Virus e piss..

.. ja nu har min älskade dator drabbats av virus och jag drabbats av absitinens eftersom jag blivit lite smått beroende av min dator. men jag lyckades komma in här för att göra ett litet inlägg och låta er veta att min data kanske kraschar!  tusan att man inte är en data nörd eller kanske ska säga mer data nörd en vad man redan e.

igår blev det mys på vapiano med mat & drink för me and lovely Karro. Efter det blev det movida som va nytt för mig och det va ett häftigt ställe men tyvärr va vi helt off så blev inte en långvarig kväll, tyvärr men det har varit mkt fram&tillbaka med allt denna veckan :P snart kommer jag väl in det och karro i sitt..
idag va det chill på hög nivå jag och karro hade planerat lite OC mys men Neeeeej min data flippar och jag inser att jag har en data med virus . vi försöker desperat men det fick bli lite film och lite planerande inför framtiden istället...säger bara klädnypeleken ;) karro åkte hem och jag tog tag i livet och jogga en runda, precis när jag bara va cirka 50meter från huset är jag så ivrig att vara framme så jag öka löpet och såg mig inte för. vad tror ni det resulterade i ? Jooo jag ramla mitt framför en mkt trafikerad väg.. ohh yees det va skämmigt haha men jag gjorde en halv kullerbyta och snabbt satan upp igen för att ingen skulle märka , ni kan säkert tänka er det haha ;)
är lite öm i knäet men annars glad att jag tog mig ut, nu börjar träningen på allvar mina mål ska uppnås!!
kollat lite top gear men nu blir det en kopp te och OS och  Canada-USA matchen,

kanske lyckas jag fixa bort viruset på egen hand, vi fårse.. om jag gör det blir det x i taket



Camden Market

Idag blev det sovmorgon för min del, gick upp vid tio och tog en varm dusch..
Invänta Karros buss och gick & möte henne för att sedan bege oss mot Camden Market; "Camden's group of markets is now the fourth most-visited tourist attraction in London. It is the largest street market in the UK, and attracts around 500,000 visitors each week."
ett måste om man är turist här tydligen. mkt speciell stad med många punkare, tatuerare och piercing shops. det blev inte en lång stund vi stanna för vi va så sega idag blir en hel dag en annan gång :) mkt god mat att välja på och för vår del blev det chinaaa såklart, jätte gott! Inget shoppat idag annars så stor guldstjärna till mig ;) nu chillar med koppenkarro innan vi ska fixa oss för att käka ute och ta en drink  på eller två på vapiano och sedan festa på movida !
första veckan gjord förresten med familjen, känns bra och ngr månder ska man väl kunna fixa :P berättar mer sen,

nu tillaka till dagens i-landsproblem, What to wear!!??


typ mums





Yes Johnny Depp jag smälter!
Han är bara to good, det spelar ingen roll om han är pirat eller med i Kalle&choklad fabriken han är just soooo hooot!
lätt att jag ska se alice in wonderland ;)


hata att vara vilsen

jag verkligen hatar att gå vilse, ja hata är ett stark ord men det kan inte vara ngt att gilla.. jag gick såklart vilse idag IGEN måse jag ju säga. jag hade ju klart tänkt att gå in mina nya high heels idag så perfekt tajming eller hur! där gick jag helt själv ingen aning om vart jag va  och grymt bränande fötter. jag fråga en man vad det hette var jag va och tror ni jag visste vart han mena nej! jaa ni tänker säkert -hur kom hon dit från början ? jo jag va med värdmamman hos en kompis på lunch och L skulle iväg på annat håll så jag skulle ta en buss hem. L sa hoppa av vid Rosadale road och därifrån känner du igen dig det är jätte nära hem, jag bara jaja ok lungt lixom. men jaa det mamma L glömde säga va att den vägen va riiiiiktigt lång och att man kunde hoppa av på två ställen, jag hoppa såklart av fel !! jag gick o gick o gick.. ringa karro hon lugna mig , ringde mamma L och hon bara men malin jag sa ju hoppa av på rosadale road jag bara jaa det gjorde jag hon bara neej det kan du inte ha gjort du är på HELT fel håll.. jaa efter många förklaringar om hur det såg ut runtom mig hitta L mig med bilen och skjutsa mig hem.. tack ..
hatahatahata att vara vilsen det får en bara att känna sig så utanför och liten , jag menar hur lätt är det..

man kan ju inte annat än älska er








Ta tag i ditt liv!

