Hej jag går i sømne

Jaa jag kænner i alla fall mig som en som går i sømne har jobbat senåtta imorse, och ska jobba till åtta imorn så super speedad ær jag inte på jobb precis.. jag tackar i alla fall gudarna før kaffet, Helleluja!
Jahaaa då vart det nyår imorn också, ær nog førsta nyår jag inte har ngt jætte planerat utan mer tar det som det kommer.. lite tråkigt men samtidigt spænnande :D før då kan det bli riiiktigt bra!
blir i alla fall jobb lørdag morgon men det kommer inte hindra oss från att fira det nya året , det ær ju trots allt bara nyår EN gång om året haha.
Annars ledig søndag och næsta vecka ær ganska oklart hur det ser ut med jobb det återstår att se! :)

neaae nu blir det back to work mina vænner, sooov gott! xx

bilden ær från i sommras, liseberg, saknar mina øgonstenar mina ælskade bæsta syskon! waaaah ni ær ju bara så sjukt bra att jag vet inte hur jag ska beskriva det :D




sovmorgon

heliga sovmorgnar! man kan inte annat än älska dem :D
har sovit som en stock inatt och vakna inte ens när Annas alarm ringde eller när hon gick upp sweeeeet! vakna däremot när emma kommer in och väcker mig vid halv nio :P men somna snabbt om sen och vid halv tolv drog vi oss upp ur sängen, jag hade lätt kunna sova någon timme till men kände att jag ville hinna med dagen lite innan det blir jobb om ngn timme..
Så jag & emma har sutiti och kollat rundor på lite blandat inför resan som närmar sig med stormsteg! :D längtar i hjäl mig till det äventyret! kommer bli helt f'cking underbart :)
anars plattat håret (som ja tar låång tid) kollat lite tv och hängt tvätt. nu ska jag fixa mig lite så blir dusch och påklädning och kanske lite smink för annars får man väl bara höra -mår du bra malin, du ser lite blek ut?
och det pallar vi inte haha ..
nae imorn blir det till&med dubbelpass, lämnar huset vid sju och kommer hem på fredag vid halv nio.. moneymoney

Ha en super dag alla! xx

min älskade emma jag ska ut och resa med :D


besöket hemma i bild

 

Fick med det mesta på bild men såklart inte allt, men i alla fall ett litet smakprov av vad jag hann med när jag va hemma i ängelholm :)

Enjoy!

 

 



53

53 Ja jag har börjat räkna ner tills jag kommer hem igen innan vi drar ut och reser.
vill bara hem till min säng mitt rum och min familjen igen.. usch saknar er
men som mina sambos säger det är bara 7 veckor kvar men för mig är det inte "bara".. :/ men det går förhoppningsvis snabbt. har i alla fall lovat mig en sak och det är att jag ska fanimej vara lite mer nyttig nu så att man kan våga visa sig i bikni när vi är ute och reser haha .. asså fy fan vill inte se ut som en blåsfisk som man ser ut idag så det gäller att verkligen skärpa sig nu(!!)
annars jobb nästan hela veckan och JA jag tog på mig jobb den 1 januari jag som aldrig trodde jag skulle någonsin jobba frivilligt den dan men efter den 25 nu i helgen och all den boozzeee det blev så tänkte jag för att det inte ska bli en repris så tar jag på mig jobb och hoppas på att jag tänker ett steg längre denna helgen i alla fall.

naae nu ska vi väl börja laga lite mat och sen ska jag kosa ner mig med en film eller bok är sten trött eftersom jag inte sov ngt inatt så blir förhoppningsvis sängen tidigt ikväll... :)
xx



bild från i lördags innan djävulens dryck tog över.. 


