffören sa detta haha.. det va inte så mkt att göra åt det då utan det va bara att gilla läget.
ingen mat hade vi heller eftersom vi ätit upp allt under tiden vi väntat på bussen , vi trodde ju att vi skulle stanna med bussen men det gjorde vi ju inte haha, åkte över med båten dover-callie och allt va stängt på båten så vi satt i  bussen i tolv timmar och hungrade innan vi stanna för lunch i tyskland.
som tur hade jag en urgullig granne som efter hade hört att vi inte hade ngn mat bjöd oss på en banan vi fick dela på tre haha, choklad cornflakes och ett glas getmjölk mmmm haha , snällt av henne men det där med mjöken kanske inte va en höjdare :P
vi kom till köpenhamn runt tolv tisdag kvällen och missa såklart precis ett tåg som gått mot malmö så fick vänta en timme, men vad är det efter en 23 timmars buss resa.. väl framme i svågetorp fick vi krama om Lise& Jessi som så snällt stått och väntat i ngr timmar på oss (: vilka vänner man har va !

sov i min underbart mjuka säng och försöker hinna träffa så många så möjligt nu, och nu blir det lunch på torstens med mange och kalle vad jag vet , trevligt trevligt! ikväll blir nog en stänkare ;)
har även hunnit med att överraska Oona i skolan , hennes glädje att se mig gjorde min dag :) underbara människa!

see you guys, xx

jaa så här får man se ut idag ;)


Im home

ja så blev det, vi tog bussen hem och det tog hela 23 timmar..
resan gick väl egentligen bättre än väntat men va ändå jäkligt dryg, 2500 kr fattigare men lycklig över att ligga sin egen säng ngn extra natt. har träffat mina solstrålar idag och känner mig så lycklig!
ska berätta mer om resan hem och dagens upptåg imorn men nu bir det sängen för är sten trött , natti natti folket.. xx

Möööög dyrt!

Möööög! ni ska veta att folk i sådana här situationer utnyttjar läget till max, vi har lyckats hitta buss hem men fy tusan vad det ska bli dyrt.. 2500kr för att komma från London till Köpenhamn och det ska ta 15 timmar.. meeeen vad gör man inte för att komma alla vill ju bara komma härifrån till vilket pris som helst verkar det som. Vi har verkligen kollat upp alla möjliga alternativ att ta sig hem , tåg till amsterdam paris koln osv.. frakt fartyg  och till och med hur mkt et kostar att hyra en bil. detta är sjukt haha, men vi är ju med om ngt historiskt det är väl positivt i alla fall ? eller inte , nu skiter nog alla i det.
får j se hur det går för alla flygbolag som lovat att betala tillbaka pengar till alla resenärer, plus att SAS lovat stå för mat,transport och boende kostander, det nalkas konkurs tycker jag !
tur hade i alla fall emelie & otto som kunde bo hos mig och tur att min värdfamilj inte va hemma så det fanns plats för dom,
otto har tjatat om att bli riktigt fulla för att han är så trött på detta nu så antingen blir det där det slutar ikväll eller så blir det bara att vi halv sover framför tvn.. återstår att se

om någon skulle veta ngn som ska köra hem från Köpenhamn på tisdag morgonen får ni gärna höra av er
! så får vi se om det blir den bussen eller om det blir ngt annat...


Flyg eller båt hem från London?

Jaa då sitter vi här och försöker få en klar bild av hur allt detta med om flygen kommer gå eller vi får boka den där båten hem ? Emelie och Otto har ju alla sina väskor att konka på men om flygen inte börjar gå åker jag med hem på båten för mitt flyg går på torsdag hem och vill inte riskera att behöva få ta båt hem själv i 19-24 timmar. . drygt hade det varit haha! Vi har hittat båtar som går hem men vi vet inte riktigt pris än men om det ser ut kan man kanske få plats på ngn båt torsdag-fredag som då går till DK eller kanske vi lyckas få plats på det där fraktfartyget som ska ta några passagerare till GBG ?! haha gud.. kaoooooooooos!
ska man våga vänta eller ta sig hem med båt? man vet ju inte om de bara sätter igång all flygtrafik igen eller om de avvaktar fler dagar för att vara på den säkra sidan .. de har j lyckats bra med de där test planen men vågar man testa själv ? ;s

jaja
hem ska vi om vi så ska gå!



22.13


Now I know were we stand, everything is so clear.

UNDERBART!

ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKAAAAAAAA SOL !!
ohhh vilket vackert väder solen skeeeen idag :D jaa man kan inte klaga på vädret här i LONDON, solen stekte riktigt gott och vi gick rundor och bara njööööt av den. åkte först till stan, Primark sen lite fika och efter det blev det en runda till London  Bridge där jag faktis inte varit så det va mkt trevligt att se den bron. satt länge i solen och bara njöööt sen fortsatte vi vår runda. Har nu ätit en mktmkt god middag som bestod av fläskfile, pasta, sallad, grönsaker, vitlöksbröd och vin , MUMS ! nu blir det Britan's got talent och lita champange ;) får ju fira lite att de är här (; fick precis red på att min värdfamilj tar sig med bil och båt hem så är tillbax på måndag kväll... hade gärna haft huset för mig själv lite längre... men nooo. ajaa vi hoppas på att flygen går om vanlig på tisdag så emelie & otto får komma hem annars har vi faktis kollat upp tåg och båt och som det ser ut nu får det i så fall bli båt på torsdag till DK.  Ingen som vill hämta oss där i danmark ? haha.. nää nu får vi bli lite på lyset tycker jag ;)  ,   xx




Jag vet jag är Spöket laban number 1 ..