Jag ber er alla som inte tar tag i sina liv och gör ngt av det, GÖR DET NU!
Ni kan inte bara sitta där hemma och tro att er liv ska helt plötsligt börja leva av sig självt, man tänker lixom jaa jag måste jobba för att tjäna pengar och jaa jag måste ju ha ett jobb så jag tar detta jobbet sålänge så jag kan tjäna pengar nu och sen får vi se vad som händer.. slösa inte bort er tid !!
va fan
jag tänkte att jag ville uppleva ngt nytt, komma bort från ängelholm och det vanliga tråikga mönstret där man jobba eller plugga och gick till tortens/nicks sen till bhof/morris till helgen ALLTID och sen ibland avsluta med lindéns eller ali jag menar snälla såå uttjatat kan det bli.. om man ska kunna uppskatta en "vanlig" ute kväll i äholm måste man nog komma från ett tag , uppleva ngt nytt som här i london. ny stad, nya människor alltid, och hur många ställen som helst att välja på! ingen kväll blir den andra lik, om man får smaka på ngt annat lär man sig uppskatta de där saknerna man tar förgivit alltid, som att ha sin familj i närheten och sina underbara vänner. och även om jag bara har varit här en kort stund kan jag redan nu inse vad världen kan erbjuda, och även om jag bara är i london (om det nu kan vara BARA) så är det ett helt annat liv människorna lever här och det är en annan värld.
jag älskar detta liv, nu, men jag längtar ändå till man kommer tillbaka HEM. jag tror man måste komma ut och få perspektiv på det hela och inse vad mycket man missar med att bara sitta hemma.
snälla alla ni som inte tar tag i gör ngt annat för en gångs skull ni komer ångra er och ni kommer alrig veta vilket liv ni helt velat leva om ni "bara" levt ett liv. man lever fan bara en gång !
vem vill inte pröva sina vingar, vem vill inte se världen , vem vill inte leva på rikitgt.. ??

sommar feelings


Man kan ju inte annat än längta till sommaren och alla mysiga kvällar utomhus långt in på kvällen.
Jaja man får väl bara stå ut och hoppas att sommaren blir lika lång som vintern varit! fasen om vi får en sommar full av regn hemma då går jag under. är glad att jag inte gick ut igår blev hemma kväll med glee ;) haha. känner mig bättre idag så blir i alla fall fest på lördag :D nu ska jag give KoppenKarro a call och se hur hennes mission går för dagen ;)
joo förresten fick trevliga nyheter igår också och det va att man får besök här på andra sidan framöver så det ska muchomucho trevligt :D
xx

*


lite mys hade inte varit fel nu när man ligger hemma helt förkyld och sliten..

I want to go to the sea side I'm not gonna say that everybody wants to go, but I fell in love with the sea side.

Shoppat!

Onsdag kommen och jobb imorse men vid tio drog jag,karro & min värdmamma till Bromley för shopping. Vi åkte till ett shoppong centrum som låg på en gata med andra affärer, fanns typ allt man behövde, allt från primark till top shop :) shoppa sönder såklart.. men asså det är så jobbigt när man inte har alla sina kläder här och när det finns sååå mkt fiiiiint!! gud asså vad man kan spendera.. men det är förhoppningsvis bara nu i början, men får min första lön på söndag så det pengarna kommer ju tillbaka men det är ändå inte toppen för plånboken. Jag är så sugen på att färga mitt hår också och jag kan ju hitta ngt billigt ställe inne i peckham haha så får bli det för annars har jag nog inte råd asså.. plus att jag alltid brukar göra det själv men denna gången siktar jag lite på en make over eller i alla fall inte det gamla vanliga mörk bruna/svarta sååå vi fårse,
Jag köpte i alla fall hunter stövlarna idag och mucho kläder på primark som är suuper billigt loove! ngt lite från rea hörnan på HM med hehe.  jaag vet jag behöver inte allt men fasiken asså vad ska man göra ! ska skärpa mig mamma&pappa  ;)
jaa i alla fall hemma igen och snart kommer barnen back, ikväll sitter jag barnvakt för mamma L ska på bio & pappa C ska iväg på ngn jobbegrej så just me and the kids. de sköter sig rätt bra själva så ska nog inte bli ngr problem. Skulle egentligen ut idag men eftersom min förylning inte blivit bättre skippar jag det, annat blir det till helgen när karro ska sova här :D 
hörs senare ! x