Tillbax i oslo

Jaa när man rulla in i Oslo var det som om hela vistelsen hemma aldrig ägt rum,
tillbax i lägenheten och allt är uppackat och jag sitter nu här i soffan nyducshad och själv.
Emma är redan tillbax på jobb, josse sophia & ronny är en runda ute och myser i stan.
Jaa jag tänkte inte berätta allt för mkt om besöket hemma mer än att det va stressigt och helt underbart att få krama om alla igen! Julen va super trevlig , juldagen va super till en början men spåra något så sjukt .. har nog aldrig haft sådan dagen-efter-ångest som jag hade dåå.. men ny dag nya tag!
ber i alla fall om ursäkt till alla er som fick stå ut med min snefylla! fy fan ..

Yes i alla fall har den riktiga nedräkningen börjat, 54 dagar till jag och emma kommer hem igen och packar om väskan för nya äventyr! jag längtar som in i h e l v e t e (!!!) vill att tiden ska gå som på två röda..
ska försöka jobba asset av mig nu så att man har lite pengar att leva för och så att tiden får extra fort.. usch saknar er där hemma redan så att det gör ont.

ajaa ska inte sitta här och böla :D jobb imorn tidigt! så nu kör vi igen :)
tack alla för ett grymt trevligt besök hemma, kärlek till er från mig, xx

förövrigt saknar vi sommaren!!


home sweet Ängelholm

kan inte säga annat än fy sören vad det är skönt att vara hemma!
Julklapparna fixade och bara julbak som ska sättas igång och hinna träffa alla underbara nära & kära :D
God jul alla jag kommer nog inte ha tid eller super lust att uppdatera min blogg nu när jag är hemma i skåneland :)

GOOOOD JUUUUL!!

bad bad girl

yes har varit sämst på uppdatering av bloggen de senaste dagarna och tyvärr kommer det fortsätta så, har min älskade andra halva på besök, systeryster <3
jobbar imorn med sen bär det av hemåt på söndag! :D jag josse och syster i bilen så det blir annat än lungt. en runda inom ullared och gekås kommer det bli haha ... alltså mer kaos!
hinner tyvärr inte skriva mer, har ju ingen egen data fortfarande så blir inte mkt tid här inne eller ngnstans.
Peaceee ! xx


jag är ..

 



..
arg trött och besviken
trött på falskhet fjäskande och låtsas vänner

är så jävla tacksam för er fina äkta det finns! glädjeskutt för er!
usch fy och blä på er andra , blööö

saknade älskade

underbara syster & bror ni är guldvärda .v

är fortfarande förkyld och känner mig lite yr i toppen men det går ju :)
första dagen utan att gå-brevid idag ju så fick skippa känna mig förkyld ett dugg uutan bara köra på och visa att jag kan något. det gick ju men kan säga att jag yra rundor en jäkla massa och visste inte ut eller in emellanåt.
men nu sitter jag här hemma och känner att jag låta min förkylning flytta över mig och känner mig väldigt hängig men inte böla över det för ikväll blir det max-pasta :P eller ja en wannabe men gott ska det bli!
sen blir det en varm dusch- sängen - & upp tidigt imorn igen för att dra på jobb... inte super kul att ingen annan ska upp tidigt extra jobbigt blir det så man måste stå upp själv.

inte många dagar kvar sen bär det av hem igen men innan dess kommer sytra min hit och myser till det!
så till dess blir det hard hard work work!
sen bä'r det ju av till Malasiya för karolina den fina idag, och vi här borta i oslo är ju INTE ALLS aviis ;) hoppas du får det super babe! och kom inte hem allt för brun vaaa ;D

hare fint alla mysiga ! xx


*

vill ha sommar & sol NU


alltid sån tur

jaha då har man sjælv också gått och blivit førkyld.
det var væl væntat nær det kænns som att alla på jobb børjar blir lite krasliga!
men såklart ær det min førsta jobbe dag imorn på nya jobbet , førsta dagen jag inte ær på upplæring utan the real deal och det ær ju bara så typiskt att jag ska vara så hær sleten nær man verkligen ska visa att man kan ngt..
men ja det ær væl bara att dra sig upp imorn och dra sig dit , hoppas på att sminket kommer dølja att jag helst bara velat stupa i backen.
nae jækla førkylningstider! inte ok...
men nu ær det bara en vecka tills det blir resa hemåt :D jag længtar verkligen, underbara julestæmning.
så får stå ut några dagar till :)
snart drar jag i alla fall hem från jobbet på seniorhjemet før att kurera mig, hør ænda hærifrån hur min sæng kallar.