Godmorgon!

Morning alla morgon pigga!
jag har lyckats bli morgonpigg och det tackar vi för , jag tycker ju egentligen inte om att sova bort mina dagar men nu har det vänt och går upp utan något alarm kl åtta! nu när jag vakna pracis och rulla upp persienerna trodde jag att allt va täckt av aska utanför, jag kunde bara se grått! men så är det nog inte för tror det är dimma haha, jag trodde nog det va dimma eftersom det skämtades här igår att det skulle va det när vi vakna idag.
Har fortfarande besök :D jag är glad! men forstår att emelie&otto inte är lika happy eftersom de vill mest hem nu, de till och med överväger Jessis förslag på tåg & båt haha.. Alla flyg skulle vara inställda idag ockdå från Lodon så blir en dag till för mina vänner här förhoppningsvis, vi vet ju inte om flygen börjar gå tills imorgon eller ens söndag.
moderjord har i alla fall visat att vi är ingeting jämfört med henne, små plutar bara.

men hem ska vi komma , somehow! jag ska hem på torsdag och då ska alla flyg ha börjat gå som vanligt (:
vi väntar fortfarande med vinet & wiskyen Emma ! och att du kommer med den där räddande banan båten ;)

nu ska vi nog ta oh käka oss lite frulle! have a nice day , xx


bror på antingen national history museum eller science museum när de va här på besök  :)

April 16

Idag har det varit en dag med växlande väder men mkt sol :) har spenderat den med de här två mörka filurerna ovan som just nu är boende hos mig eftersom de är fast här i London, de kanske lyckas komma hem imorn men vi får väl se hur det blir med det.. jäkla svårt att veta vad man ska tro på eftersom alla säger olika! att det är påväg bort till att det kan pågå i månader.. hmm jag ska ju hem på besök snart ! ?

Men nu har vi avnjutit en god flygande jakob och dricker just nu lite vin, great! :D

återkommer om jag kommer ha fortsatt besök eller om jag blir lämnad själv.. ;/

POSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS


ingen dröm



Jaa en ny dag kom i alla fall, med allt kaos igår va jag faktis osäker.. men nu sitter jag här igen och tro det eller ej det va ingen dröm! emelie & otto är fortfarande här , mkt trevligt :D fortfarande fett sur att josse inte kunde ta sig hit på grund av den himla vulkanen men ska inte klaga egentligen är så många fler som inte kan ta sig ngnstans och jag fick ju besök ändå :D
det blir en runda in till stan snart så de kan få se lite av London när de ändå är här :P solen skiner så det är ju bara ett stort plus! :) ett fett minus är att jag ska gå rundor och vara spöket laban nummer ett idag brevid de två superduper bruna lirarna.
Återkommer med lite uppdatering sen ! nooooow off to the big city , xx



HIMLA SKIT VULKANER

OKEEEEEJ, vi tackar Island och deras loovley vulkaner!!! som gjorde att allt idag som kunnat gå fel har gått fel,
Josse kunde inte komma hit !!!
Min värdfamilj kom med sista flyget från Heathrow (inget fel med det men det kunde blivit riktigt fel om d inte kommit med det flyget )
Familjen som ska ta han dom min värd dotter hela helgen är fast i Turkiet, alltså är jag fast med henne ? loley girl med vad händer min lediga helg nurå,,

men en bra sak tog denna jäkla vulkanen med sig och det är att just nu sitter jag med el negros Emelie & Otto i mitt kök :D vem kunde gissat att jag skulle få ett samtal av emelie idag och höra henne säga -Vi är fast i London! haha jaa men kom hem till mig! :D såå en glädje glimt fick jag ändå denna vecka, även om de hellre hade velat vara hemma nu eftersom de sett fram emot att komma hem.. så just nu sitter vi och kollar rundor på biljetten hem för dom men det ser inte ljust ut, det är ju inte direkt billigt att ta sig hem de närmasta dagarna och det är inte ens säkert att flygen går,  whaaaat !? vi får väl se vad de säger imorn på nyheterna när vi vaknar.. kommer emelie och otto att kunna ta sig hem eller får de helt enkelt stanna ett tag i london, deeeet
återstår att se!

