in Colombia !




Ja nu har vi varit i Colombia i en vecka och vi älskar det!
Underbart att få komma tillbax till vämen och solen, som vi saknat det men samtidigt tror jag våra sönder brända kroppar tacka för vilan hehe :P
Vi har hunnit med Bogota&Medellin och kom igår natt till Santa Marta! har åkt motercykel när till stranden idag (och nej mamma vi körde inte själva (; )
har slapat hela dagen och stek sitter nu på vårt hostel som har free wi-fiiii som är fungerande, kryss i taket! och det gillar vi muchooo har skypat länge med vår älskade&saknade Jossee vår saknade i Oslo.
Imorn bär det nog av till en ny stad här i närheten som heter Taganga för mer soool & bad och kanske ge oss ett försök på surfing haha .. jaa vi fårse!
annars bär det snart av norrut igen Panama & El salvador står på listan och vi lääängtar :D

Här kommer i alla fall lite bilder från Peru, bilder från vår 4 dagars jungle trek för att nå Machu Picchu :)  vi cykla moutian bike down hill, pröva på river rafting, åkte peru's högsta linbana, vi vandrade & detta va skit kallt,tröttsam, blöt & i hade ont, hungriga, frös, trötta men fy fan det va ett av det bästa jag gjort! fy fan va det var värt det :D hade en grym guide och träffa helt underbara människor & klart några stolpskott haha men 
ENJOY mina bilder!
xx