hoppas ni slipper rinnande næsa , feber och nysningar! peaaceee xx


bild från førra januari.


hej migrän!

blir inget logginlägg idag.
har migrän så ciiiiaao så länge.
xx


date * julelunch

Torsdag, jobbat över på jobbet och stressat här hemma för att bli redo för bio,
ska iväg strax men hann in här en snabb runda eftersom jag sminka mig på tbanan hem, haha lite blickar man får!
folk som sitter och kollar på en när man förvandas till en levande död till att man faktis ser mänsklig ut :P
så snart ska jackan på och jag ska ut i det kalla vinterlandet för att möta upp en mkt trevligt gutt!
Jobb imorn, bir andra dagen på upplärning på annas jobb och sen imorn kväll bir det ite fest med våra kära
brothers! men inte för mkt kul för min del eftersom det blir jobb på lördag morgon och dessutom ett dubbelpass..

annars måste jag berätta att jag ätit det mesta från ett norskt julbord idag på jobbet, det va julelunch så vi fick också vara med och njuta av allt det goda! bider kommer nedan tyvärr inga mat-bilder men på lite utsikt från jobbet och på inomhus.
måste säga att jag trvis väldigt bra med de jag jobbar med där, helt underbart folk! det är inte varje dag man får tillåtelse att ta en powernap på jobbet och ännu mindre bir tvingad till det haha. :)

naae nu måste jag kilaaa, xx











Färgar hår hit&dit

slingade josses hår igår och idag blir det lite expriment med en mörk slinga... hmm hennes idé så vi fårse hur det blir när hon tvättar ur det:D säkert snyggt för som man brukar säga allt klär en skönhet! själv sitter jag här med slingfärg i håret , igen! ger mig ett försök på lite fler slingor och om det går åt helvete kan ni räkna med INGA bilder på bloggen (;
men om det blir bra får ni bildbevis haha..
i alla fall så var jag ju första dagen på annas jobb idag och gick brevid på uppläring, var helt slut i huet när jag kom hem och det resultrerar alltid i massa flipp med josse.. haha underbara crazy människa!
Fick i alla fall gå brevid Anna och det gjorde ju att man blev mindre nervös eftersom det inte känns så pinsamt att ställe massa random frågor till henne och så förstår man ju allt hon säger när hon går igenom nya things!
blir vanligt jobb imorn på seniorhjemet och på fredag brevid gång igen på hovsäterhjemet :)

naae ikväll har vi annars fått tömma kylen på mat så vi har ätit allt möjligt och till efterätt hade anna gjort kladdekaka och emma somaliskt te och båda va såå gott! nu sitter jag och josse här och nördar oss och det blir nog sängen tidigt är sten trött så eftersom man ska upp tidigtmåste jag hinna vila huvudet och kroppen innan det är på det igen ..

sov gott folks! xx

                                                   


en vecka in i december


redan?
oh yes tiden går fort lite för fort ibland. men just nu vill jag att det ska vara jul
så att man får vara hemma och krama om alla kära. speciellt nät det händer sådana här grejer som att någon går bort då vill man mest av allt bara vara hemma och trösta varandra, finnas där.
nej men istället så lyckas jag sitta här i oslo ledig från jobb och bara ältar allt det som hänt.. lille jack<3
tack till er som bryr er , det är ni som betyder(v)

i alla fall ska försöka dra mig själv in i duschen och vakna till lite. på med lite anständiga kläder och smink så man ser lite pigg ut.
ikväll blir det ju faktis besök här i lägenheten, Rosa från mitt&emmas förra jobb kommer hit på besök och annas kompis lovisa med, då blir det spansk mat PUPUSAS :D yuummiii! vi fårse om vi kan lyckas med det, kommer absolut inte bli lika goda som min mosters men kanske ätliga ändå ;)