GODNATT , xx

HAPPY HAPPY HAPPY

Happy x 100000 för idag kommer min underbara solstråle :D yeeehhoo!!
som jag saknat henne och känner verkligen att jag behöver lite kvalitets tid med henne, (v) kan inte blir bättre, solen skiner och jag är ensam hemma mööööööh :D och josse kommer! va orolig ett tag där att allt skulle gå åt
skogen som ni kanske sett eller hört på nyheterna är det ngn vulkan nära island som fått utbrott och många flyg i london påverkas och när de räkna upp alla flygplatser som har flyg inställda satt jag på helspänn, men de nämnde inget om gatwick plus att josse ringde till det flygbolag hon skulle åka med och de sa att de påverka inte köpenhamn, wiiihoo! men sen kom jag på att min värdfamilj skulle åka från heathrow och mina planer hade ju inte riktigt blivit som jag tänkt om de inte hade lyckats komma iväg med det sista flyget innan de stängde just för de resenärena. tuuuren är på vår sida idag (:
tyvärr kommer ju inte karro tillbaka fören efter helgen, tråkigt nu när josse är här men tyvärr ibland kallar plikten, to bad baby vi vet att du velat va med oss denna helgen men det tar vi igen and u know it ;D

Me& Josefine at our Prome! <3

 

 

Nuu ska jag & min värd dotter iväg och kolla Bio myss! jag kommer verkligen sakna henna när jag åker hon är ju bara så underbar och hur gullig som helst, bilder kommer senvår goda frukost imorse, vi fira lite att vi är FF ;)

(Joo jag kommer vara helt hemma själv till helgen för imorn åker C min värd dotter iväg till en kompis ;) )


Jag älskar tecknat!

Yes I admit!
Jag älskar tecknat , även om jag fyller hela 20 år till sommaren har jag inte kommit över allt de där som är till för barn. Nu när man bara ligger inne är det ett stort plus att denna familjen har alla och jag menar alla olika sorters nickelodeon och disney channels, ME LIKE !! :D  snacka om att jag kan ligga framför tvn en hel dag utan några problem som helst.. (: kalla mig barnslig eller vad ni vill men detta kommer jag nog aldrig växa ifrån, vet ju att visa i min närhet inte diggar det lika mkt som mig och det kan ju bli lite diskussioner om vilken kanal men nu när man ligger framför tvn med en nioåring& en tolvåring blir det inga diskussioner haha..


På bättringsväg..



bättringsväg men inte fullt frisk från möget.. lyckats få i mig coco poops men det körde runt i magen och blir nog inge mer  matpå ett par timmar. har mkt att se fram emot denna helg så jag försöker verkligen finna kraft att bli bättre! idag kommer karrobabe tillbaka efter varit hemma och på besök, och imorgon kommer underbara josse nudel :D som jag längtat! får hoppas man är frisk tills dess.. hon ska i alla fall bo här hos mig eftersom min värd familj är på resande fot igen ;) jag klagar inte! men först på dagen blir det jag och min värd dotter själva här hemma och vi tror vi känner för att kanske gå på bio  då, men som sagt om vi blir helt friska..

(picture on my sister our two dogs and me, October 2009)


när man ligger i sängen hela dagarna som jag gör nu hinner man tänka på saker om & om igen, och jag blir bara mer förvirrad än vad jag va innan.. tar man rätt beslut eller är de helt fel, vem vet om det är rätt eller fel , vem ska man lyssna på, vad känner jag, vem vet egentligen bäst!? .. fasiken jag blir knäpp av att bara ligga inne.. tror jag måste bli frisk nu annars kommer jag bli galen.
om någon har ngt tips på hur man kan bli frisk snällllaaa dela med eeer....




miss u guys !

...


en bild säger mer än tusen ord, v

sjuk..

har ju som jag berättat innan varit ganska förkyld, men när man trodde man va på  bättringsväg och orka till och med en liten power walk runda i parken åker man på detta..
jag tror att detta är ett av de värsta man kan ha när det gäller tillfälliga sjukdomar, hata maginflunsa!!
jag som föröskte vara gullig och hjälpa mitt värdbarn som hade det är detta man får som tack , buuu.. men jag visste väl vad jag gav mig in på för om ngn har det i min närhet får jag alltid det , får väl skyllamig själv helt enkelt.
natten har spenderats springandes ut och in på toan, turades om med min värdson .. när han gick ut gick jag in , skrek till och med - hurry J!!..
nää usch detta verkar jag åka på sådär en gång om året, kommer ihåg förra årets, den va värre fyfasen. jag hade behövt min mamma , hon tar alltid hand om en så bra, men nej malin är en stor flicka nu och ska klara sig på egen hand haha eller inte .. vill ha mamma!! <3

detta blir förmodlingen det enda inlägget idag för bara av att skriva detta har jag fått pausa mer en sju gånger av att jag mår för illa.. såå till alla er friska, be happy för tusan haha.