fucked up

jag är helt sluuuut, förkyld och dessutom har jag gått vilse i snöblandat regn idag yeeeeeesssss
solen som va här i helgen var är duu?? Jaa jag skulle då hålla mig inne idag hade jag tänkt men det blev ändrade planer :), blev inbjuden på brunch hos cammy med henne & henns två stockholms kompisar mkt trevligt och mys! Jag kom lagom till nybakda scones och nybryggt kaffe muums :D som tack tog jag disken ;) tjejerna skulle hitta på ngt annat efter så jag tog mig hemåt eftersom jag bara kände hur min förkylning tog över. Jag vaa så grym påväg till cammy eftersom jag lyckades hitta rätt busshålls plats, ta rätt buss, hoppas av på rätt station, ta rätt tunnelbana, byta på rätt station och ta rätt tube igeeen!! fatta att det är grymt när jag bara varit här lite mer än en vecka haha getting better I must say ;) min glädje varade såklart inte så länge eftersom påvägen hem när jag tog sista bussen hoppa jag av fel! såklart vaa.. så jag ringde karro för lite moraliskt stöd och tog mig upp för collage road, för eftersom vi bor mitt emot dulwich collage tänkte jag att det måste vara rätt. och jaa jag va inte helt fel ute men den vägen va grymt lång så en halv timmes gång i det snöblandade regnet resulterade i att jag stod utanför huset med sminket helt utsmetat, frusen, trött och värsta krullet pga att håret blivit blött .. men jag va hemma! snacka om lycka.
en kopp te och lite vila sen pang på det igen för barnen kom hem men nu ligger jag i sängen och ska bara ta en dusch sen krypa ner. va inbjuden till karro på lite OC men mina krafter är helt slut så får ladda upp inför morgon dagen när jag karro och min värd mamma ska ut på en utflykt sen på kvällen blir det antingen fest eller bara lite chill middag ute med girlsen, det återstår at se hur min kropp känner sig. xx


at cammy's place this morning

first day done

 
Hejhopp då va första dagen gjord! Nu sitter man här vid datorn och tänkte uppdatera lie även om det inte hänt ngt super intressant :P
Har dragit på mig värsta förkylningen och känner mig inte allt för pigg hoppas febern håller sig borta..Bjudna på middag och fest på onsdag så får hoppas att man piggnar till lite tills dess. Har verkligen en grym radio station inställd på min radio såå grym musik , rnb och massa gott hela dagen! Verkar som många familjer eller föräldrar i england tar sig ett glas vin på kvällen, trevligt men jag hade nog tröttnat..
Sonen J är lite grinig för han vill ha en liten lap top precis som jag har med inbyggd webcamera så känns lite som jag påverkat han och nu kan han ju inte sluta tjata på mamma L.. sry hehe.
Har hjälpt dottern C med spelling bra för mig för då kan jag också snappa upp lite basic engelska :) Har även fått stryka lite kläder men annars har det varit lugnt idag, imorn vet jag inte om jag orkar hitta på ngt alls för känner ju mig som sagt ganska hängig så kanske blir en bild uppdatering på old stuff.
Nu ska jag ta och ringa cammy som ska uppdatera mig om allt roligt jag missa i lördags när hon tog en egen liten utflykt! mm juste vill också säga att jag saknar många just nu så alla ni som vill hälsa på är riktigt mkt välkomna :)
ha en bra kväll alla.
xx


Mallan is in the house!

Ooh yes she is!
igår flytta jag in hos familjen så detta är min första "jobbedag" gick upp kvart över sju för att hjälp till att ta fram frukost och lasta av diskmaskinen, käka frulle och hjälpte sedan dottern med håret. Efter det åkte mamma L iväg med barnen till skolan och jag stanna och städa lite. Nu har mamma L kommit hem igen och vi drack cappoccino tsm och jag visa lite kort på min familj :) dassigt väder idag så vi ska iväg till ett köpcentrum och sen kommer nog en turkisk au pair över så vi kunde lära känna varandra :P trivs bra men familjen , barnen är underbara och skönt att de frågar mkt och inte blyga för annars hade jag inte vetat vad jag skulle fråga om ;) fotboll ska i alla fall spelas med sonen J han är super intresserad av det och cricket men det får han spela själv haha.
Dottern C hoppades på att jag kunde baka för det hade en annan rysk au pair gjort med henne varje måndag men fasiken jag kan ju inte ens göra en kladdkaka eller muffins haha ajaa får väl hitta på ngt annat med henne kanske kolla nickelodeon :P
Lite bilder på huset kommer kanske på familjen senare.


Mitt rum

Köket


some more to come ;)


21/2


Dagen började igår med en jogging runda och sedan gröt till frukost, mjölk&jucie väntar utanför dörren


Vi går vår korta bit till bussen i det underbara vädret


Snyggingarna påväg till notting hill


på portobelo maknaden i notting hill





en liten sammanfattning från hur gårdagen såg ut, bilder från utgången kommer senare :)



To day is the day!

Yees söndag och jag börjar bli en aning nervös för att träffa och flytta in hos familjen W. Siter nu hos karro och pratar om gårdagen eller ja om imorse kanske är mer rätt, vi kom i alla fall i säng vid 6 ;) gött mos! en fartfylld kväll som vanligt i london city där både det ena och det andra inträffa. Vi va sju svenska tjejer som drog ut igår och förfesten hölls hemma hos karro som hade ff :) man lär känna folket nu lite som är ute, mkt blandat men mkt trevliga och inte blyga för att snacka lite, trevligt! med lite sprit i kroppen flödar både min spanska & engelska som en dans på rosor, ;P
mamman i familjen hämtar mig vid fyra tiden hos karro så nu har jag fått packa ihop mitt pick&pack för att flytta in i huset som kommer vara mitt "hem" de närmsta månaderna, spännandeeee ;)

lite bilder kommer senare, från fiestan och notting hill.
 Nu blir det promeniiiix

SKÅÅÅÅL ALLA FESTSUGNA!



SKÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!


Suuuen


Suueen på lite pizza ;) ?
karro och jag beställde härom dagen pizza med home delivery och en pizza med tunn botten, tycker ni detta ser ut som en tunn botten? undrar då hur tjock den tjocka botten är haha. Plus att på vissa pizzor stod det med ost och på vissa stod det inget tuuur att vi inte beställde extra ost på vår pizza för det vaa ost på den i överflöd muums hehe. riktigt goda va dom så det får bli att han moppe killen får åka ut och leverera fler gånger :P
Idag skiner solen och vi starta dagen med vår jogging tur i Peckam Rye Park, gröt till frukost och nu duschat och gör oss redo för en trip till Notting Hill cammy & danny ska även med :)
Ikväll blir det utgång men vi har mkt att välja på så fårse om det blir , wiskey mist, luxx, jelouse, amika eller alto.. Jaajaa vilka problem vi har tycker ni inte det BH/Morris folk haha..
nää men vi fårse om jag hinner uppdatera innan utång men tror att det blir lite tight om tid.
Gör lite snö änglar för mig med hemma så njuter jag av vår solen åt er.
xx


burned for life?





Jaa, Karro har köpt en riktigt grym locktång men det är rena mordvapnet!! Det blir så jäkla varm att man bränner huden av sig på mindre än en sekund, Jag mitt klant arsle har ju bränt mig både på kinden och handen ohyes!  när man köper locktången får man med en snygg svart handske som man då ska använda när man lockar håret och jaa jag va inte så dum att jag skippa handsken men sen när det bara va en jätte snabb fixning efter jag va klar skippa  jag den och fick detta snygga bränmärke på handen som dessutom ser infekterat ut, MUMS!
nää fy asså får hoppas de försvinner speciellt det på kinden, snyggt lixom..

Sightseeing för hela slanten

Idag har jag och karro ägnat oss åt vad vi turister bör göra, sightseeing! det blev ingen sån buss utan vi promenerade istället, mkt trevligt i det fina vädret! Vi åkt till hyde park och Kensington och kolla runder i stan och i affärer! Vi hitta till TK Maxx som Cammy tipsat om och guuud vad jag hatar att vara en fattig student, såå många magiskt fina skor! jag har ju precis köpt ett par för tusenlappen så jag fick lägga tillbaka alla tre par som jag förälskat mig i och tänka framåt att de finns förhoppningsvis kvar om ngr veckor.. jaa istället blev det rea varor på Zara och bh på hm , love rea när jag lyckas fynda ;)
lite chinesefood fick bli vår lunch och till vällen köpte vi med oss vindruvor tsm, smultron jelly som jag blivit besatt av och karro köpte med sitt godis :P nu sitter vi här igen och ska ha det riktigt chill ikväll med lite röd vin och OC ;) laddar batterierna för imorgon kväll har vi många vikitga val att göra!
glömde skriva att vi även varit duktiga idag och va ute och jogga ngr kilometer och jag gjorde tydligen den bästa gröten karro ätit på länge, grym är jag haha. festa lungt alla eller neej förresten festa inte lungt för fem öre, ni lever bara en gång!!


Mina lovely new shoes från top shop






lite stimmo chips kanske ;) ?

20 års present kanske , mamma&pappa ;D ?

enooojoy, nu blir det OC för mig och karrolove
byee bitches


Clean it up! or get poor (;



Hårda bud i london! inget pissa i gatuhörn heller för det blir inte billigt karro haha inga fler heta klänningar på ett tag ;)

 Nu ska vi gotta ner oss med home delivery på pizza och ngn goo film, imorgon får ve se vad som händer för skoj  vart dagen tar oss. Pengarna bara springer iväg i alla fall, helt sick va transporten kostar och jag kan ju verkligen inte ta mig ngnstans utan att åka i alla fall en buss buuhuu men jaja heller det än att köra bil helt bakvänt hehe. man får väl dra in på shoppandet istället, får skippa köpa helt underbara skor på topshop i fortsättningen , eller i alla fall en tid framöver ;)