annars blir det brevidgång på nytt jobb imorgon, där anna jobbar. så vi fårse hur det går! håll tummarna för mig att jag inte gör bort mig eller ngt annat fel haha.. 
aae duschen next! peace out, xx 


bilder nedan är på vad jag fick i adventskalendern på jobbet igår, perfekt inför resan ju ;D











kommer sakna dig jack




inget är rättvist, man förstår inte varför vissa saker händer.. vila i frid din spillevink många kommer sakna dig och din helt underbara personlighet.<3


Hej mitt vinterland!

Snön har lagt sig som ett fint vitt täcke utanför, ensam hemma filmen är på, ljus tända , kommit ifatt i våra choklad kalendrar och har våra täcken runt om oss här i soffan.
 Perfekt söndag i mina ögon och den kommer fortsätta vara det resten av dagen för sen blir det lussebaks dax och pepperkakshus byggande :)
så idag blir det ännu mer julmys!

annars va det fest i smestad igår, jag och emma hängde på Jama och pelle? haha mm
det va trevligt att träffa lite mer norskt folk men det blev ingen utgång utan efter festen där blev det hem och vem somna med alla kläder på och allt smink i huvudet haha.. joo jag!
så upp halv sju imorse och av med kläderna och sminket. öppna fönstret till emma som
påstod att hon aldrig någonsin har mått SÅ HÄR dåligt haha.. krydd på den ja! hon höll tydligen på att brinna upp in i från haha!


nej nu får jag fortsätta njuta av denna härliga andra advent :) xx

lite bilder från i förgår när jag och josse va ute på fotorunda







give up or stay up

Vilken jäkla kofta ska jag ha på mig!!!!!?????
jag ger snart upp, sängen kallar och jag har inte kvar ngt tålamod..
och det enda jag kan göra är att skratta, hahaha
give me a sign!

early morning!

kl 08.00 ringde mitt alarm då var det upp&hoppa för oss
jag och josse hade en del att fixa så vi tänkte att det va bäst att komma upp i tid så vi hann med allt eftersom hon har nu dragit sin kos och är nu påväg till jobbet, anna jobbar kväll och emma dubbelpass men kommer snart in genom dörren för en timmes paus i sängen.
vad vi kunnat kryssa av på listan idag är :
-fotorunda
-shoppat svarta jeans
-josse hitta sin chai latte så hon blev tyst till slut ;)
-mc donalds är 65st ketchupmuggar fattigare
-användt de muggarna och gjort jelly shots

så en del fick vi gjort utan stress och har fortfarande hela dagen kvar :) kanske borde gå upp tidigare när jag är ledig så man hinner göra ngt, fast ibland är det klart skönast att bara sova ut..
i alla fall blir det en liten utflykt ikväll för min del... cp nervös
har inte känt mig så här uppspelt på riktigt länge .. hmmm alla dessa frågor snurrar rundor i mitt huvud: vad ska jag ha på mig? kommer jag hitta dit? kommer det bli bra? kommer jag skita ner mig (haha) ? kommer jag överleva? ..
neej men jag överdriver kanske lite .. men jag är fucking nervös , varför kan inte bara de andra tjejerna vara hemma när man behöver deras råd och stöd haha .. men josses stöd "ring mig när du vill" haha oh yes kommer klistra fast mobilen i mig öra ..