nu ska jag fortsätta att ligga här i min säng och kolla upp i taket,, xx

En vanlig dag

Ja hur ser en vanlig dag som au pair ut egentligen , kanske har vari lite rörigt att förstå hur det egentligen ser ut i mitt vardagsliv här borta.
7.15 ringer min klocka och jag drar mig sakt uppåt för att "börja jobba" 7.30
Jag börjar då med att lasta av diskmaskinen och förbereda barnens frukost.
ca 7.50 kommer barnen ner och sätter sig för att äta och packa skolväskorna.
Jag äter min frukost med democh hjälper tillmed vad som behövs exempel packa ngt mellanmål åt dottern.
de behöver inte packa skolmat för de har betalt så de får mati skolan så bara ett mellanmål.
8.10 lämnar mamman huset med barnen, då hon skjutsar dem till skolan. jag sätter igång med min lilla städuppgift som jag har. har ngt varje dag för att inte få allt samma dag,
färdig är jag ca 9.00
då brukar jag, när jag inte är förkyld, ta mig en joggingrunda i parken eller kanske jobba på bageriet!
om jag jobbar på bageriet börjar jag kl nio så dålämnar jag huset kanske fem-tio minuter i nio för att hinna ner dit i tid. jag brukar oftast bara jobb på bageriet två timmar i veckan på helgerna kanske tre timmar, så ganska chill!
nu är jag ledig och under dagen har jag fritt att göra vad jag vill bara jag är hemma igen till kl 15.45 då jag börjar igen.
Barnen kommer hem och de vill oftast ha något litet att äta och då hhjälper jag dem med det. Lite läxor hjälper jag till med om det behöver hjälp annars kanske det finns något att stryka. runt kl fem halv sex börjar jag och mamman förbereda maten som jag äter med barnen ca kl 18.00. efter maten plockar jag undan och lastar antingen i sakner i diskmaskinen eller diskar det på en gång, 18.30 är jag friii igen :P
i veckan gör jag väl runt 20 timmars "jobb" och får 60 pund för detta plus boende och mat klart.
är inte en grym lön precis men med extra jobbet på bageriet kan man ändå få ihop en slant, som gärna försvinner lika kvickt igen, men men (;

Au pair är faktis helt okej och jag har tur som har kommit i en familj där de är vänliga och lagar gos mat haha och inte bara friterat som andra verkar göra, har mitt eget rum med tv och radio, trådlöst internet och stor garderob. underbar dotter och en ibland underbar son haha, inte små ungar som jag behöver springa efter utan de klarar sig själv eftersom de är ju  nio & tolv år, har nära till bussen och kan lätt ta mig in till city och tillbaka igen efter en
ute kväll, nära till mataffären och en stor park.
Jaa vad ska jag säga jag trivs bra här jag bor och jag förbättrar min engelska med hoppas jag! i alla fall känner jag mig mer självsäker nu när jag ska snacka engelska och det är ett stort plus för mig :D

tips till er som vill lära känna en stad, bli bättre på engelska eller vilket annat språk och få se alla bra & mindre bra saker med landet och komma in i en familj som bor och lever i landet,
Au pair är perfekt då!
du kommer inte hit som en turist och du lever inte som en turist du blir en del av en familj som har sin vardag här.
visst kan det vara lite påfrestande att bo med sin "chef" jag menar det är kanske inte så imponerande att dra ut och festa varje helg men man måste lära sig att man är ledig på helgen och då gör man vad man vill även på kvällarna mitt i veckan, man ska inte bry sig om de tycker det är konstigt att man ska ut och ta ett glas vin mitt i veckan, bara gör det. och om man inte trivs i en familj ska man inte stanna bara förösk att hitta en ny!
det förstör så mkt om man inte trivs eller bara inte kommer överrens.
det finns i alla fall många hemsidor och organisationer man kan gå igenom eller söka på för att hitta au pair familjer och här i england finns det hur många familjer som helst som har nannys och au pairer från hela världen!
några frågor om att vara au pair bara fråga påååå :D
och nu ska ni inte tro att alla au pairers dagar ser ut just så här som min, det spelar stor roll vilken ålder barnen är i och hur många barn familjen har. men i alla fall ett litet smak prov på det liv man lever :)

en hund? nej en räv!

jaa nu är det så att jag ännu en gång har blivit så rädd att jag höll på att pissa ner mig!
Jag va på väg hem igår kväll efter vatt ute med Elly och vad hoppar fram MITT FRAMÖFR MIG joooooo
en Räv ! fatta max två meter från mig stod den och kolla på mig precis om den vänta på om jag skulle börja skrika elelr om jag bara skulle stå där som en staty, jag fick inte fram ett ljud och den lunka vidare.
Det är ju så att innan jag kom till England har jag aldrig sett en räv In Real och nu när de bara hoppar fram mitt framför en snacka om vad man blir chockad!!
Första gången trodde jag att de va en hund på långt håll tänkte, oj där går en hund helt utan ägare och promenerar, kommer lite närmare och tänker oj vad är det för ras den är ju helt röd/orange och har en ganska stor svans, lite närmare och va fan är inte det en .... joooooo en rääääääääv! :O
haha jag hade ju inte förberet mig på att springa på en räv mitt inne ibland alla hus och där det är flitig med trafik men tydlingen, (;



!!

yeah well, even if u still miss all your friends at home u can still have great time out, like tonight! right elly?!!? haha.. crazy is all I can say and fun of course! I wonder what will happen the next time we go out ;) gooood night all people off to bed! xx

(picture from my prom (:  )

¨




no es amor es un obsesíon

love these days!

