IDAAAAAAAAAG

YES nu gäller det :D
Idag börjar det, första dagen på min och emmas resa :)
nu är vi snart påväg .. kvart i ett går tåget från stationen här i ängelholm till Kastrup!
Sen så är vi påväg :) resefeber och super pirrig detta kommer bli GALET :D

haaaaaa deeeeee !  B)

Familjekväll

 

Det blev jobb nästan hela dagen på spaet, ansiktsbehandlingar&ryggmassge plus sitta i receptionen blev min uppgift! det var fullt ös men trevligt. blev sen pirre med familjen på spaet istället för som planerat tre rätters här hemma men ändrade planer! efter det hade papsen bokat två banor på bowlingen så dit bar det av och spelet kunde börja. mamsen ville sitta vid sidan & heja och vi kom överrens om att förloraren fick stå för att fixa efterrätten när vi kom hem :D men vi har ju en vis lite dålig förlorare i familjen så blev ingen efterrätt ;) men tackar nästan lite för det för min mage orka inte ens en klunk vatten just nu fortfarande cp mätt!

super mys dag men mindre mys med en blåsa i handen efter bowlingen &  fortfarande en laddare på frifot men sängen lockar inte mindre för det! Godnatt folket

xx


5 Days Left !

Snaart :D
Yes dagarna rullar på och snart bär det av och har verkligen börjat få resefeber :)
Och nu har vi även färgat emma hår från blond i många år till brownie ;) & såklart klär denna skönhet i ALLT!
så nu ska vi bara packa färdigt väskan, eller jaa jag för emma har väl haft sin packat sen ett tag tillbaka ;D
kommer garanterat glömma ngt men inte mer med det!
I alla fall kommer de sista dagarna spenderas med nära & kära. räkna ner & lääängta :D
Nu blir det i alla fall att hitta min kamera laddare som är på vift & sen fika med smulan&emma och såklart hinna träna en runda med karro!

ciaaao, xx




Glädjeskutt för kommande framtid!


På Måndag!

Jaa På måndag smäller det för mig och Emma :D
flyget går vid 18 på kvällen då  åker vi först till Paris men efter det så stiger vi inte av förrän vi befinner oss i Argentina, sol & värma! :)
resefebern är på G och allt småfix är snart av bockat så mina vänner snart gäller det vår drömresa ska upplevas
Tre månader och en vecka, 1 Mars börjar det i Buenos Aires och jag kan inte VÄNTA jag vill ha MÅNDAG NUUU :D

Nedräkning till tusen wiiieee :D

Lika bruna & fina som vi var i Spanien på träningslägret 2006? ska vi vaa efter denna underbara resa :D

Underbara Fina

Asså vilka underbara människor det finns!!

Häromdagen så gick jag och var helt nere över annat klabb och som sänt från ovan fick man detta i posten,

Pappa kallade på mig och "Malin du har fått ett paket från Norge" Första tanken var "vad fan har jag nu glömt i Oslo" men när jag fick paketet i min famn och läste att avsändaren var en från mitt favorit jobb blev jag tårögd direkt! De helt fantastiska människorna på Ullernåsens seniorhjem hade skickat mig ett super gulligt brev och en super fin present, en necessär full med Clinique produkter som en liten tack present och bra att ha på resan!

Ni gjorde min dag och från att ha kännt sig så full med motgångar fick ni mig att känns mig problemfri och uppskattad TACK ni fina mnniskor för Oslo tiden och för att ni gjorde det kul att gå till jobbet!

Kärrrrllleeeeeeekkkk i överflöd !!


På det igen

Jaa nu har man inte varit inne här på ett bra tag! och anledningen till det är att jag varit hemma ett tag och har inte allt för mycket att skriva om då, men nu börjar det närma sig min och emmas dröm resa så tänkte att man ska börja skriva av sig lite om allt förberedelserna och sen så småningom ska ni få följa vår resa här på min blogg och ni kan kan gissa att jag längtar ihjäl miiiig
annars är livet här hemma inte för kul, super skönt att vara hemma men tiden går bara så sakta när man längtar efter något så mycket, men bara två veckor kvar nu :D wiiiie!!


Saknar er mina roooommiiies