Vod kat = Vodka

looovely city!
till er som inte tycker om london måste ni ha missat allt det roliga för detta är en helt underbar plats.
det finns allt och det finna alla sorters människor!
igår va jag ock karro duktiga vi tog tag i våra liv och satte på oss joggingskorna och jogga in mot city för att fixa våra nagalr, mkt fint väder och helt underbart att få springa av sig lite. vi fixa våra nagalar på ett chinge ställe som va riktigt snabba och billiga. alltså det finns hur många ställen som helst att fixa naglarna på och hur många salonger som helst och de ser verkligen ut som riktiga barbershops som i filmer :P efter det blev det lite mat och handlande vod kat som det hette för 80 kr och juice inför kvällen ;D sen bar det hemmåt och fixa oss. vi åkte sedan hem till daniella på förfest. karro va sten sugen på chips så hon och danni drog och fixa det, jag stanna med de andra göteborgs tjejernaoch hörde på deras bajs historier,yummii;) vi tog en taxi till jelouse och möte upp cammy där inne och hennes kompis kimberly. gratis inträdde slapp kön och gratis dricka aldrig fel!!  vi stanna inte jätte länge så det blev lite kebab istället efterso vi vaa såå sugna haha, karro försökte fixa det lite billigare men tyvärr ville de inte vara så snälla haha. käka den efterlängtade maten och leta upp vår buss, träffa två trevliga boys som jag fick öva min engelska med och de lova att visa mig rundor i london ngn dag, lets se about that. :)

idag har vi inte varit helt hundra, gick upp halv två.. haha köpt chips och nu ligger vi här igen idag är det slappe som gäller till tusen. karro och jag är ensama hemma hos henne så inget jobb för ngn av oss. nicee




Sunny Day!

Idag är är det SOOL :D och jag är happy happy!
Sitter hemma hos karrobarro nu och har precis ätit av hennes home made lucnh som bestod av pommes i ugn och smarriga korvar haha de vaa inte så goda om jag ska vara ärlig..
Men nu är man mätt och fit for fight! idag ska vi fixa våra naglar och sedan ladda inför kvällen då det blir fiesta med folk från london fashion week ;) stekigt eller vad graaow haha..

Igår va jag med cammy som jag nämde i gårdagens inlägg men herregud vad vi har varit med om både det ena och det andra haha! efter vi hade varit på hennes skola drog vi vidare och fixa ett engelskt nummer till mig och kolla på skor på top shop efter som mina andra skor som jag nämnt gick sönder :( vi fixa lite fika som bestod bland annat av cammy's favvo cookies ;) mkt goda måste jag säga och billiga (inte bra) haha . eftersom det va sååå dassigt väder drog vi hem till cam och fixa kaffe och myste ner i sängen med en film och vår fika. efter det blev det lite plugg för cam och lite prat med hennes värdmamma för mig, som erbjöd mig extra jobb hos hennes att passa hennes son lite, gött!
Vi börja sedan fixa oss och skynda oss som f a n för att hinna till det stora köpcentret Westfield innan det stängde för att fixa mina skor, vi va där i siste sekund efter mkt spring fick jag tjata mig in på top shop och tjata på kassörskorna att öppna kassorna för mig igen så jag kunde köpa mina ällksadde high heels och jag lyckades :D
efter det drog vi till ett mktmkt fint ställe som hette vapido som dessutom hade mkt goda drinkar till ett bra pris! vi snacka gott och drog sedan vidare till det nyöppnade utestället luxx, cammy's finske vän Teo var inte där och skulle inte komma på kanske inte timme så vi drog hem .. trodde vi.
Vi gick mot Piccadilly för att hoppa på N22 bussen hem men vad tror ni vi gör joo vi sätter oss på fel utan att veta, vi tar 22 istället för N22 sååå lätt att vetaaa NOT! slut staionen för denna buss va ngnstans mitt ute i buschen! så vi börja gååå haha mitt ute med bara massa skog runt om oss, vi gick och vi gick... söta camilla bad hela tiden om ursäkt och skämdes men hur skulle vi kunna veta att N22 & 22 vaaa helt olika det måste juu stå klart och tydligt! tillslut efter många omvägar och camillas -Jag är 99% säker på att det är här, haha såå hitta vi till en busshållsplats som tog hos till Richmond! hela detta kalaset tog oss typ tre timmar haha OMG det vaa läskigt att vara mitt ute i natten och mörket och inte veta vart man är men som tur prata jag och cam om sol, bad och varm sand för att inte bli skrämda av den stora mörka skogen som omgav oss ;)..
alla kan vara lugna vi klara oss fint och fick en låååång och trevlig promenad tsm :P men nästa gång skippar jag gärna den haha.



bilden är från när jag & karro va i stan och shoppa i lördags


Första dagen med Regn!

Sanslöst att det inte regnat mer här i London, idag är det riktigt ruggigt väder och helst hade man velat sitta inne och myst framför en film med en påse sour cream.. Meen malin vaa uppe tidigt idag för inatt jag har sovit hos Cammy så just nu sitter jag i hennes skolas bibliotek :P fin skola och ser välsigt amerikansk ut ? haha ajaa hon har två lektioner och slutar elva så tills dess får jag underhålla mig själv med lite face,blogg och kanske lite glee ;)
Lilla karrosen fick vara utan mig inatt klart man sakna henne, vi blir så flummiga på kvällen så vi skrattar åt allt haha , me like :D idag ska jag fasiken ta tag i det och köpa mig ett engelskt nummer! har varit såå mkt lateht från min sida men idag måste jag verkligen göra det om inte min räkning ska bli på ett par tusen ;S
Cammy bor jätte fint och hennes värdmamma blev positivt överraskad att se en mörkhårig svensk :P
ett paraply och kanske ett par snygga hunter stövlar blir ett nytt inköp ;) blir såå aviis på karros svarta hunter såå snygga!
jaja nuu babes ska jag ta och läsa lite tror jag, måste ju verka duktig i alla fall här på svenska skolan i London ;) tack jessi o co för böckerna förresten!