jag tror jag är kär.. i söndagar helt jäkla underbara kan ni va ! även om de flesta ser mest likadana ut är det helt perfekt. man har inget planerat utan bara tar dagen som den kommer och det slutar nästan alltid med att man bara chillar, perfekt!!
idag vakna jag upp såg igenom persienerna att solen lyste och bara tänkte yeeeeeeeeessss! jag chilla lite i sängen med datan och kolla rundor lite på tv3play, gick upp och käka frukostsom för övrigt är enligt mig det bästa målet på hela dagen :) sen smsa jag Elly och fråga henne om hon hade lust att ta en kaffe i parken och det va hon :D
så dit gick vi och drack underbart kaffe i solen eftersom vi inte setts på ett tag så hade vi mkt to catch up så blev en lång fika (:
kollade filmen Marley och jag med dottern precis och det va första gången jag såg den, jag kan bara säga att mina tårar höll sig inte inne, grät som en gris .. usch fick inte mig direkt på pepp humör , noonoo
men en bra film måste jag säga.

sitter just nu och pratar med mina lovers jessi/josse på skype, älska konferans samtal!! haha
efter vi snackat ska jag nog hoppa in i duschen, känner att jag behöver en låång och varm sådan.
xx


Heldag med Milla!









(fråga mig inte vad jag gör för min på bilden vet inte vad det ska likna haha) .. ;s

Hade en helt underbar dag med min älskade Milla igår!
soligt och inte lika packat med folk som det brukar, skönt!
lucha i Covent garden på uteservering, sen körde vi shopping och efter det drog vi oss hem till mig.
gjorde oss en riktigt god  middag och efter det tog camilla sig en lite omgång med fotbollen och min värdson haha.
efter det blev det chill lite harry potter och sen såklart blev det Barcaa :D
en helt perfekt kväll enligt mig (: tyvärr blev det inte så att jag fick se hela matchen för min värddotter va sjuk och jag fick tillbringa timmarnapå hennes golv med min kudde & mitt täcke  fram till att hennesföräldrar kom ..
men vad gör man inte för en sötunge som hon :)

idag skiner solen igen, underbart ! så ska väl ta tag i livet och dra ut en runda med Elly tror jag , sen får vi se vart kvällen bär oss ;)


ny dag nya tag

ja då vakna man upp till ännu en helt underbart solig dag och den ska avnjutas på allra bästa sätt och det blir en heldag med cammy ute i solen :) förkylningen är på bättringsväg och kan verkligen tänka mig att gå en lååång promenad idag , men ska nog knarka ngr panodil först för känner attmin vän huvudvärken kommer smygandes, så får ta det säkra före det osäkra.
Säger Grattis till Emmy som fyller år idag, hoppas du får en suuuper härlig dag, lovar att du ska firas när jag kommer hem :D men ikväll blir det upp till dig själv att gå all in ;O)
måste bara tilläga att jag saknar min syster just nu.. hennes knäppa påhitt och spårade humör som ingen annan har som jag känner, vill känna lite glädje från henne nu! hoppas på att hon kanskekommer och hälsar på igen med karros syster.. det hade varitskit kul,vi fyra yrar rundor i london haha kan se det framför mig :D

neej nu måste jag fixa mig om jag ska hinna innan jag ska möta upp cammy love på victoria station (v)
ut med er alla i det underbara vädret , sitt inte inne och degaaa (;

xx

bilden är från förra sommaren, tagen på stranden i ängelholm och den påmminner mig bara hur helt underbar sommaren är och hur mycket jag längtar till denna sommaren, den kommer bli så bääst känner jag eller hur karro ;) !!


ingen inspiration..





så här kul hade jag idag.. har bara varit hemma idag pågrund av min förkylning så därför tog jag tag i min kära kamera ocg fota vad jag kunde hitta här.. inte mkt för världen och jag har absolut ingen inspiration just nu heller så kände inte att jag hitta så mkt att fota... men vad tycker ni ? inte mkt att titta på vaa.. fan måste hitta roligare saker att fota nu..

nattinatti people, xx

Lite Stimmo förklaring (;