ajaa I will survive , or ? haha xx
lite bilder på våra smaskiga jellyshots som jag och josse blanda ihop idag, ser de inte yummy ut :D





rough

idag börja dagen väldigt bra sovmorgon till klocka 12 och när jag väl var där va det så lungt att vi mest chilla och snacka massa skit :P sådana dagar behöver man med ibland! men tyvärr vara det inte för länge för min del.. kl halv fyra drog alla andra hem och det var bara jag kvar och då börja helvetet... allt hände på EN gång!
telefonen ringde, larmet börja pipa, en boende kom och var duper uppstressad och jag börjar känna att det luktar sjukt mkt rök!?
paniken börja krypa inombords och jag tog löpet bort i stuen där röken kom ifrån, och mina tankar snurra tusen gånger om och det som snurra va "fuck det brinner! "
när jag kom fram visade det sig att det inte brann (tack min gud jag hade skitet ner mig) utan att all rök från brasan kom in i rummet istället för upp ut ur skorstenen, på två röda hade jag öppnat alla fönster stängt dörrarna ut till trapphuset och matsalen och knappat in Carloiinas nummer (som jag jobbar med och bor i huset)
Panikslagen fråga jag henne vad ska jag göra det ryker in riktigt jäkla mkt och snart går säkert brandalarmet!
lungt och sansat förklara hon för mig vad jag skulle göra för att sätta igång fläkten och sugen så att all rök gick ut, det löste sig och det tackar vi henne för! annars hade det garanterat blivit mer kaos och en ännu mer panikslagen malin haha ..
så att sluta kl sju var som att släppa en tung sten på jobbet och gå hem. sitter här nu och inväntar min kära josse som kommer inom en halvtimme, då har jag utlovat att det ska vara varm mat till henne klar och sen en liten kopp te. Är ledig imorn så då har vi bestämt att det får bli en foto tur ut, för längesen nu så vi hoppas på sol så att vi kan få några fina vinterbilder :)

have a nice evening alla, blir väl sängen sent för min del idag ! xx
avslutar med bilder från i sommras tagna av josse, bilder på ett minne för livet då vi tog min bil till marstrand och vakna upp i danmark haha. underbara sommar <3



 



quality

Älskar den julkänslan jag känner inombords nu
men samtidigt så känns det konstigt att inte ha sin familj i närheten nu när julen närmar sig. men visst kommer hem några dagar innan jul ocvh då får det bli julmys på high level!
men bara tråkigt att nu i all jul stress hinner man inte snacka med de där hemma så mkt,
förstår att det är svårt med tid för alla i dessa tider men en minut eller två och jag är happy :)

i alla fall kom anticimex tanten till jobbet efter vi än en gång städat häcken av oss och hon skulle såklart kommentera en massa, snacka om bitterf*tta och måste ha svårt för att skaffa sig vänner haha ..
men annars va dagen lugn Caroliina som utdela den fina uppgiften att pynta ett papper som skulle upp på anslagstavlan, så ja väldigt ansträngade dag på jobbet ;)

Kom hem efter jobbet och tog mig en power nap som förövrigt var nödvändig, kom upp vid halv sex och fixa mig. tanken var att jag skulle åka tillbax till jobb för att vara med på kvällskonsert och mys men eftersom den jäkla tbanan inte gick så gav jag upp. tog mig till majorstuen och där upptäckte jag att nummer 6 som jag skulle ta inte gick.. woho verkligen älskar när ens planer skiter sig..
och samma var det imorse fy fan! haha
jag och emma kom ner till tbanan och det visar sig att den inte gick utan att det då gick bussar istället. vi begav oss ut och leta men hitta såklart ingen eftersom de suger på att skylta. vi tog promenaden till jernbanetorget-trikken till majorstuen-och därifrån-bussen till jobb.  lämna huset cirka 07.00 kom till jobb cirka 08.30 ....
en timme försenad.. Jävla tbana haha
hoppas på att den går som den ska imorn annars tar jag löpet :P

Blev annars en liten runda på julmarknaden på aker brygge med Emma&Jama :) super mysigt!
snälla jama bjöd oss på våfflor med sylt och brunost som är norsk speciallare och cp god. sen en runda på stan och nu hemma igen för att äta lite god mat, emma ger sig ett försök på somalisk mat, SPÄNNANDE :D

hade inte med min egen kamera så blev en bild från internet på hur marknaden såg ut förra året tror jag, men det såg ut samma i år. kommer ha med mig min egen nästa gång så det blir fler bilder! superduper mysigt :)