Pusss till alla hemma i snön en speciellt till systra min som har namnsdag <3


Monday



Även om jag jusst love being here och har bara varit här i några dagar kan jag inte förneka för en sekund att jag inte saknar alla älskade hemma :) speciellt familjen!

idag blir det en runda ut för lite bilder tror jag om vi lyckas komma till skott och fixa till oss lite.. ikväll bär det av till cammy för att övernatta hos henne i några dagar (: Kanske ska vi ta och boka lite konsert biljetter med ;)
see yaa laaater !

blandade bilder










Jalouse..

..blev kvällens punkt med karro,daniella och cammy! men dagen starta med att jag&karro drog in till stan och gick rundor i affärerna och kolla kläder, det blev inget för mig men det blev en mkt snygg svart klänning för karro. efter det möte vi upp daniella&cam tog vi en fika joe and the juice som hade riktigt goda smooties. vi snacka lite om hur kvällen skulle bli och lite om hur kvällen innan hade varit ;)
efter tog jag och vitis bussen mot hennes familj, påvägen hoppa vi av för våra hungriga magar tvinga oss mer eller mindre, det fick bli fish and chips det va väl helt okej men faktis ingen höjdare!
det blev snabba ryck hem en tupplur och sedan på det igen, no time to lose ;)
vi drog in till stan och möte upp snyggingarna igen och drog till jalouse, mkt folk och bra musik!
Helt plötsligt märkte jag att marken under min ena fot försvann och jag tänkte att nu ramlar jag ner i västa hålet i marken haha men så va det klart inte för det visa sig att mina älskade svart high heels från nelly gick sönder , min klack gick av!! buuhuu.. jag och karro hade för en gångs skull varit smarta nog att pcka i våra converse MEN eftersom man det är typ av dress code och det är snygga höga klackar som gäller på klubben fick jag kämpa mig igenom de resterande timmarna genom att gå och dansa på tå haha,
men direkt när vi skulle bege oss blev det ombytte!
awesome night any way ;)

idag har jag och karro mest chillat, hon va gullig och bjöd mig på luch på pizza hut som vaa riktigt smarrig!
Nu sitter vi på hennes rum och har ingen ork att göra att piss men lite mat blir det väl snart igen :P
lite bilder kommer inom kort!
Pussssss

the day after

första fest kvällen done her in London ;D det blev gratis inträde, vip, gratis dricka och mktmkt dans :) det va jag karro, emma och daniella som gadda ihop oss och chilla lite på en pub för att fastställa kvällen planer men vi bestämde oss sedan så först drog till ett ställe som heter Auora och sedan vid halv två tiden drog vi till Jeulos för att festa vidare till kl fyra. Jag och karro skulle ta oss till 12:an bussen så för min del fick det bli av med skorna för fy tusan vad det gjorde ont,
London city är såå vackert och stort! har mkt kvar att se detta är bara bara början..

lite kändisar fick man ändå träffa på igår tre premier leauge spelare och så festa vi på vip där leonardo di caprio hade festat kvällen innan , fett eller vad ;) synd bara att han inte va där igår!!!
Nuu blir det till att fixa oss och dra in mot stan igen för att se london i dagsljuset! ikväll party again!!


 

detta är karros rum där hon är snäll och låter mig bo i :) det blir lite trångt med alla våra saker med det funkar bra I think :D

First morning in London

Idag vakna man av att karros väckarklocka ringde vid åtta tiden , då va det dags för henne att stiga upp och dra J ur sängen, själv låg jag kvar ngr minuter för att sedan komma ner och käka gröt som karro så snällt tillagat ;P
efter det fixa vi oss och begav oss mot Dulwichs bibliotek där jag skulle möta upp L som är mamma i  en av familjerna för min första intervju som då .
Jag va rikitgt nervös och inspektera varje kvinna som kom in och tänkta är det L , eller är det kanske L.. men när hon kom innanför dörren visste jag direkt att det va hon :) she had e big smile on her face. 
jag åkte med henne på lite ärande och sedan hem till henne, vi prata om allt möjligt och hon visa mig runti huset. efter det åkta vi runder lite i området och sedan tillbaka till bilioteket där vi möte upp karro. L bjöd på fika och vi prata och hade trevligt.
Jag fråga L : Soo how to u think we get a long?
L: ooohh soo good u are like a fresh gust of air and I liked you from the first moment I heard your happy voice.

såå  med andra ord jag har fått ett jobb bitches , I'm staying in London yehhooo :D
den andra intervjun ställde jag in för att det känns så rätt med den första, jag börjar den 21 nästa söndag så tills dess lita chill med karro och camillla and exploring the big city!

