Fredags kos

Nu är det fredags kos (mys) haha man vet inte om man ska skratta eller tycka det är gulligt när OLW reklamen kommer och de sjunger KOOOS istället för MYYYS haha :P kul låter det i alla fakk! kom hem från jobb vid halv åtta och åt då mat med cammy och anna nu sitter vi här i soffan och kosar oss hade tänkt oss en utgång men det blir en chill kväll istället och upp i god tid för att få ut så mye av dagen så möjligt :)
en liten kvällspromenad sen blir det i alla fall det ska bli trevligt men kallt så man får ta på sig den goa och varma jackan (:
och eftersom cammy är här och hälsar på är jag ledig lördag&fredag så då blir det sightseeing för att visa några go bitar av oslo! så packar ner kameran så man kan få sig några nya bilder att dela med sig av här, för längsen man va uta och fota känns det som..fast det kanske nog bara va en vecka sen..

i alla fall har vi insett hur dyrt det är med sprit här.. inte ok! absolut inte okej nu när vårt sprit förråd ekar och vi ska köra en goo all in imorgon, så vi får se hur vi ska göra för festas ! :D
xx

(bilder från frogner parken föra helgen så fint!)





0 Kommentarer

Namn:


Mail:


Blogg/url:


Skriv din kommentar här:


Jag är här ofta, spara mina uppgifter!