gott, allt klabbar med mig idag face och min mail men bloggen funkar, tur e väl det .. eller jaa
soligt idag också men fortfarande sten förkyld och ska inte göra något ansträngande idag för det har jag ingen kraft till i detta tillstånd.
ska försöka få tag i min kära cammy och fråga om morgon dagen , vill ha en hel dag med henne efter att hon varit hemma i sverige nu en ett tag så va det ett bra tag sen jag såg henne plus att hon fyllde år i onsdagas så vill hitta på ngt för henne.
är i alla fall riktigt aviiis på stimmo som ska träffas imorn , hade inte tackat nej till en helkväll med mina favoriter, alltid flippad och minnesvärt! 
Jag tror föresten att jag måste klar göra vilka stimmo är , det är ju inte det lättaste att förstå vad jag snackar om, det kan ju vara vad som helst haha ..
STIMMO står för oss åtta stycken tjejer alla förutom en av oss har gått på friidrott och det va där vi träffades, har känt varandra i många år och är i olika åldrar. vi har med åren kommit på olika smeknamn till varandra och själva namnet stimmo kallades en av medlemmarna från början men det blev sedan att vår lilla grupp kallades det.
Stimmo bildades som jag nämde för ngr år sen så själva namnet har följt med därför kanske ni kan tycka att det är lite barnsligt att vi har ett "gäng" med det namnet med det har bara blivit så att det har hängt på och det är såå mycket lättare att säga stimmo istället för alla namn :P
och vilka är med i stimmo dåå joo:
Emma, Blondie äldst av oss. hennes pappa var vår tränare på friidrotten, bor med sin man och charmören Stefan som är deras katt (;
Jessi, Pamela den som kommit längst i livet och bor med sin lover i ett hus med deras två ögonstenar Nikita&Tequila två katten :)
Månsson, inget direkt smeknamn har hon fått. kan bero på att hon är den som kom in senast i gruppen och har inte tränat friidrott.. men ngt snitsigt måste viju komma på ;) hon bor med sin man och va min granne innan de flytta ihop :)
Karro, Vitrumpan som ni hört mycket om här på min blogg eftersom hon också är här i London och lever livet :D
Emelie, Grodden/Helmut är förtillfället ute oc reser med sin boyfriend men kommer snart hem och då får vi äran att få henne på besök här i London :)
Josse, Nudel/ RapKitty den enda som fortfarande är aktiv inom friidrotten riktigt grym på spjut och borde satsa mer på mångkamp enligt mig :) bor i underbara skälderviken i ett hus som hon själv kallar kråkboet haha ,Hon kommer hit nästa vecka så det ska bli super!
Irre, Huggiz har flyttat uppåt i landet med sin lover och därför ser man inte henne alltför ofta nuförtiden, tråkigt eftersom vi alltid har så kul alla tsm så en pusselbit saknas allt! men mn kan ju alltid hoppas hon hälsar på till sommaren så hela stimmo kan få riiktigt kvalitets tid :)
och till mig själv dåå Malin, Krullet jag börja på friidrott när jag va 14-15år och lärde snabbt känna alla underbaringarna de fick mig att inse vad riktig vännskap är och de bevisar fortfarande det för mig varje dag! ni ska veta att detta lilla gäng med folk kan få en att må som bäst och är så glad att även om jag är här borta kan vi hålla kontakten så himla bra och ni och  min familj de första som får veta allt om mig , ni är en del av min familj,

Lyckan är att ha er


Hoppas allt det där med Stimmo har blivit lite klarare :D
nu back to chilliidilll.. xx

Godnatt vetjaa

Har pratat lite med sötungen lovisa precis och måste säga att jag ska egentligen inte klaga över min förkylning som bara varat i några dagar när lovisa haft sin i snart nio veckor !!! fatta jobbigt :S fell sorry for you honey!
hoppas du blir frisk snart och jag hoppas verkligen inte jag behöver stå ut med detta pisset i ens en vecka till..
håller tummarna att det är borta redan imorgon, vi säger så folket :)
nu blir det bingen , xx

April 8

Hallaaaa people!
Hoppas livet leker för alla om inte hoppas det gör det snart :) för vem tusan kan må dåligt i detta underbara väder! inte jag i alla fall, jag känner hur min kropp bara samlar kraft av solen och känner styrka att sommaren snart är här, sing hallelujjaaaaa :D som vi längtat! efter den värsta vintern på länge tror jag nog de flesta välkomnar den med öppna famnar, I do for sure!
idag har jag fått bevis på hur lata folk kan vara, som jag berättat i ett tidigare inlägg är jag sten förkyld och är grymt seg så idag hade jag tänkt att bara ta det extreeemt lungt i solen med en kopp kaffe och min bok, bara chilla! min värdmamma visste detta och försökte ge mig råd om hur jag kunde göra för att må bättre, gulligt. när solen stekte som bäst och mitt kaffe va perfekt varmt kom sonen ut till och och sa - du ska gå till parken med hunden och kasta boll med henne. whaat ? tänkte jag , kasta boll ..
inte super pigg på att dra på mig anständiga kläder och gå hela vägen till parken kasta boll i hundra år för hon blir ju aldrig trött och sen gå tillbaka..
J : joo min mamma ringde sa att du skulle göra det och du skulle vara ute med henne i minst en timme !
men snäälllaa tänkte jag , helt jäkla seg och får snyta mig stup i kvarten och ni vill jag ska vara borta i över en timme! jahaa då får väl en hel jäkla toa rulle hänga pårå..
Jag tog mitt pick&pack (bella) och begav mig.
när jag kom tillbax va mamma L hemma och det visa sig att hon inte alls sagt att jag skulle ta hunden nänä hon hade ringt och sagt att sonen skulle göra det! och han ljög för mig och till sin pappa sa han att han va för förkyld och därför inte orka, men vad gör han när jag kommer hem , joooooooo spelar fotboll!
Taaack snälla duu som brydde dig om att jag va förkyld på riktigt!
inte för att gå i parken är superduper ansträngande men jag va verkligen inte pigg på det överhuvudtaget..

ajaaa han fick sig en liten utskällning & jag fick nytt kaffe ;)

xx

soooooooooooool

sol sol sooooooooooooooooool , koppkaffe och bara njuuuuuttaaa ska jag göra nu :D :D
och skickar massa pussar till min kottebästis som jag saknar iiiiih <3


(v)


näsan rinner, öronen värker, halsen är tjock, har feber
men vet ni vad med stimmo på skype tar mitt
glada humör över allt det där, kärlek till er underbara
(v)

*

Hatar ni inte bara när man märker hur folk gliiiider ifrån en och man kan inte göra något åt det ..