återkommer om lite info inför kvällen då det blir party på China White , grr

besos


LONDON BABY

Äntligeeeeen!!

Jag har har hittat hem till karro nu, jag säger bara äntligen! För att hitta hit har jag fått vara med om både de ena och andra. Jag började resan imorse kvar i sju från Ängelholms station till Köpenhamns flygplats! väl på flygplatsen gick det bra ingen övervikt på väskan och inga konstigheter o säkerhetskontrollen.
det hela börja när jag kom till london och skulle ge mig ett försök på att köpa biljett och ta rätt tåg..
jag fixa biljetten och tåg rätt första tåg men SEN satt jag och vänta på karro som vänta på sitt tåg som va 40 mintur försenat, då bestämmer vi att jag ska ta mig till henne med ett annat tåg och möta upp henne i forest hill, jag letar upp en liten lucka där jag köpte biljett letar upp rätt linje och precis när tåget kommer och jag ska ta mina väskor och hoppa på kommer jag på att minn handbagage är  BORTA!
Jag får panik och börja nästan gråta för jag tänker nää nu har fan ngn snott min väska men i samma sekund ber jag en kille passa min väska och jag börjar springa som om jag va med i SM i friidrott elelr ngt, när jag hitta min väska va den omringad av políser och vakter , mitt lilla handbagage va en misstänkt bomb hahaha jag kunde såklrt inte bara ta väskan och gå utan fick bli lite förhörd och de berätta att de va nära på att spärra av stationen för att min väska va misstänktsam, OMG som det kan gå haha.. jaa jag missa ju tåget men fick min väska och vad gör jag joo jag sätter mig på fel tåg och åker tillbaka till flygplatsen!! oohhyees tänkte jag nu åker jag hem igen för jag va såå irriterad och hade huvudvärk till tusen! men nej jag köpte ännu en biljett åkte till east croydon för att byta tåg där och sen vidare till forest hill och där stod jag och vänta i tjugo minuter utomhus på karro eftersom hon hade fått åka hem igen för att släppa in lille J och sen åka tillbaka igen.
en kort buss tur och lite promenad och NUUU ÄNTLIGEN sitter jag här med karro på hennes rum och vi kränger vindruvor, nötter och lösgodis jag hade med till henne :) imorgon blir det intervju, Nu återhämta krafter efter dagens äventyr..

possssssss

excited !!

soon I'm leaving
packat och klart
sängen väntar
tåget imorn sen up up in the aaiiir

natti alla och byebye ;) LONDON NEXT





this boots was made for walking, walkings is what thay are going to doooo noow


STREEESSS

   


yeees nu är jag stressaaad !! men jag lugnar ner mig ngn minut och sätter mig här vid datorn för att varva neeer..
har varit mycket att stå i idag för jag har varit så jäkla smart att jag har bara flyttat allt framför mig och tänkt jaja men det fixar jag sen men nonoonooo nu sitter jag här i skiten och ska hinna med allt på för få timmar, buhu.
just nu hade jag bara velat mysa ner framför en film precis som igår! lite mys och somna när man känner för det så där nöjd med livet ;) but no way nu ska jag packa! har bestämt att jag måste packa klart och välja vilka kläder jag ska ha med och inte ta med så mkt onödigt som jag nu packat ner, jag menar vem behöver 8 olika t-shirts plus alla andra överdelar , joo jag ;S
har hunnit med lite idag i alla fall
-fika med batres liri & elli
-växlat pengar
-skrivit ut biljett
- tagit ut allt ur rese väskan för att packa OM
- och lite chill med film mys in A-löv

nuu keep on going tills jag känner lite mer ro i kroppen för nu bubblar den av stresssssssssss

ciaaooo



*'

klockan börjar närma sig tolv slaget och sängen kallar för imorgon blir det lite jobb, luncha med min abuelo, möte och sedan får vi se vad som händer när mörket faller.
Nu ska jag ta mig i kragen och krypa ner i sängen..
sleep tight culeros,

tack igen för igår alla , fucking amaaziiing

.


Donna whaaat are u doing haha

.


.


.


.


PASAME LA BOTELLA

sundaaay! tack alla för igår det va rikitgt mycket trevligt :D lite incidenter inträffa klart men vad är en riktig förfest utan er ;) kanske inte lika roligt idag men va fan det kan man leva med efter en sån toppen kväll. Det blev sista utekvällen i äholm på ett tag nu om det inte blir pannkaka av det hela i storstan.
kvällen igår kunde ju blivit lite bättre det ska vi inte ljuga om, det fattades ngr av mina stjärnor som hade  fullbordat kvällen , missed you guys..
städat och klart så nu är det sängen och tvn som gäller i ngn timme sen kanske ut och köra en runda t *** lite bilder från igår kommer inom kort om jag pallar ,

xx


överväldig


fredag igen och det är mindre än en vecka tills jag ska bege mig till london, sweet! packa har jag redan gjort ett antal gånger eftersom allt rivs upp igen när man ska ha nngt som man packat ner i botten ;P
myspys igår kväll och idag blir det tjejkväll hos petra :) det blir nog ingen utgång eftersom jag har mkt att stå i imorgon inför min egna förfest.

tänk att det skulle vara så enkelt tt koppla bort visa tankar ibland och bara fokusera på nuet, jag trodde det skulle jaga mig konstant ett tag till och visst det är inte glömt på långa vägar men det är inte omöjligt att stänga av för ngr minuter. thanks to you !

nu blir det ett ryck och fixa mig det sista för att sedan hämta upp emma och åka till tjejmiddagen,
puss santos*


sleep tight



nu är jag sååå trött.. tur att man inte skulle ut på vägarna idag igen jag hade nog inte haft ork att koncentrera mig!
skypa lite med karrolove precis och hon får mig alltid så peppad så nu känns det som att världen är på min sida lite igen, inga motgångar här inte , peppapeppa..
har sagt hejdå till lilla josse också :( hon åker ju iväg med sin syster på semester imorgon så fick säga hejdå idag eftersom jag åkt när hon kommer hem igen. kommer sakna mig bästis!! men jag ränkar med ett besök av henne ;)
 jaa nu får man väl ta och sova annars kommer man aldrig kunna ta igen alla timmar innan det är på minus igen.

sov gott alla pusssssssssss
( på bilden är jag & barndomsvännen )

oh my!

fucking unbelievable.
jaa det är inte varje dag man har en nära-döden-upplevelse, men tyvärr kan jag inte gå in mer på detalj men jag säger bara LEV LIVET NU för fy fan att allt kan förändras på två sekunder!
ett jäkla äventyr blev det igår i alla fall fy fan man vet inte om ska skratta eller gråta men typ tack gud för att jag lever? ;s
men lite lovely stuff inträffa oh det klagar jaag iiinte över. en timmes sömn blev det och nu sitter man hemma igen och jag tror banne mig att jag ska festa till det med lite hot choklat , mmmm älskar detta väder när man slipper vara ute MItt i det eller vad säger ni lise&josse ;) kärlek till er och tack för ännu ett flippat minne,

ses senare*

paolo nutini

and i said   when you're loving me, i'm loving you and i love your prowess and the things that you do and it's your flawless soul that bleeds my stone and when your loving me i'm loving you and that's when we've got it goin' on    oooooo so many people think weve got it wrong  ong they try to break us but we wont play along so lets get down and dirty baby, lets get restless baby

and i said
when you're loving me, i'm loving you and i love your prowess and the things that you do and it's your flawless soul that bleeds my stone and when your loving me i'm loving you and that's when we've got it goin' on

oooooo so many people think weve got it wrong
 they try to break us but we wont play along
so lets get down and dirty baby, lets get restless baby


morning

tisdag och jag sitter här med mitt morgon kaffe , muuums, och planerar hur jag ska hinna med allt innan resan.
träffa folk, handla, packa, växla, pengar.. och massa annat små skit..
allt ska handlas inför lördag också då det är tänkt att jag ska ha lite på-återseende-förfest haha, då är det lovat till-tugg så nu måste jag avancera eftersom två kockar kommer och då kan man inte lata sig på den fronten ;)
hade varit gött om max va hemma han hade nog hjälpt mig med det.

Nu ska jag återgå till mitt packande & planerande! är helt uppe i varv wiiiiii :D

.

ibland lyckas jag ha för många bollar i luften.
nu händer allt men samtidigt inget i mitt liv. antingen ligger jag lågt eller är jag helt uppe i varv, just nu helt speedad! nu har jag både det ena och det andra i tankarna och det är
 en aning förvirrande men gud vad jag älskar det ;)

santos

måste bara säga vilken lyckad lördag! helt sjukt kul med massa underbart folk , guuuud vad jag är glad att vi drog ut. träffa nya människor men också personer man inte sett på ett tag. me like like ;) söndagen spenderades mestadels i soffan med mitt täcke, först frulle hos emma och sen film med emmy hos mig. kl nio va jag bänkad för lita wallander, love! Idag blev det fruller hos emelie grodd och sedan lite shopping på expert, jag va tvungen att införskaffa mig en extern hårddisk inför resen (: sedan blev det ett sorgligt hejdå av emelie eftersom hom åker på semester med pojkvännen på onsdag! hoppas du kommer få det suuper nice babe. Ikväll fika med tina för hon ska såklart också ut på äventyr i thailand, Nuu skriva packningslista och att-göra lista! see yaaa