Onsdag

Då va det onsdag igen, en vecka sedan familjen lämna London och en vecka sedan familjen W börja packa allt inför deras mini semester. Och nu kommer de ju tillbaka igen , buu eller inte buu för att de kommer hem direkt men buu för att jag tyckte om att ha huset för mig själv och inte ha ngra krav alls.. men så kan man inte ha det föralltid :P
Så denna helgen blir det att sitta barnvakt både fredag och lördag :) ska inte klaga egentligen festa ju så det räckte för två helger förra veckan.
Idag fyller min Cammy år och ska se till att få träffa henne ikväll :) blir middag i Richmond med hennes tjejkompisar så ska bli kuligt att träffa lite nytt folk! tyvärr hinner inte jag och karro till själva middagen men efterrätten kommer vi lagom till ;)

har hunnit med min sista våning nu, känner mig som en liten städtant och jätte pedantisk för även om jag städar jätte noga så tycker jag ändå att det inte är perfekt.. palla mig själv. har ju jätte ont i halsen och näsan rinner så känner egentligen helst för att bara krypa ner i sängen igen ..



bilder från sightseeingen med familjen

Porsche on legs







nooo noo jag har ont i halsen och näsan rinner!
jag vill inte bli förkyld snällaaaa.. tusan :(
får kurera mig med lite engelsk te och
hoppas på ngt underverk.
bilderna ovanför är på mina nya boots
som jag fynda på rean, 60 pund billigare
är inte hel fel :)
imorgon kommer familjen hem så tänkte
sticka ner och handla ngt gott tills de
kommer, hoppas det uppskattas!
annars på kvällen hoppas man på att få träffa
cammy eftersom det är hennes födelsedag :D

har förövrigt fått den mest konstigaste 
kompling någonsin,

You are like a porsche on legs, haha
(att jag är skulle vara lika snygg som
en porsche på ben ? ).. hmm
vet inte riktigt hur jag ta den men
bra hoppas jag ?? haha..



April 6

städat enda sen jag vakna .. inte ens färdig än , hallå snaällaa!

eftersom jag haft huset för mig själv sedan i torsdags lovade jag att det skulle vara städat när familjen kommer hem imorn såå nu har jag gjort klart två våningar bara en våning kvar, men den får vänta tills imorn innan de kommer hem för nu ska jag iväg till Clapham sätta mig i solen på en ute servering med Karolina och fortsätta med våra inbjudningar, :)

för övrigt tror jag att jag börjar inse något, hoppas bara mitt hjärta & huvud kan samarbeta för en gångs skull.

ett inlägg till kommer senare alla finisar!

xx


April 5

En lång weekend har spenderats med karro&danny, vi har kört fullt ut tre kvällar men  igår blev det bara chill,
har varit med om både det ena & det andra och har verkligen skapat minnen för livet mkt tack vara karro kan jag ju säga hahah , älskar att jag har henne här
Hoppas ems hade det trevligt här med det sista vi såg av henne i lördags va när hon helt plötsligt börja spinga över gatan och hoppa in i en taxi ?? hahaha hon va ju inte nykter ngnstans men lite chokade blev vi allt :P hon skulle då alltså inte på samma håll som oss och vi hade precis sagt till henne att vi skulle följa henne till den buss som tog henne hem men då protesterade hon och sa att hon aldrig skulle kunna fixa med att hoppas av rätti det tillståndet så därav henne lilla flykt in i en taxi haha ;) emma lilla..
jaa vi åkte vår vanliga buss och lyckades somna alla tre denna gånge,mina ögon svek mig och vi vakna upp i buschen .. fick bli taxi hem :P
gårdagen gjorde vi inget nyttigt eller vettigt alls .. Idag däremot tog vi dag i våraliv lite och åkte in till oxford streat, kolla rundor massa och karro hitta skit snygga boots till mig :D på rea och allt !! kan ju inte annat än älska dig för det ;) jag har letat länge efter ett par för ett hyfsat precis, rätt färg och snygga såklart. va inte alls sugen på att lägga ut 50-70pund så när karro kalla på mig och visa mig skorna och priset på dem tveka jag inte en sekund, 20 pund va precis lagom för min plånka  :P
danny drog hem efter shoppingen för att hon skulle flytta till en annan lägenhet idag och vi drog  till min favvo resturang Vapiano, en helt underbar sallad och mkt ventilerande satte vi oss på bussen hem. Och nu sitter jag här på mitt rum igen helt solo och ska försöka komma isäng i hyffsad tid och vända tillbaka dygnet , alltså inte vakna vid ett tiden ..  men först tror jag att jag ska krypa ner och kolla lite efterlyst på tv3 play ;)

Godnatt alla underbara..  xx


lagon sletna är vi efter helgens äventyrr.. (;


kärt barn har många namn ;)

Hang oveeer


Jag som trodde att jag kommit över det där med att vara bakis men nejnej det skitet finns kvar och idag är första gången på länge som jag får stå ut med illamående och yrsel , så efter cirka två timmar uppe blev det sängen igen och vakna halv sex då det blev lite mat som jag tack och lov inte behövde få upp igen ..
jag tror att vi inte har kraft att dra ut idag igen eftersom det då skulle vara fjärde kvällen irad men man ska aldrig säga aldrig.. men just nu så kan jag inte tänka mig annat än vatten & chill framför tvn.
Vi fyra Emma som fyllde 22 år igår , det blev Jalous eftersom vi ville köra ett säkert kort med good music& some free bozze (; trevligt hade vi men det kändes verkligen i kroppen att man kört all in två kvällar innan ..

Måste bara säga tack till Jessi& Josse som ringde igår och gjorde oss så glada, hade lite förfest och helt plötsligt ringer mobilen, glädje skutt gånger tre för att ni gjorde mig&karro varma i hjärtat :) & jaa tack till Josip som låna ut sin mobil så de kunde ringa till oss i London (; !

Glad påsk alla!

Kvällen igår var ännu en lyckad utgång !!! ;)
Min nya vän som emma tycker är på pricken lik Asafa Powell hyrde ett bord & sprit fanns att ta hela kvällen, han va dessutom nykterist så ganska generöst måste jag säga, inte vem som helst som langar upp ngr tusenlappar sådär .. men vi klaga inte (;
Maddox var för övrigt helt ok, ingen super höjdare men kul hade vi (: efter det stängde blev det efterfest på ett annat ställe, kan inte komma ihåg namnet men det låg vid oxford street. promenera till bussen och jag fick som vanligt hålla mig vaken hela vägen hem för att inte missa hållplatsen, karro har ju en förmåga att bara komma in och sätta säg och slockna på två röda ;D danny somna också till i den skumpande bussen.
natta mat som satt som den skulle och sen bingen!

Idaag har vi haft en helt perfekt dageen-efter-dag :P film och kränge.
slummra till lite och nu är det påååå det igeeeen , är helt sluuut men vi har bestämt att köra fullt ut denna helgen så det ska vi inte ändra på för att det känns som att jag skulle kunna somna stående ;) hahah.. nää men det är inte varje dag som vår emma fyller år och är hos oss i London så det ska banne mig firas !! :D
nu blirre lite dansvänlig musica och ngt att varma halsen med, vodka maybe ?

see yaa xx
jaa juste Glad påsk på er alla :D


lyckad kväll igår på Boujis!

kvällen igår blev super lyckad!
det va inte tänkt att vi skulle dra ut eftersom vi skulle ladda upp för fredag,lördag,söndag istället ;P meeen med lite pepp musik och vin kan vem som helst bli på G. karro, jag oh danny tåg oss till earl's court där vi mötte upp efterlängtade Emma :D lika glad som alltid. Vi drog till ett nytt ställe som hette diva beach inte myket folk så efter lite champange drog vi till Boujis och där va det andra bullar (; mkt folk det blev dans på en gång!
lååång kväll men kändes som en vindpust allt gick så snabbt och helt plötsligt satt vi i en taxi påvägen hem och klockan va närmare fem..
idag har vi myst i soffan framför mamma mia och efter det blev det shopping centret Glades I Bromley för att försöka hitta ngt nytt till karro inför kvällen, uppdraget slutfört och vi tog oss hem.
Just nu sitter jag här i soffan hemma hos mig med Danny  och försöker ladda om batterierna i super fart för att börja om från början och förfesta innan utgång på ett nytt ställe som heter Maddox ska tydligen vara riktigt fancy och grymt meen det återstår att se efter kvällen :D
bilder får ni njuta av senare för nu ska jag hinna med att blunda för ngn minut ,

xx


!!

Bara en fråga, Emma tyckte du det va galet nog ? (;
om inte kör vi igen ikväll yeehoo!!

njuuuter

yees njuter för fulla muggar ;D
för cirka tjugo minuter sedan lämnade familjen W mig själv i huset för hela helgen, niiice or what (;
sitter i soffan ska sätta på någon go film och njuta av mitt vin tills karrobabe kommer senare och vi ska fira med en riktigt god middag :D
utgång blir det garanterat i helgen nya ställen att upptäcka varje sekund ;) plus att emma kommer och vi ska ta ut henne för att fira hennes födelsedag!!
som tack för att min familj fick bo här några dagar ska jag städa hela huset såååå rent till familjen kommer hem hoppas mamma L kommer märka det ;s annars blir jag lite ledsen i ögat,
men nuu babes back to my vine ;)


picture from the imperial war museum, taken by me (: